lauantai 20. heinäkuuta 2013

Helsinkiä

Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka voitin vip- lipun Summer heatiin ja päätettiin lähteä sinne perjantaiks. Aamulla sit startattiin auto kohti Helsinkiä!

hki

Ylläolevassa asussa lähin liikenteeseen. Halusin jotain siistiä, jolla kehtaa kulkea Helsingissä, jotain rentoa, jolla on mukava istua autossa ja jotain kesäistä, jolla kuitenkin tarkeni ei-niin-kesäisessä säässä. Mun mielestä onnistuin aika hyvin! :) Ton huivin ostin kuukaus sitten Ginasta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Uskon, et sitä tullaan näkemään mulla usein sit kun ilmat viilenee.

IMG_8782 IMG_8786

Majotuttiin Nikon kanssa Scandic simonkentässä, jossa oltiin myös Ennan kanssa, sillon kun oltiin kattomassa Bieberiä. Kun oltiin heitetty tavarat hotellille, lähettiin heti ettimään ruokapaikkaa, sillä meinattiin kuolla nälkää ja päädyttiin menemään Amarilloon.

IMG_8788 IMG_8792

Söin jonkun alkupalaks tarkoitetun annoksen ja kerrankin jaksoin melkein kaikki! Ärsyttää kun ravintola-annoksista jää aina niin paljon syömättä.. Tein kyllä sen virheen, että otin ranskiksia, vaikka tiiän, ettei mun maha kestä niitä ja tulee aina kipeeks. Yleensä aina vaihdan ravintoloissa perunat salaattiin, mutta eilen unohdin jotenkin ihan kokonaan kun arvoin tarjoilijan kanssa, että tuleeko mulla maha täyteen tosta annoksesta. :D No onneks mahakipu oli aika pientä, sillä annoskin oli pieni, eikä pilannut meidän päivää!

IMG_8800 IMG_8856 IMG_8859

Syömisen jälkeen nähtiin Laura-serkkua ja mä ja Laura lähdettiin kiertämään kävellen vähän Helsinkiä ja Niko päätti siinä vaiheessa palata hotellille (halus välttyä valokuvilta :D). Laura toimi mun turistioppaana ja käytiin tuomiokirkolla ottamassa kuvia! En ollu tuolla varmaan ikinä ennen käyny ja täytyy sanoa, et toihan on ihan älyttömän hieno!

IMG_8903 IMG_8912

Yritettiin ottaa myös itselaukaisimella yhteiskuvia, mutta nauramisekshan se meillä meni... :D

IMG_8923 IMG_8929

Lähikuvat onnistu vähän paremmin, vaikka kyllä toi mun hymy näyttää vähän siltä, että pidättelen naurua.. No eiks pääasia oo, et meillä oli oikeesti hauskaa ja kuvissa näkyy aitoa hymyä?

IMG_8939 IMG_8942

Seuraavaks käveltiin kattomaan purjeveneitä, jotka oli rantautunut Helsinkiin (en tienny näistä mitään, mut onneks mun turistiopas ties!). Tässä vaiheessa jalat oli jo aika kipeet kävelemisestä, joten otettiin veneistä pikakuvat ja lähettiin kaupan kautta takasin meidän hotellille.

IMG_8964 IMG_8969 IMG_8972

Hotellilla syötiin muutamat mansikat ja me aloteltiin Nikon kanssa Summer heatia varten. Aattelin laittaa illasta sit seuraavaan postaukseen muutaman kuvan, sillä tää postaus on jo nyt aika pitkä! Tää meidän Helsingin reissu oli aika extempore, sillä sain vasta tiistaina tietää, että voitin ne liput ja sit vasta alettiin Nikon kanssa järjestelemään asioita, että päästään lähtemään. Ehkä just sen takia tää reissu ja varsinkin perjantai oli niin kiva ja täynnä naurua! Ja Summer heatissakin oli kivaa, mut siitä sit seuraavassa postauksessa. Nyt nukkumaan, öitä ihanat! :)

29 kommenttia:

  1. Oon seuraillu sun blogia jo jonkin aikaa ja tajusin vasta nyt että larppa ja laura-serkku ei oo sama ihminen :D haha, mutta ihana postaus taas ja oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei eikä :D joo kaks eri ihmistä ;D kiitos paljon, piristit mun iltaa (yötä) ! :)

      Poista
  2. Voi miten ihana postaus ja ihan älyttömän ihania kuvia! Nuo teidän ihanat naurukuvat on just parhaita (; Mahtavalta näyttää teidän päivä jo pelkästään näiden kuvien avulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Niin ja onhan ne kivoja kun oikeesti naurattaa :D kiva et päivän tunnelma välittyy näistä kuvista :)

      Poista
  3. kivoja kuvia! näytätte nikon kans aina niin onnellisilta yhessä, ihanat :):)

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia! toivottavasti oli kiva reissu :-)

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia! toivottavasti oli kiva reissu :-)

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia ja ihanan positiivinen blogi sulla! (:

    VastaaPoista
  7. Löysin tänne xenian kautta. Hyvä pyöreä pylly sulla on!!;) Mitä kaunista on pienessä luisevassa pyllyssä? Hihi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! :D oon samaa mieltä et mielummin vähän isompi pylly kun ei pyllyä ollenkaan ;D

      Poista
    2. mäkin meinasin kommentoida että hyväpylly ;)

      Poista
  8. Oi apua miten kaunis olet ! Ja ihania, hyväntuulisia & onnellisia kuvia :-)

    VastaaPoista
  9. Vitsi tää sun blogi on tosi ihana! Oot tosi kaunis, ihania kuvia + sä ja Niko ootte kaunis pari <3 :)) Sun iloiset postaukset ja kuvat saa mut aina jotenki hyvälle tuulelle ;D

    VastaaPoista
  10. Mäkin löysin tieni tänne Xenian blogin kautta:) oot kyllä todella kaunis ja sulla on mielettömät ripset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitos! :) mulla on ripsipidennykset mutta kiitos siitäkin silti ;D

      Poista
  11. Mäkin löysin tänne Xenian kautta ja voi miten kiva blogi sulla onkaan! :)

    VastaaPoista
  12. oot ihan älyttömän kaunis tuossa amarillon kuvassa ja tottakai myös muissakin :)

    VastaaPoista
  13. Oot ihan pysäyttävän kaunis tuossa Amarillo-kuvassa! Jäin oikeesti suu auki tuijottaa sitä..:D ja tietty myös muissaki kuvissa ja sun hymy on todella kaunis myös<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi menin kyllä ihan sanattomaks sun kommentista! Kiitos paljon <3

      Poista