keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Indiedays inspiration !

IMG_8749

Viime viikolla mulle tuli jännittävä sähköposti: mut nimittäin pyydettiin mukaan indiedays inspirationiin! Oon tästä tietysti tosi otettu ja on ihanaa, että indiedaysillä on huomattu mun blogi kaikkien blogien joukosta! Varmaan teistä jo monet tietää, mikä tää inspiration juttu on, mutta jos ette tiedä, niin TÄÄLTÄ voi lukea lisätietoa sekä seurata kaikkia indiedays inspirationiin kuuluvia blogeja. Mun blogin sivut löytyy täältä: http://www.indiedays.com/blog/sara-undermyumbrella, josta voi seurailla mua bloggerin ja bloglovin'in tapaan. :) Vitsi tää on kyllä ihan huippujuttu ja oon tosi innoissani!

17 kommenttia:

  1. Ihanaaa!! tervetuloa perheeseeen ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Enna säkin siellä! Mä en yhtään tiedä kantsiiko mun siirtyä blogiringistä tohon kun mua pyydettiin. Tykkään siitäkin niin paljon! :)

      Poista
  2. Heippa! Löysin just sun blogin, lueskelin pitkälle ja tykästyin kovasti! Jäin lukijaksi :) On aina kiva löytää Jyväskyläläisiä bloggaajia, kun oon itekin siitä lähistöltä. :)

    Toivottavasti vilkaiset mun blogia, ja jos tykkäät niin liityt lukijaksi :)

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voi oispa ihana kun omallakin blogilla saavuttais jotain tällasta :) onnea tästä sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sunkin vuoro tulee vielä! :) kiitos enni! <3

      Poista
  4. Heippa! Eiks mun kommentti tullut eilen perille? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki oon julkassu mitä eilen tuli joten ei vissiin :s mitä laitoit? :)

      Poista
    2. Voi itku, en ymmärrä mihin mun kommentit on ruvennut katoamaan, kun tää ei ole edes ensimmäinen kerta... :D No mutta siis joo, taisin laittaa siihen vaan jotain että tykästyin kovasti sun blogiin ja että jään lukijaksi. :) Oli kiva löytää taas uusi jyväskyläläisbloggaaja, kun itekin asun niillä kulmilla!

      Toivottavasti kurkkaat munkin blogin, ja jos tykkää niin saa jäädä lukijaksi :))

      Poista
    3. Aijaa mistähän se johtuu :/ no mut kiva kuulla ja tervetuloa lukijaks! :)

      Poista
  5. ihanaa! ei vitsi, just pari päivää sitten mietin että miks sun blogi ei oo tossa indiedays-jutussa. :D

    VastaaPoista
  6. Pakkohan mun oli tulla nyt sit sun blogin lukijaksi :D Oon muuten parikin kertaa ollu sun kassalla ostoksilla, nyt muistan kun siitä mainitsit. Asun siinä vieressä ja käyn siellä kaupassa jos en jaksa markettiin mennä. Ja tietty Prezeleitä pitää aina saada sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tervetuloa vaan lukijaks! :D oon seuraillun sun blogia ihan alusta asti kun sen Ennan kautta löysin :) jep ne brezelit on kyllä hyviä ja kannattaa maistaa niitä kroissantteja (vaikka ei ne nyt kauheen terveellisiä oo) nekin on hyviä! ;)

      Poista
  7. Muakin pyydettiin, mut oon jo yhdessä toisessa ja nyt on keskustelut käynnissä että kumpi on mulle järkevämpi. Jos pääsen yhteisymmärrykseen, niin siellä sit ollaan molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeen osaa sanoa et kumpi ois parempi kun en tiiä oikeen millainen se blogirinki on mut toi inspiration on ainakin kiva! :) harmi ettei siellä oo sellasta kategoriaa vauva/lapsi blogeille mut kylhän toi sun blogi on myös aika vahvasti lifestyle :)

      Poista