keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jalat ei enää kanna

IMG_0386 2012-11-28 16.24.30

Kävin tänään Ennan kanssa pitkästä aikaa salin puolella treenailemassa ja tein Ennan kanssa sen uuden treeniohjelman mukaan jalkatreenin ja huhhuh oon poikki! Sovelsin joitain juttuja hieman, sillä mulla on vähän eri tavoitteet kun Ennalla, mutta täytyy antaa propsit Ennalle kun se jaksaa treenata tolla teholla monta päivää viikossa! :) Mulla on ikävä kesää kun sillon käytiin muutaman kertaa viikossa yhessä salilla, vitsi kun vieläkin menis aikataulut niin hyvin yhteen! Ehkä se ois opeteltava käymään yksinkin salilla eikä aina vaan ryhmäliikuntatunneilla. Mä en vaan tykkää yhtään liikkua enää illalla vaan kävisin kaikista mieluiten salilla/lenkillä/ryhmäliikuntatunneilla 10-16 aikaan, mutta se ei oikein oo ton koulun kanssa mahollista. 
Tykkäättekö te liikkua enemmän aamulla vai illalla? :) Jotenkin mulla on tosi iso kynnys lähteä enää illalla kotoa mihinkään kun taas mun aamu on täydellinen jos pääsen silloin liikkumaan! :)

16 kommenttia:

 1. oot ihana ja oli kivaaa ;> ensviikolla taas hope so <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih no sama aika ja sama paikka see you <3 se meijän yhteiskuva ei ollu kovin ihana sit enää koneella ;D

   Poista
  2. no voi eii!! ei se mitää :D enskerralla parempi sitte ;)

   Poista
 2. saanko kysyy tai siis haluutko kertoo et millasia tavotteita sulla on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta ois kiva kun lihaksia näkyis vähän kaikkialla kropassa! :) plus oishan se aina kiva olla vähän timmimpi ;D

   Poista
 3. Aamulla urheilemisessa on se hyvä puoli, että loppupäivän voi elellä hyvillä mielin, ilman että tulee huonoa omaa tuntoa siitä, ettei illalla jaksakaan lähteä salille. Sen takia mä tykkään ehkä enemmän liikkua aamuisin. Ja onhan salillakin aamulla paljon kivempi käydä, kun siellä ei oo niin paljon muita ihmisiä :)

  VastaaPoista
 4. varsinki nyt pimeenä syksynä on ihan älyttömän vaikeeta repii itteää enää pitkän koulupäivän jälkeen liikkumaa, itekkin tykkään viikonlopuista kun liikkua voi mihin aikaan vaan. Mut onneks kuntopyörä löytyy, niin sen päälle ittesä raahaamiseen on aika pieni kynnys :)

  mut kiva blogi, voisin jäädä seurailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan samoja fiiliksiä! :) jee tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 5. Ite tykkään liikkuu paljon enemmän aamusin mitä iltasin.. Urheilusuorituksen jälkeen suihkuun ja laittautumaan jälleen ihmisten ilmoille, paljon mukavampi kuin illalla käydä esim. suihkussa, koska ei millään jaksais hiuksia kuivata kun ei oo minnekkään lähtöä ja jos niitä ei kuivaa niin ne on aamulla ihan sökeröllä. Aamulla paljon mukavampi kun ei tarvitse laittautua vasta kun urheilusuorituksen jälkeen ja tietää ettei 'tarvitse' lähteä enää illalla urheileen:-D aamu alkaa paljon paremmin jos on urheillut eikä sitten tuu naposteltua herkkuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en tykkää yhtään tehä sillein et aamulla laittaudun, sit iltapäivällä harrastan jotain liikuntaa, käyn suihkussa ja laittaudun uudestaan.. Ei yhtään mun juttu :D

   Poista
 6. Mä meen nykyään ennen koulua aina salille. Jos alkaa tasan klo 8.00, niin lenkille. 8.30 ja sen jälkeen, käyn salilla :) Iltapäiväliikunnat ei oo mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo vitsi ku saisin ittenikin noin aikasin liikkumaan! Ehkä sit ku aamuisin on valosaa ;)

   Poista
 7. Mustakin aamupäivät on varmaan kivoimpia, mut illat jotenkin helpompia varsinkin arkisin, ku sit voi mennö vaan suoraan suihkuun ja nukkumaan.:) toisaalt aamul on heti parempi fiilis ku on hiukan urheillu! vaikeeta, mut tällee pimeessä ei kyl ainakaa iltasin haluis lähtee mihkään lenkille tai bussiin istumaan salimatkaa. mä käyn nyt ylensä iltapäivisin salilla, toisaalt se on tyhmin kun päivä katkee sillai mut sillon on energiaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on se, et kun pääsen kotiin en enää millään jaksais nousta sohvalta :D

   Poista