sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Rentoilua

IMG_0325

Hups, oon viimeks postaillut tiistaina ja nyt onkin jo sunnuntai! Kun tekee koulun lisäks viikolla myös töitä ei valitettavasti jää aikaa kuvailla ja tulla päivittelemään. :/ 
Mulla oli pitkästäpitkästä aikaa vapaa viikonloppu  ja nautin kyl vapaa-ajasta ihan täysin. :) Eilen meillä oli työporukan kanssa epäviralliset pikkujoulut ja käytiin pelaamassa megazonea (lasersotaa) ja se oli ihan älyttömän kivaa! Aluks jännitin et pelkäänkö siellä pimeässä salissa kun pitää vaania muita, mut kun peli lähti käyntiin, ei kyllä pelottanut ollenkaan. :D Joskus pitää kyllä mennä uudestaan! 
Mitäs muuta oon nyt tehny? Lauantaina katottiin Nikon kanssa netflixistä joku neljä jaksoa Dexteriä ja tänään käytiin äitin luona syömässä ja pelattiin myös parasta lautapeliä eli cluedoa. 
Ens viikolla ois taloushallinnon tentti, mutta oon suunnitellut viikolle myös kaikenlaista kivaa, joten toivotaan, että ens viikolla tulis myös muutama postaus enemmän kuin tällä viikolla. ;)

8 kommenttia:

 1. kirjoittaako ystäväsi enna enään blogia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! :) http://enskis.blogspot.fi/ <- tossa on osoite :)

   Poista
 2. hahha onneks sitä on muutakin elämää kuin bloggailu ;D megatsone on hirmu kivvaa!

  VastaaPoista
 3. Heippa Sara! Blogisi on todella kiva ja tyylikäs. Olet kaunis nuori nainen! Sinulla on kivoja kuvia, mutta olisi mukava jos niitä olisi vielä enemmän.. Ja hei, olis tosi kivaa jos tekisit postauksen sun arkimeikistä ja hiuksista, ja myös lisää niitä pitkiä kuvahetkiä!(: Sinulla on tosi hieno ulkoasu ja mukava kun voi etsiä eri tekstejä niin monesta paikasta. Jatka samaan malliin, nii saat varmasti pian yli 500 lukijaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, ihana kommentti! :) tässä: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2011/10/kasvojenpuhdistus-ja-meikit.html on vanha postaus mun arkimeikkauksesta mutta voisin kyllä tehdä joskus hieman selvemmän :) ja kuvien määrä lisääntyy varmasti heti kun saan uuden kameran ;)

   Poista
 4. ui vitsi kuulostaa iha hullun kivalta toi lasersota! :DDD mäki haluun!

  VastaaPoista