keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Wednesday

IMG_0370 IMG_0360

Aattelin maanantai iltana kun pesin hiukset, et vois kokeilla pitkästä aikaa keskijakausta, mut ei toi mun jakaus ihan keskelle päätä mennytkään.. :D Vannon, että se oli ja on keskellä kun katon peilistä, mutta nää kuvat sanoo kyllä jotain muuta.. Ehkä tänään hiusten pesun jälkeen ois uus yritys!

Ennen en stressannut oikeastaan mistään, lukion lopussa kirjotuksista vähän, mutta nyt ammattikorkeassa sitä hommaa tuntuu olevan niin paljon ja kaikkien tehtävien palautukset on lähellä toisiaan, että oon alkanut stressaamaan koulusta. Normaalisti saan nopeasti unta kun meen nukkumaan, mutta nyt muutamat viime päivät oon pyörinyt sängyssä varmaan tunnin ennen kun oon nukahtanut. Mielessä pyörii vaan kaikki asiat, jotka pitää muistaa ja jotka pitää hoitaa.. Vitsi, ootan niin paljon joululomaa! 

Nyt palaan salkkareitten pariin ja juon mun sitruuna- vihreän teen loppuun! Ehkä voisin vielä vilkaista sitä seuraavan tentin tenttikirjaa.. Plaah. 

26 kommenttia:

 1. katoinki et näytät näissä kuvissa jotenki erilaiselta, mut sehä oli toi jakaus! oot niin sueprkaunis!!<3 ja toi jakaus sopii mun mielestä sulle vielä paremmin ku se ihan sivujakaus :))))) ihan täydelliset hiukset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Camilla, ihana kommentti! :) mustakin tää keski tai no keskempi jakaus sopii ehkä paremmin! :)

   Poista
  2. paitsi miten sä oot saanu noi hiukset noi nätisti! onko sulla paljon niissä lakkaa tai ootko kääntäny hiusraudalla niitä jotenki? :) ku mulla ainaki meinaa aina etuhiukset vaa roikkua naaman eessä.. sulla kääntyy tollee tosi nätisti!

   Poista
  3. oon vaan tupeerannut niitä tyvestä ja sit harjannu päältä sileeks ja laittanu hiuslakkaa :D en siis käytä oikeestaan koskaan mitään suoristusrautoja jne :) mulla on helposti taipuvat hiukset niin noi otsahiukset vaan menee tollein :D laitan niihin lakkaa sillein et vedän eka kädellä noita hiuksia taaksepäin ja sit lakkaa niin ne jää noin :) ja ei kannata laittaa paljon lakkaa kun sit hiuksista tulee raskaat eikä ne enää pysy miten pitäis vaan ihan ohuesti!

   Poista
 2. miten saat noi sun etuhiukset taipumaan tolleen taakse?:-) sulle sopii kyl tosi hyvin toi keskijakaus, pidä jatkossaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tossa ylempänä on ehkä vähän sama vastaus, mut siis ne vaan menee tollein :D haron niitä usein taaksepäin nii kai ne sit siitä on kääntyny noin :)

   Poista
 3. Mitä opiskelet? :-)

  VastaaPoista
 4. Mä kokeilin kans yks päivä keskijakausta pitkästä aikaa ja mulle kävi just noin kun sulle :D mukamas katoin kans et se on ihan keskellä mut sivussahan se oli, ei sitä vaan osaa enää vuosien jälkeen laittaa ihan keskelle! Poikaystävä muuten opiskelee myös samaisessa koulussa kun sinä mutta, eri alaa vaan, ja se on kans tosi stressaantunut kokoajan.. Toisaalta kiva kuulla, että se ei painiskele yksin kasaantuvien kouluhommien kanssa. Tsemppiä kouluun ja koita jaksaa kaikkien tehtävien keskellä! Kyllä se joululoma sit palkitsee ;)

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää en tajua, peilistä kattoessa se näyttää olevan keskellä! :D eilen yritin laittaa uudestaan suihkun jälkeen, saa nähä onko vieläkään keskellä.. :D kiitos, tsemppiä myös poikaystävälles! :)

   Poista
 5. Voi vitsi, näytät nois kuvis jotenki ERITYISEN nätiltä !!! Ja toi jakaus kyl sopii sulle :)

  Mäki opiskelen liiketaloutta ja huh huh meinaan kuolla kouluhommiin :D En oo ikinä lukiossa ollu noin hikari ku nytte...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos paljon! :) huh onneks en oo ainoa, jolla on tää fiilis :D tsemppiä sulle!

   Poista
 6. Vaikkei tuo jakaus ehkä sun mielestä täydellisesti mennyt, niin se näyttää silti tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 7. Tollanen jakaus sopii sulle paljon paremmin ku sivujakaus!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) rupee mietityttää, miks en koittanu aikasemmin keskijakausta? :D

   Poista
 8. Paljo sulla maksaa tuo ku käyt värjää tukkas? :) ja ootko värjänny kotona ollenkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ikinä värjänny hiuksia kotona vaan aina sellaisessa kampaamossa ku Hiusparkki :) viimeks makso juurikasvun värjäys ja raidat ja leikkuu 70 e, mut yleensä se on jotain 90-100 e ku värjään koko pään :)

   Poista
 9. Sulle sopii kyllä keskijakaus! (: Oot tosi nätti!

  VastaaPoista
 10. Joo samaa olin tulossa sanomaan että huhuhu kun oot kaunis <3

  VastaaPoista
 11. sulla on ihana blogi ja oot ihan älyttömän kaunis! :)

  VastaaPoista