perjantai 29. huhtikuuta 2016

No more boring meals - Taco night

tacos1
Postaus toteutettu yhteistyössä Santa Marian kanssa.


Sain lauantaina Bloggers' inspiration daysta mukaan Santa Marian tuotekassin, joka sisälti erilaisia tuotteita, joilla saa tehtyä maittavaa ruokaa helposti. En tiedä ketään, kuka ei tykkäis tortilloista ja ainakin meillä tortillaletut on aina tutussa punaisessa paketissa ja jauheliha maustetaan Santa Marian mausteseoksella. Tällä kertaa haluttiin koittaa jotain muuta kuin perustortilloja ja tehtiinkin Tacoja! Pohjina käytettiin Mini taco tubseja, jauheliha maustettiin tulisella Taco hot cayenne -mausteella ja tacojen kaveriksi oli salsaa ja guacamolea. Yleensä tehdään guacamole itse alusta loppuun, mutta tällä kertaa käytettiin kuvassa näkyvää guacamolen dip mix -pussia. Tää nopeutti guacamolen valmistusta kyllä huomattavasti, sillä pussin sisältö lisättiin kahteen muussattuun avokadoon. Ihan älyttömän helppoa ja niin hyvää.

tacos2 tacos3 tacos4 tacos5

Koska iskä ei päässyt paikalle Nikon synttäreille (eli niihin edellisiin ruokakuviin :'D) niin kutsuttiin iskä meille Tacoiltaan! Samalla kun kokkailtiin ja syötiin, saatiin iskältä vinkkejä Nycin reissua varten. Meillähän on siis lähtö huomenna (!!!) ja jännitys vaan tiivistyy, apua. Anyways, tacot valmistui tosi nopsaa, jauheliha vain paistettiin ja maustettiin mausteseoksella, tacokuoria pidettiin hetki uunissa ja avokadot muussattiin guacamolea varten. Yleensä ajattelen, että tällaset speasiaalit ruuat tulis syödä ja tehdä vapaapäivinä, kun on paremmin aikaa, mut hyvin onnistui myös ihan keskellä viikkoa ottaen huomioon, että olin ollut töissä vielä käytännössä klo 8-19. :D Hyvän ruoan äärellä on myös kivempi vaihtaa kuulumisia!

tacos6

Ja superhyväähän tosta ruuasta tuli! Jauheliha ei ollut liian tulista, vaan just sopivaa, guacamole oli superhyvää ja mini taco tubsit oli yllättävän helppoja syödä! Aattelin noiden hajoavan ensimmäisestä haukusta, mutta noiden syöminen olikin ihan suhteellisen siistiä. Ah, tässä taas nälkäsenä katson näitä kuvia ja haaveilen noista, haha. Tässä siis hyvä vinkki vapputarjoiluihin. :)

ps. Remi sai vauvoja tällä viikolla!  Tällä kertaa ne syntyi tässä lähellä joten mekin päästään niitä nuuhkuttamaan ja leikittämään! Joskus reissun jälkeen on siis koiravauvakuvia tiedossa, varokaa vaan... :D

pps. HUOMENNA lähtö! Blogia en tuu reissusta päivittämään, mutta kommentteja luen ja instagramia (@saraasara) ja snapchattia (sara-umu) tuun päivittelemään reissustakin! Ihanaa Vappua kaikille näin etukäteen jo! 

12 kommenttia:

 1. Oon syönyt tacoja pari kertaa mut jotenkin en vaan tykkää niistä niin paljon kuin tortilloista :D Hei mistä oot muuten ostanut tuon pöydällä olevan puisen alustan/tarjottimen, joka on tuon posterin edessä pöydällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh musta ne on kivaa vaihtelua, oon syöny varmaan liikaa tortilloja jo :D Se on h&m:ltä! :)

   Poista
  2. Katsoin just hm Homen sivut ja voi harmi kun niitä ei enää myydä! Oon muuttamassa just uuteen kotiin ja pitäis nimenomaan keittiöön ostaa vähän sisustusjuttuja niin tuo olis sopinut niin kivasti keittiöön!

   Poista
  3. Aijaa voi ei ! Luulis et sitä tulee lisää kun sitä oli pitkään valikoimassa :) Ah, sisustaminen on kyllä ihanaa <3

   Poista
  4. Ja vaarallista, koska löytyy koko ajan kaikkee kivaa.. :D nimimerkillä oon menossa tänään Ikeaan, hih!

   Poista
  5. Sieltä ei kyllä tyhjin käsin lähetä! :D

   Poista
 2. Hauskaa reissua :) NYC on niin mahtava <3

  VastaaPoista
 3. Komppaan aiempaa kommentoijaa, tortillat iskee muhunkin paremmin :D Mutta herkulliselta noikin kyllä näyttää, tiedä sitten johtuuko vaan sun loistavista kuvaustaidoista vai ite tacoista, haha. Jee huippukivaa matkaa New Yorkiin, pitäkää hauskaa! :) Oon niin kade ja eilen kuulin myös, että mun paras kaveri (joka asuu Kaliforniassa) on lähteny kaverinsa kanssa pidennetyks viikonlopuks Nykiin...Nyt on ihan "kaikki on siellä paitsi mä"-fiilis :( :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh noi oli kyllä hyviä :p Ja tiedän ton tunteen ja nyt kun oon täällä niin ei ees tunnu et oisin täällä! :D

   Poista