maanantai 19. marraskuuta 2012

Kuulumisia!

iphone

Ihan hävettää kun en oo pitkään aikaan päivitellyt mitään ja kun vihdoin saan sen aikaseksi, mulla ei oo muita kuin instagram- kuvia.. :D Tää hiljasuus johtuu vain koulusta ja töistä, sillä kun niitä vapaapäiviä ei oo, niin ei oo oikeastaan mitään kiinnostavaa kerrottavaakaan. Toivottavasti kohta jo vähän helpottais koulun kanssa! 

Kollaasin yläriviltä:
1. Tän aamun fiilikset! Peiton alla ois ollut niin lämmin...
2. Tänään koulussa ponnaripäivä, sillä en millään jaksanut pestä hiuksia aamulla. Onneks kuivashampoo on olemassa.
3. Muutaman viikon takaisilta työporukan pikkujouluita: aivan sairaan hyvä paahtopaisti toast foodissa! Pakko mennä joskus uudestaan.
4. Sunnuntaina menossa töihin.
5. Musta jotenkin ihanan jouluset glitter kynnet, jotka kyllä kärsi aika pahasti töissä.. Vois ottaa huomenna kynsilakat mukaan kouluun!
6. Perjantaina käytiin katsomassa kuuden tytön porukalla Twilightin vika osa ja oon ihan haltioitunu siitä vieläkin! En tajua, ensimmäisen kerran jälkeen kun katsoin ekan twilightin, vihasin koko leffaa ja nyt oon niin rakastunut kaikkiin twilightin osiin kun elokuviin voi vaan olla. :D

8 kommenttia:

 1. haha twilightissa on legendaarinen :--D just nauroin et olin 13 kun eka leffa tuli ja nyt kävin kattoos sen 17 vuotis synttärinä vähän niinku päättämäs teinivuodet xd ite tykkään eniten ykkösestä mut toi vika tuli kyl hyvänä kakkosena :))

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mietin kans et eka ja vika on kyllä noista parhaita! :)

   Poista
 2. lähetä mulle toi meidän leffakuva! :) haha ja mäki oon vielä iha fiiliksissä twilightista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää laitan! :) haha jep, haluisin nähä sen jo uudestaan ;D

   Poista
 3. Mikä siinä leffassa oli sun mielestä niin hyvää? :D Itse en oikein tykännyt, oli mun mielestä tosi huonosti tehty kaikki tietokoneella tehdyt jutut ja muutenkin jotenkin jätti kuivaks koko leffa :D Kiva että suurin osa näytti kuitenkin tykkäävän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan vaan se oli jo hyvää ku en tienny yhtään mitä tossa vikassa osassa tapahtuu nii olin tosi ilonen siitä loppuratkasusta! :D ja musta se oli jotenkin ei-niin-synkkä ku ehkä ne aiemmat ja oli vaan nii kiva nähä toi päätösosa ku sitä oli niin kauan oottanu :)

   Poista
 4. aivan ihana toi sun karvakaulus-juttunen!:)

  VastaaPoista