maanantai 8. heinäkuuta 2013

Banneriainesta?

IMG_8387 IMG_8177 IMG_8412

Eilen aamusta oltiin Nikon kanssa rippijuhlissa, sieltä Nikon porukoille "kynsihuoltoon" ja illalla äiti poikkes meille. Äiti aina haluis ottaa musta sellasia taidekuvia, mutta yleensä kun äiti tulee käymään, oon ilman meikkiä hiukset nutturalla, joten kameran edessä oleminen ei houkuta. Eilen oli kuitenkin  hiukset ja naama kunnossa, joten äiti sai kuvansa (ja mä siinä samalla muutaman kans)!

IMG_8215 IMG_8282

Illalla oli kyllä upea auringonlasku ja muutenkin vielä mukavan lämmintä! Tänään onkin sit jo perus suomen kesä; harmaata ja tihkusadetta.

IMG_8309 IMG_8532

Oon jo vähän aikaa miettinyt uutta banneria, mutta viime aikaset kuvat on ollu niin vahvasti kesämäisiä (kukkia jne taustalla), että joutuisin parin kuukauden päästä vaihtamaan sen uudestaan. Nää eiliset kuvat ois kuitenkin aika nautraaleita, joten ajattelin, että kokoisin näistä uuden bannerin! Vai mitä mieltä ootte? :) En vaan oikein tiiä, millaisen bannerin tekisin: yksi iso kuva vai kolme pientä vai mitä!

45 kommenttia:

  1. Eka tai kolmanneksi viimeinen kuva on kyllä täyttä banneriainesta, niin kauniita!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anniina! ♥ Itekin tykkään niistä ehkä eniten! :)

      Poista
  2. Must ois kiva jos ois yks kuva vaan:) ja toi viimäne kuva on ihana!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) oishan sellanen yhden kuvan banneri vaihtelua! :)

      Poista
  3. Hui ku oot ihan älyttömän kaunis!:)

    VastaaPoista
  4. And I can help you with that;)

    VastaaPoista
  5. Kumpa munkin äiti osaisi napsia tuommoista kuvamateriaalia!!! Vau! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti on kyllä aina ollu hyvä ottaa kuvia vaikka usein meillä on kuvista ihan eri näkemykset! :)

      Poista
  6. Kolmanneks viimeinen kuva on täydellinen! :)) '

    VastaaPoista
  7. 3 viimine kuva on ihana ja ihan täydellinen banneriks!! :)

    VastaaPoista
  8. Oot ekas ja kolmanneks viimeses tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  9. Voisitko kertoa millainen jyväskylä on kaupunkina? Millainen yleisfiilis onko paljo opiskelijoita ja tapahtumia?:) oon itse muuttamassa opiskelemaan sinne pian ja olis kiva kuulla joltain ns sisäpiirin tietoa :) onko sieltä vaikeeta löytää kämppä yms?:) oot tosi kaunis!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään Jyväskylästä paljon ja oonkin asunu täällä koko mun elämän :) yhessä vaiheessa aattelin, et haluun Tampereelle opiskelemaan mut sit tavallaan ihastuin Jyväskylään uudestaan. Tää on just opsikelijakaupunki, sillä täällä on suosittu ammattikorkeakoulu ja yliopisto ja ainakin opiskelijoille suunnattuja bileitä on paljon! Ja kesällä on sataman yö ja yläkaupungin yö ja sit syksyllä ja keväällä on aina muodin yö. Lisäks täällä on suht usein messuja ja jotku niistä on myös sellasia jotka saattais kiinnostaa nuoriakin. Ite tykkään eniten siitä Jyväskylässä kun täällä on tuo järvi melkein keskellä kaupunkia ja sen ympäri menee varmaan suosituin lenkkireitti, rantaraitti, jossa tulee itekin päivittäis käveltyä. :) ja esim kesällä lutakon ranta on aivan ihana auringonotto/piknik paikka! Keskusta ei oo mikään kauheen iso, mut sieltä löytyy ainakin mulle tarpeelliset kaupat eli hm, gina ja cubus :D

      Tosta asunnosta sen verran et kaksioita löytyy mun mielestä aika helposti, mut yksiöt on varsinkin loppukesästä ja opiskelijoiden muuttaessa tänne aika kiven alla.. Mut asuntoa ettiessä kannattaa kattoa keskustan lisäks myös muita alueita (mut ei pupuhuhdasta!), sillä täällä pääsee pyörällä ja bussilla niin helposti kaikkialle et ite en ainakaan haluis muuttaa keskustaan! :)

      Toivottavasti sait tyydyttävän vastauksen ja jos tulee vielä jotain mieleen niin kysy pois! :)

      Poista
    2. joo ei pupuhuhdasta EIKÄ KUOKKALASTA :D nimimerkillä been there done that, karmiva paikka... vissiin asut kuokkalan lähellä kun oot tolla puolella siltaa mut esim ainolanrannas ja kuokkalas on jo vissi ero hahhaa

      IHANIA kuvia :) ehottomasti banneriks!

      Poista
    3. Niin no oon asunu kuokkalassa tai tässä lähistöllä aina, mut en ikinä kuokkalan keskustassa enkä kyl sinne haluis myöskään.. :D ainola, suuruspää ja kuokkalanpelto on kuitenkin kivoja! :)

      Poista
    4. mun mielestä kuokkalassa ei oo mitään vikaa! ennakkoluuloja oli mullakin, mutta kyllä mä tykkäsin siellä asua :)

      Poista
  10. Toinen kuva on kyl yks lemppareista! :) oot kyl supernätti! <3 oisin viel kysynyt tosta sun tatuoinnista että paljon se makso? ku oon itse harkinnu tuohon samaan paikkaan yhtä pientä taikka sitten käteen että minkälaisessa hinta haarukassa ton kokoisessa mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) tän kokoisen tatskan saa yleensä aloitushinnalla ja body ctrlissa se oli 70 euroa :)

      Poista
  11. ihana, kun varotit heti puparista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo ei ois kiva et raukka opiskelija laitettais sinne asumaan varottamatta! :D

      Poista
  12. Kun sullahan on iPhone 4/4s ja Nikolla iPhone 5 niin osaatko yhtään sanoo että kumpi on parempi ja kannattaako ostaa mielummin 5 koska se on uudempi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5 parempaa on parempi etukamera ja se, et kamera on nopeampi ottamaan kuvia. Lisäks näyttö on sellanen retina- näyttö niin se on kirkkaampi ja värit näkyy selkeämmin. Muutenhan nää on aika samanlaiset et jos noi ominaisuudet ei oo sulle tärkeät niin sit ei periaatteessa oo väliä kumman ostat :) mut vitosenkin saa nykyään suht edullisesti niin suosittelen suoraan sen ostoa! Niin vakuuttunut en kuitenkaan ollu tosta iPhone 5 paremmuudesta et viittisin sellasta ite ostaa sillä tässä mun nelosessa ei oo mitään vikaa, varsinkin kun tässä on iso muisti, joka on tärkeä kun kuvia tulee otettua niin paljon! :)

      Poista
  13. 3 viimeinen kuva on ehdoton lemppari! Oot kyllä kaunis :-)

    VastaaPoista
  14. Löysin sun blogin sattumalta ja jään varmasti lukijaksi!! :) luin melkein kaikki vanhat postaukset läpi! Vaikutat oikein ihanalta ihmiseltä ja olet todella kaunis! :) ja vielä todella tutun näköinen ja jäi häiritsemään missä oon voinut sut nähdä aiemmin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi on sulla ollu hommaa ! :D kiitos kiva kuulla et tän blogin perusteella saa sellasen kuvan :) niin ja oon asunu aina Jyväskylässä et jos oot täältä kans kotosin niin hyvin mahollista et ollaan joskus törmätty :D

      Poista
  15. Härregud kun oot kaunis! Voi hitsi! :)

    VastaaPoista
  16. Heippa! Voisitko suositella Jyväskylästä jotain hyvää kauppakeskusta? Ollaan huomenna ohikulkumatkalla ja haluttaisiin poiketa vähä ostoksilla :) lähinnä vaatekaupoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo haha täällä on forum (siellä on gina, cubus, vero moda, only ja seppälä), sit jyväskeskus (h&m, seppälä) ja tawast/torikeskus (vila, lindex, spiritstore) ja noi kaikki on kyllä niin lähellä toisiaan et ei oo väliä mihin auton jättää kun kaikkiin kävelee niin nopsaa :) mut mä ehkä jättäisin auton forumin parkkihalliin, sillä se on halpa ja mun suosikki. :D sokoksen parkkiin ei kannata jättää, sillä se on törkeen kallis! toivottavasti tykkäätte jyväskylästä! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkeistä!! :) tuli tarpeeseen! Voin tulla ilmoitteleen sit tänne mitä tykättiin :) en oo ikinä käynyt siellä eikä oo poikakaverikaan ja nyt halutaan poiketa kun ohi mennään, muuten ei varmaan tulis ikinä käytyä kun asutaan sen verran kaukana

      Poista
    3. Joo kerro mitä tykkäsitte! :) mäkin tykkään käydä kattomassa uusien kaupunkien keskustoja aina kun on mahis, tänä kesänä sellanen oli esim Hämeenlinna! :)

      Poista
  17. joku iso kuva et oisit sillain reunalla ja sitten teksti siihen viereen :) vaikkei näistä mikää nyt ihan siihen riitä mutta semmonen idea ois aika nätti sulta :) ja joku yksinkertaisen kaunis tausta kuten vaikka toi silta ja tyyni joki/järvi - vau :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen tyylisestä oon haaveillu mut pitää kattoa mihin muokkaustaidot riittää! ;)

      Poista
  18. Miten oot kihartanu sun hiukset ne on nii täydelliset? :D Kaikki noi kuvat ois hyviä bannerii, oot nii kaunis ja Jyväskyläs on näemmä ihanat maisemat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :) täällä tosiaan on ihania maisemia :) noi kiharat on tehty ihan sellasella perus muotoilu-/suoristusraudalla!

      Poista
  19. Oi kiva tää sun blogi, ihania kuvia :-) ♥ Oot kaunis!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. vitsit oot kaunis!:)

    VastaaPoista