torstai 25. heinäkuuta 2013

Every blonde needs a brunette best friend

Eilen täällä Jyväskylässä alkoi paistaa ihanasti aurinko illasta ja päätettiin käyttää nätti kesäilta Larpan kanssa kuvailuun. Lopputulos ois tässä:

IMG_9189 IMG_9355 IMG_9417 IMG_9191 IMG_9367 IMG_9545

Mulla oli visio mielessä ennen kuin otettiin kuvat (sitä se jatkuva we heart it:in selailu teettää) ja mun mielestä onnistuttiin ottamaan kivoja kuvia! :) Toivottavasti teillekin välittyy näistä sellanen lämmin kesäilta- fiilis! Mitäs tykkäätte? :)

33 kommenttia:

 1. Huippukuvia! Varsinki tuo viimenen on jotenki best :) Siin on sitä jotain mikä tekee siit niin erikoisen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos henni! :) mustakin se on kiva ! :>

   Poista
 2. Ihania kuvia, pirteitä tytsyjä! :)

  VastaaPoista
 3. Viimeinen kuva vaan jotenki on niin älyihana. :---) Nättejä tyttöjä ootte molemmat!

  VastaaPoista
 4. Oi tuo viimeinen on todella kaunis!<3

  VastaaPoista
 5. Apua kun tolla sun kaverilla näyttää olevan ihan liikaa meikkiä naamassa! Tekee siitä ihan 12 vuotiaan näkösen.. Muuten kyllä ihan kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua emmä ainakaan meinannu 12-vuotiaana :D musta Laura on näissä kuvissa ihan älyttömän kaunis! :)

   Poista
  2. Piti sanoa et meikannut.. :D

   Poista
  3. Lipsahti ehkä vähän liikaa aurinkopuuterii.. :'D

   Poista
  4. Apua kun en tarkottanut sitä ihan tolla tavalla vaan että toi meikki nuorentaa sun ystävää tosi paljon ulkonäöllisesti, oletin siis että ootte saman ikäiset? En halunnut loukata tai mitään ja ei, en tunne tietä ja ei, en ole ikinä nähnyt luonnossa teitä ja tiedän sen, halusin tuoda tällä vain oman mielipiteeni esille.
   Oon itse sitä mieltä ettei tollanen silmämeikki näytä kenenkään naamassa hyvältä. Luonnollista ilmettä jäljittelevä meikki on mielestäni kaunis, mutta tämä siis vain mun mielipide :)

   Poista
  5. Joo ollaan samanikäisiä ja en usko et Laura loukkaantu :)

   Poista
 6. IHANIA kuvia! Varsinkin toi viimeinen <3 ihan mahtavia! Pitäis itekin lähtee ihan ajan kans kuvailee joku päivä/ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 kannattaa kyllä käydä sillä tälläset kuvat helpottaa sit keskellä talvea ! :)

   Poista
 7. Tolla lauralla on täydelliset hiukset <3

  VastaaPoista
 8. miten nuo sun korva lävistykset on parantunut? taii siis onko niitten kanssa ollu mitään ongelmia? ja nukutko kyljellään, että miten oot saanu nukuttua? :D ite en uskalla ottaa korviin lävistyksiä kun pelkään etten pysty sitten nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eka kuukaus meni ihan ilman mitään ongelmia mut nyt viime viikolla tragus turpos, jonka jälkeen siitä alkoi vuotaa verta ja sitä kudosnestettä. eka se oli tosi kipeä jos siihen koski ja nyt se alkaa taas parantumaan, koitan vielä sitä jotain öljyä, joita lävistyksille suositellaan kun laura lainaa sitä mulle et jos sillä toi paranis kokonaan :) rustokoru on kipeä jos vaikka vahingossa huitasen sitä niin sillon sattuu, mut korua voi pyöritellä ja vetää eestaas ja ei satu :D ja en pysty nukkumaan tällä kyljellä, sillä näitten tapit on niin pitkät, että se rustokoru vääntyy ikävästi ja sattuu ja tragus tuntuu, et se menee liian syvälle korvaan :D näihin vaihdetaan sit lyhyemmät tapit kun nää on kokonaan parantunu :) mut ennen nukuin aina tällä kyljellä, missä lävistykset on, mut hyvin on tottunu nukkumaan toisella kyljellä, joten älä anna sen estää lävistysten ottamista ;)

   Poista
 9. Ootte molemmat tosi kauniita, ihania kuvia! :) sulla on muutenki yli kiva blogi, ootan aina innolla seuraavaa postausta :)

  VastaaPoista
 10. Voi kun te olette ihania ja nättejä! ♥

  VastaaPoista
 11. ihania kuvia! :) onko lauralla blogia?

  VastaaPoista
 12. Sun hiukset on aivan ihanat !! Oon ite yrittänyt kasvattaa mutta ei ne vaan kasva yli olkapäiden ja on todella ohuet. :( siksi joudunkin turvautumaan pidennyksiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mustakin tuntu ennen et ei nää kasva millään mut sit huomasin et oho onhan ne nyt aika pitkät :D ootko koittanu syödä esim biotiinia tai käyttäny cutrinin Bio+ aineita? :)

   Poista
  2. Kaikki kokeiltu :D! Ehkä tää on vaan geeneissä eikä voi mitään! onneks on pidennykset mutta aina sitä miettii kuinka helppo olis ilman niitä jos oma tukka olis noin ihana kun sulla! :)

   Poista
  3. Vitsi eikä! :s no joillakin on vaan ohuet hiukset mut parempi se on et ohuet ja hyväkuntoiset kuin pitkät ja tosi huonossa kunnossa ja tosiaan, onneks on nykyään pidennyksiä joilla voi sit helpottaa omaa mieltä! :) ja kiitos vielä :)

   Poista