perjantai 5. heinäkuuta 2013

You're never too old for disney

IMG_7850 IMG_7851

Jokin aika sitten katottiin Larpan kanssa 101 dalmatialaista ja nyt tällä viikolla vuorossa oli kaunotar ja hirviö. Musta Disneyn leffat on ihan parhaita, varsinkin jos niitä vertaa joihinkin uusiin lastenleffoihin, kuten Barbie- leffoihin.. Mulla on neljä (olin varma, et niitä oli viisi, mutta en löydä lumikkia mistään, joten ehkä mulla ei ollutkaan sitä) tollasta leffaa nyt dvd:llä ja aion ehdottomasti hankkia lisää!

IMG_7860

Otin teille myös vähän paremman kuvan mun uudesta guessin korusta, jonka sain Nikolta synttärilahjaks! Oon jo vähän pidempään ajatellut, et tykkään nykyään vaan isoista ja näyttävistä kaulakoruista, mutta kun avasin lahjan ja näin ton, olin ihan rakastunu! Niin siro, ihana ja jotenkin "raikas" verrattuna mun edellisiin guessin kaulakoruihin. Aloin tietty heti haaveilemaan yhteensopivasta rannekorusta...

IMG_7864 IMG_7951 IMG_7965

Kun Laura lähti, innostuin myös pitkästä aikaa kuvailemaan ihan itekseni. Viime aikoina oon ollut paremmalla tuulella, sillä kesäkuun loppupuolella olin jotenkin jatkuvasti kärttynen ja mua vaan laiskotti kauheesti, eikä ois huvittanu tehä mitään. Nyt taas tuntuu, et oon palannut normaaliin, eikä kaikki päivät oo "huono naama"- päiviä. Ehkä vaan stressasin loman loppumista kun jotenkin tuntui, että koko kesä loppuis samalla, mutta onneks niin ei oo käyny! Jee, kesää on vielä jäljellä, päivät on lämpimiä, töitä ei oo joka päivä ja mä oon taas ilonen oma itteni! 

14 kommenttia:

 1. Oi tuo kaulakoru on ihaku tehty sulle! Itellä sama, et heti ku tulee uus Guess kaulakoru nii pakko saada samanlainen ranteeseen:D

  VastaaPoista
 2. Haha Disneyt on parhautta! Pitäs taas kattoo:) ja yleensä inhoon kaikkea Guess-kamaa henkilökohtaisesti mutta toi on aivan ihana enkä ois ikinä uskonut, että se on Guessin!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tykkää kaikista guessin koruista, sillä jotku on ihan kauheita.. :D mut tästä mä tykkään erityisen paljon!! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis koru, ja kaunis olet sinäki! :)

  VastaaPoista
 4. haha sattumaa ku eile mietin et pitäs kattoo kaunotar ja hirviö mut sit muistin et se on porukoilla, pitäs käyä hakeee ;)

  disney henkeen ja vereen! <3 :D:D

  VastaaPoista
 5. Vaikutat ihanalta ! :)

  VastaaPoista
 6. Disneyt on ihan parhaita! Niihin ei kyllästy ikinä, vaikka ihan mukulasta asti niitä on kattonut :-D

  VastaaPoista
 7. kaunis oot :) onks sul ikinä ollu ripsipidennyksiä? haluaisitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) hassua et kysyt tätä just nyt kun sovin eilen, että mun työkaveri tekee mulle sellaset parin viikon päästä! :D ei oo ollu koskaan ennen mut tänä kesänä sellaset on alkanut himottamaan kun sit mun aamuinen meikkaus vähenis enää kulmakynään ja aurinkopuuteriin nii ois valmista 2 minuutissa ;D

   Poista