torstai 18. heinäkuuta 2013

Huomisen suunnitelmia

insta

1. Kuvaa uusista ripsistä 2. Kesän ehdoton lemppari välipala/iltapala 3. Maanantaina käytiin Nikon kanssa kellumassa järvellä ja ruskettumassa 4. Treenin jälkeen väsyneenä, mut silti niin täynnä energiaa 5. Lisää ruskettumista 6. Mun ja Nikon jätskiannos Hämeenlinnassa kesäkuun alusta

Mulla kävi alkuviikosta hyvä tuuri ja voitin ihanan Marian blogin kilpailusta avecillisen (onks toi ees sana?) vip- lipun Summer heatiin, joten huomenna otetaan Nikon kanssa suunnaksi Helsinki! Oon kuullut oikeestaan pelkkää hyvää summer heatista, joten odotukset huomiselle on korkealla. Lisäksi on ihana päästä vähän reissuun ennen kuin Nikon sairasloma loppuu, sillä kun molemmat on töissä, meillä on ehkä hyvällä tuurilla yks yhteinen vapaapäivä viikossa. Mutta vielä ei kannata murehtia siitä vaan keskittyä viettämään kivat pari päivää Helsingissä, toivottavasti ihan kokoaikaa ei satais vettä! :)

6 kommenttia:

 1. Mähän sanoin että sä ehdit tehdä vielä kesällä vaikka mitä ja että se muutuu hyväks! oot(te) ton reissun ansainnu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit ihan oikeessa! :) kiitos pidetään ;)

   Poista
 2. Näin sut tänään Hietalahdessa, olit tosi kaunis :) Meinasin tulla moikkaamaan mut vilahditte niin nopeesti ohi, haha :D Mut toivottavasti on hyvä reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä onpas maailma pieni! :D joo mentiin vaan nopee kattoo niitä purjelaivoja ja takasin hotelliin kun jalat oli jo ihan kipeenä kävelystä :D

   Poista
 3. Heiii oliko teillä kivaa summer heatissa :) ? Osaatko kuvailla yhtään millasta siellä oli, siis niinku oliko hyvät musat, nuoria ihmisiä, tanssia? Mietin vaa kannataisko sinne lähteä :D toivottavasti oli ihana reissu teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Just oon itseasiassa muokkaamansa kuvia ja tekemässä reissusta postausta ;D mut joo siellä oli sellasta parikymppistä se porukka ja musiikki oli hyvää, sellasta mitä nyt soi radiossa niin miksattuna yhteen ja niin, kyllä sitä mielellään tanssi! :) suosittelen ehdottomasti käymään ees ;)

   Poista