sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Summer heat

hkii

Viime perjantaina tosiaan mentiin Nikon kanssa Helsinkiin tarkoituksenamme mennä illalla juhlimaan Summer heatiin. Kerroinkin jo aikasemmin teille, että voitin meille vip- lipun kyseisiin bileisiin ja odotukset oli korkealla! Ylläolevasta kuvasta näkyy mun illan asua, kuva on vähän hassun värinen kun otettiin ne hotellihuoneen keltaisessa valossa.

IMG_1134 IMG_1143

Summer heat järjestetään siis joka kesäperjantai ja -lauantai vanhalla ylioppilastalolla ja oltiin kyllä Nikon kanssa vähän hukassa, sillä paikka oli vähän sokkeloinen. :D Eka luultiin, ettei siellä olis sellasta isoa tanssilattiaa ollenkaan, mutta kun päästiin ylös vip-tilaan niin nähtiin myös tanssilattia. :D Ainiin ja toi vip- huone oli magnum vip, joten sieltä sai hakea kylmäaltaasta magnumin uutuusjäätelöitä. Oli kyllä pakko maistaa, vaikka lauantaina ois ollut vasta mun herkkupäivä. Hyvin maistui! Viihdyttiin Nikon kanssa bileissäparemmin kuin hyvin, musiikki oli hyvää ja juomat maistui, mutta päätettiin kahden aikaan lähteä hotellia kohti, sillä aamun herätys vähän hirvitti. Suosittelen kyllä kaikkia käymään Summer heatissa, jos vaan mahdollista! :)

IMG_9017

Lauantaiaamu saatiin aloittaa hotelliaamisella! Mulla oli kuitenkin vähän huono olo, joten ruoka ei oikein maistunut. Veikkaan, että suurin syy huonoon oloon oli kaikki se sokeri, jota perjantaina join, sillä ihan perus siideri maistui supermakealta kun ei ollut syönyt mitään herkkuja neljään viikkoon. Aamupalan jälkeen käytiin moikkaamassa vielä mun velipuolta ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

IMG_9020 IMG_9033

Kun päästiin Jyväskylään, oli nälkä jo niin suuri, että mikään muu ei maistunut kuin pizza! Syön tosi harvoin pizzerioiden pizzoja, sillä omatekemä on yleensä aina parempaa, mutta nyt teki ihan älyttömästi monsteria mieli, sillä siinä on niitä taikinatikkuja päällä, namnam! Jälkkäriks vielä lempparikarkkeja Filmtownista ja rento lauantai-ilta oli taattu. 

Tänään kävinkin heti aamusta salilla ja äsken tulin marjametsältä, jossa olin äitin kanssa. Täytyy sanoa, että en muista, millon viimeks ois ollut näin kivaa, joten tää viikonloppu jää varmasti mieleen tältä kesältä! :)

20 kommenttia:

  1. Niin sievä toi kalanruotoletti! Ihan itekkö itelle väsäsit? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja joo ite tein! :)

      Poista
    2. Jotku vaan osaa.. :D mä en ees itelle

      Poista
    3. En ollu koskaan ennen tehny mut ei se ollutkaan kauheen vaikeeta! :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihan täydelliseltä!!! Ja joskus tekee vaan mieli hassuja asioita :) itse en syö oikeestaan ikinä nachoja, mutta tänään oli pakko saada!!

    VastaaPoista
  3. mikä hotelli toi oli?:) aamupala näyttää nimittäin hyvältä hahah!
    Itekin ois tarkotus suunnistaa summerheattiin viikonloppuna, nii mihinköhän aikaan sinne kannattais mennä et välttää pahimman ryysiksen? ja minkähintasta siel on esim juomat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Scandic simonkenttä :) ainakin mun mielestä scandiceissa on parempi aamupala kuin Sokos hotelleissa! :) me mentiin joskus puol ykstoista ja sillon ei ollu kyllä yhtään ruuhkaa vaan ihmiset tuli yhentoista jälkeen. Ja mun drinkit maksoi suunnilleen 8 e ja Nikon olut oli 4 e eli ihan sellaset normaalit hinnat mun mielestä :)

      Poista
  4. Oi kuulostaapa kivalta vklopulta! :) Oisko mahdollista että tekisit joskus silmämeikkipostauksen, sillä varsinkin toi sun "bilemeikkisi" näyttää tosi kivalle! :)?

    VastaaPoista
  5. näyttääpä kivalta! ja namnam toi aamiainen ;) ja aivan ihana toi letti <3

    VastaaPoista
  6. kuulostaa onnistuneelta viikonlopulta! :) ja mä niiiin rakastan sun hiuksia<3

    VastaaPoista
  7. oot tosi kaunis ja aivan ihana paita! :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista