keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Toivepostaus: My best friends

Ootte toivonut multa postausta mun parhaasta ystävästä, kaikista ystävistä, pelkästään Ennasta ja pelkästään Laurasta. Nyt aattelin kuitenkin yhdistää nää toiveet, toivottavasti tykkäätte!

ENNA 

enna
Kuvat: weheartit, oma, oma, weheartit

Tutustuttiin Ennan kanssa vappuna vuonna 2009. Juteltiin usein irc-galleriassa ja mesessä, mut aluks ei nähty kovin usein. Jossain vaiheessa ruvettiin vaan juttelemaan yhä enemmän ja näkemään useammin ja pikkuhiljaa meistä tuli tosi hyviä ystäviä ja nykyään Enna on toinen mun parhaista ystävistä.

Nykyään lähetellään whatsapp- viestejä päivittäin ja välillä Nikolla meinaa mennä hermo kun mun kännykkä piippailee koko ajan. :D Lähetellään toisillemme hauskoja we heart it- kuvia ja naureskellaan omille jutuillemme. Lisäksi jos mulla on jokin kriisi menossa, oli se sit vaan vaatekriisi tai joku suurempi maailmakaatuupäällejustnyt- kriisi, Enna on yleensä just se ihminen, joka kuulee asiasta ekana ja osaa auttaa mua parhaiten. Enna on myös se, joka potkii mut salille tai puhuu järkeä kun mietin, ostaisko karkkia vai porkkanoita. Enna on ihanan aito ihminen, joka pystyy ihan rehellisesti olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. Enna ei stressaa turhasta ja uskoo asioiden selviävän itsestään. Enna muistuttaa mun mielestä luonteen puolesta aika paljon Nikoa, ja ehkä just sen takia Ennasta on tullut mulle niin tärkeä tuki ja turva.

LAURA 

larppa
Kuvat: oma, weheartit, weheartit, oma

Lauran eli Larpan kanssa tutustuttiin lukion ekalla vuonna 2008 kun satuttiin saman liikuntaryhmään. Kaikki lähti siitä kun ihastelin Lauran kollareita, jotka on musta vieläkin ihan älyttömän kivat! Aluksi alettiin juttelemaan liikkatunneilla ja pikkuhiljaa myös välitunneilla. Lopulta minä, Laura ja Hende oltiin koulussa aina kolmestaan ja käytiinkin suurin osa kursseista yhdessä. 

Jos Enna on mun paras kaveri, koska se tasapainottaa rennolla asenteellaan panikoivaa mua, Laura taas on mun paras kaveri, koska en oo koskaan ennen tavannut ihmistä, joka ois niin samalla aaltopituudella mun kanssa. Meille se on ihan arkipäivää, että esim. ostetaan samanlaiset tai tosi samantapaiset paidat ihan sattumalta. Parasta on myös se, että meille molemmille hienot valokuvat on tärkeitä! Kesän alussa sovittiin tapaavamme rannalla ja kumpikin tiesi sopimatta ottaa victoria's secret juomapullot mukaan, sillä tulishan niistä yhdessä hienoja kuvia. ;) Yleensäkin kun Lauran kanssa jotain tehdään, kamera on aina mukana. Musta on ihana, että on kaveri, joka jaksaa ottaa musta eka 500 valokuvaa ja sen jälkeen uudet 500, koska ekoissa mulla oli hiukset huonosti. Yks ihana piirre Laurassa on se, että se on sympaattisin ihminen, jonka tunnen! En tiiä ketään muuta, joka vedet silmissä puhuu siitä, kuinka huonosti kanoja kohdellaan ja välittää aidosti eläimistä ja niiden oikeuksista. Laura ei ikinä kyllästy mun "turhaan draamaan" ja jaksaa kuunnella ja analysoida mun kanssa jotain, mitä joku sanoi tai teki. Ollaan monesti vaan istuttu sohvalla ja parannettu maailmaa tai ainakin ylianalysoitu pieniä asioita.

MARIA, MIIA, LAURA- SERKKU 

muut

Ennan ja Larpan lisäksi mulla on kolme ihmistä, Maria, Miia ja Laura-serkku, joille soitan tai tekstaan kun mietin, kenen kanssa haluaisin olla. Maria on mun tärkein lapsuudenystävä, jolle pystyn kertomaan, mitä vain. Maria tuntee myös mun perheen ja ymmärtää jos mulla on jotain, mitä haluan siitä puhua. Harrastettiin myös monta vuotta yhdessä tanssia, joka on varmaan suurin syy, että ollaan pysytty ystävinä näin pitkään. Vaikka ei nähdä usein, aina kun nähdään, pystytään vain jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin. Pienenä Maria oli mulle se paras ystävä ja meillä oli yhteiset kirjikset ja salaisuuden ja fanitettiin yhdessä Britneytä.

Miia oli mulle yläasteella ehkä maailman tärkein ihminen. Oltiin aina yhdessä ja tehtiin kaikki kahdestaan. Miian seurassa pystyn edelleen olemaan helposti ihan oma itseni, sillä Miia tuntee ja tietää, millanen oon ollu ennen ja millanen oon nyt. Kasvettiin yhdessä se pahin teini-ikä, jonka takia Miia on mulle kuin sisko. Vieläkin kun vietetään aikaa yhdessä, ei oo epäilystäkään, että ei sais nauraa aivan kippurassa meidän hölmöydelle, kuten viime kerralla sille, kuinka ensin ei saatu toimimaan paria tallennusta digiboksilta ja lopulta oli koko digiboksi jumissa..

Laura- serkun kanssa vietettiin aina yhdessä osa kesälomasta mummolassa, sekä yks mun kesien kohokohdista oli se, kun äitin kanssa matkustettiin äidin siskon, Lauran äidin, ja sen perheen luokse. Oltiin pienenä samannäköisiä, samankokoisia ja meillä oli samanlaisia vaatteita ja meitä luultiinkin ennemmin sisaruksiksi kuin serkuksiksi. Ollaan aina ennen nähty lähinnä vain kesäisin, kunnes viime syksynä Laura muutti tänne Jyväskylään opiskelemaan samaan kouluun ja samalle luokalle kuin mä. Oli kiva auttaa Lauraa sopeutumaan tänne Jyväskylään ja oli ihanaa kun oli joku, jonka kanssa lukea tentteihin (katsoa pll:ää :D) ja viettää paljonpaljon aikaa. Vielä yli vuosi sitten en ois osannut kuvitella, millasta ois jos Laura asuis samassa kaupungissa kuin mä ja nyt vähän pelolla ootan ensi syksyä, kun Laura ei enää asukaan täällä! Onneks vielä ei oo syksy ja ehditään ainakin paristi nähdä tänä kesänä. 

18 kommenttia:

 1. Ihana oot!!<3 tuli niin hyvä mieli tästä postauksesta :) puhut niin ihanasti kaikista. Hihi just eilen ku tuli nylon beatin seksi vie ja taksi tuo -biisi radiosta ni selitin monnalle ja veeralle ylpeydellä kuinka sanotettiin se uusiks ja et meillä oli oma bändi! Meistä piti tulla supertähtiä ;)
  Tmaria
  Ps meijän pitää ottaa uus kuva!! Ens kerralla ku nähään:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 joo mäkin lauloin sitä vähän aika sit Nikolle niillä meidän sanoilla ja se katto mua aika pitkään :D ja mietin sitä samaa kun noita kuvia katoin ! :D

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Tosi aito ja huomaa ettet pidä ystäviäsi itsestäänselvyytenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla et se välittyi tästä postauksesta :)

   Poista
 4. Taisit huomata, että Xenias daylle kommentointi kannatti, kun sieltä niin moni eksyi sun blogiin sen jälkeen.. vai luuletko tosiaan, että X:aa kiinnostaa sun kilometrikommentit siitä, että oot vähän ärripurri tai että sua on kommentoitu lihavaksi. Mä ainakin uskon, että tyyppi jolla on usea tuhat lukijaa, ei aidosta kiinostuksesta laita niitä "mitäs mieltä te olette?" vaan pelkkää kommenttikalastusta se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt oikeen ymmärrä mikä tän sun kommentin pointti on? Se et mä en sais kommentoida muiden blogiin koska ei niitä kiinnosta mun kommentit? :D kyllä mä veikkaan et esim xeniasta oli kivempi saada sellanen kommentti multa jossa otan osaa sen aloittamaan keskusteluun kuin et oisin laittanu jonkun samanlaisen kommentin sille, mitä sä laitoit just mulle :D ja mistäs sä tiedät et kuinka paljon ja mistä ihmiset eksyy tänne mun blogiin? :)

   Poista
  2. Joku taitaa olla katkera... ;)

   Poista
  3. kuulostaa kyllä vähän siltä :D

   Poista
 5. Ihana blogi sulla! Niin kivoja kaikki kuvat, oot hyvä kuvaamaan! Ja eniten tykkään noista sun ja sun kavereiden "mallikuvista". :) Niin hienoja ja oot niin kaunis <3

  http://withbutterfly.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Henni! :) hih tänään on tulossa taas yks postaus sellaisia kuvia ;)

   Poista