tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lashes

Vielä viime vuonna ajattelin, että en halua koskaan ripsien pidennyksiä, sillä oon aina ollut tytyväinen mun omiin ripsiin. Tänä kesänä kuitenkin aloin vähän leikittelemään sillä ajatuksella, että  jos sittenkin ottaisin vähän näyttävyyttä omiin ripsiin.. Ja eilen kävin sit sellaiset ottamassa!

IMG_8695

Juttelin työkaverini kanssa viime viikolla töissä ja kävi ilmi, että hän tekee ripsiä, joten ajattelin, what the hell, kaikkea pitää kokeilla! Kesäisin mun meikkaus koostuu, niinä päivinä kun jaksan meikata, ripsarista, kulmakynästä ja aurinkopuuterista ja pisin aika meikkauksessa menee ripsarin laittamiseen. Tänä aamuna oli ihana kun olin kahdessa minuutissa suorittanut meikkaamisen ja aikaa jäi ainakin 10 ylimääräistä minuuttia blogien lukemiselle. ;)

IMG_8701

Halusin ainakin tällein aluksi suht luonnollisen pituiset ripset, jotta tottuisin näihin paremmin. Nää on siis 11 mm, pari milliä mun omia ripsiä pidemmät. Onhan nää ihanan näyttävät ja oli aamulla kello viisi kiva huomata, että vaikka väsymys painoi silmiä, en näyttänyt silti ihan kuolleelta! Ihanaa, voi lähteä hyvillä mielin ilman meikkiä minne vaan! Haha, oon varmaan Suomen viimeinen tyttö, joka näitä kokeilee, mutta tää oli mulle iso juttu ja siks hehkutan näitä! ;D

20 kommenttia:

  1. haha et oo suomen viimeisin tyttö joka noita kokeilee ;D minäkään en oo koskaan käyttäny minkäänlaisia tekoripsiä, ja luultavasti en tuu koskaan käyttämäänkään :D mut on kyllä kivan näköset :) ton pituset näyttää vielä sillee luonnolliselta, eikä sellasilta övereiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no sullahan on ihanat ripset jo itelläs! :) mä tykkään siitä, et ripset näyttää nyt aina meikatuilta :D ja jep, en halua sellasia övereitä, et ihmiset vaan tuijottaa "ompas tolla överiripset" ja ei kiinnitä enää muuhun huomiota :D

      Poista
  2. Näyttää hyvältä! Itse oon kans kaikkea feikkiä vastaan, enkä oo viime aikoina ees miettinyt oikeen ottavani. Jos saisin ne esim. blogin kautta, niin sitten ottaisin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tiiän mitä tarkotat, sillä en osais kuvitella itelläni esim hiustenpidennyksiä :D nyt oli pakko kokeilla kun sai kaverilta paljon halvemmalta kuin esim jostain kauneushoitolasta :)

      Poista
  3. Itse en tykkää ripsienpidennyksistä, mutta nuo näyttävät melko luonnollisilta :)

    VastaaPoista
  4. Oij, säkin olit kellumassa! oli kyllä tosi kivaa! ite olin vasta ekaa kertaa ikinä kellumassa, ja oli kyä parasta, kun sää oli niin hyvä (: onneksi! ootko ite ollu aikasemmillakin kerroilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu sillon lauantaina vaan Niko oli sen kaverin kanssa :) mut Niko ajatteli et tykkäisin siitä kun siinä ruskettuu samalla hyvin niin se vei mut eilen sit kellumaan aamulla :D <3 mietin et jos ens vuonna sitä menis itekin mukaan :)

      Poista
    2. Jee, tulkaa! voin tulla sitten moikkaa teitä sillo. :D ei vitsi, kuulostan hölmöltä. Mutta kannattaa silti tulla! Musta se ainaki oli ihan parasta!

      Poista
    3. Joo kyllä ehdottomasti tullaan jos paistaa aurinko niin siinähän saa niin hyvän brunan että! ;D

      Poista
  5. näyttää tosi kivoilta nuo siun ripset! :) mullakin oli melkein vuoden mutta nyt oon pitänyt pientä taukoa niistä, jotta saa silmät levätä. tarkotus olis kuitenkin ottaa nyt uusiks ne, kaipuu on nimittäin melkonen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) uskon et näistä tulee olemaan aika vaikeeta luopua! Tuntuu varmaan aika alastomalta :D

      Poista
  6. Tosi nätit ripset :) itsekin aina mietin etten laittaisi tuollaisia ja tiddidii ensi viikolla koittaa sekin päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan menee sit just niinku mulla meni :D niin sitä mielipiteet muuttuu! Kiitos :)

      Poista
  7. Heei mihin hintaan kaverisi noita tekee? Itsekin olen haaveillut räpsyttimistä mutta hinnat vähän hidastaa menoa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden laitto oli 50 e ja huolto on 30 e :) jep en ois itsekään raaskinu maksaa sitä reilua satasta näistä :D

      Poista
  8. Mäkään en oo koskaan koittanut, monesti miettinyt kyllä... :D
    Varmasti tulen vielä kokeilemaan, niin kivalta näyttää sullakin :))


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joi kyllä kannattaa, nää helpottaa kyllä aamuja :D

      Poista