maanantai 11. huhtikuuta 2016

Just what I needed

snap1

Mulla on huikea viikonloppu takana - tai oikeastaan loppuviikko, sillä olin torstaista lauantaihin vapaalla. Nikolla on nyt talviloma, joten tällainen pidennetty vapaa sopi mulle paremmin kuin hyvin. Nää vapaat alkoi Nikon synttäripäivällä, syötiin pientä brunssia ja iltapäivästä kahviteltiin Nikon porukoiden ja mun äidin kanssa. Kun kakku oli syöty, otettiin Nikon kanssa auto alle ja lähettiin Savonlinnaa kohti.

snap2

Mentiin Savonlinnaan kattomaan Ninnin ja Kallen uutta kotia ja yöllä käytiin pienellä kaupunkikierroksella kattelemassa paikkoja. Bongattiin myös ihan huikeet revontulet! Oon joskus pienenä nähny ihan sellasia mitättömiä revontulia, joten olin ihan fiiliksissä tollasista koko taivaan peittävistä valoista! Aamulla herättiinkin jo aikasin ja suunnattiin Olavinlinnaan opaskierrokselle ja pyörähtämään keskustassa. Haha, oli hauska tehdä tällanen turistimatka Suomen sisällä! Mietittiinkin Nikon kanssa, että pitäiskö kesällä valita vaan pari kaupunkia, jossa ei olla ennen käyty ja mentäis sinne pyörähtämään päiväseltään.

snap3

Kaupunkikierroksen jälkeen tultiin kaikki nukkumaan päikkärit ja kun herättiin kröhöm kolme tuntia myöhemmin, lähdettiin Nikon kanssa kotia kohti, sillä mä ja Laura-serkku oltiin menossa kattomaan Sannia. Oltiin vähän aikaa Lauran luona, tehtiin mansikkamargaritoja, höpöteltiin sekä juotiin viiniä ennen kuin suunnattiin Lutakkoon. Tarkasti minuutti ennen keikan alkua paikalla, heh!

snap4

Sanni veti odotetusti hyvän keikan ja paikka oli ihan täynnä! Käytiin Lauran kanssa vielä pikaisesti pyörähtämässä keskustassa, mutta väsymys alkoi painaa aika nopsaa. Ei nää mun vapaapäivien suunnitelmat kuitenkaan vielä Sannin keikkaan loppunut. Lauantaina suunnitelmissa oli Way Outin room escape -huoneen selvittäminen (selvittiin huoneesta ulos ennen ajan loppumista, jihuu!) ja illallinen Jalossa Lyydian ja Jaakon kanssa. Sieltä suunnattiin vielä loppuillaks Revoon istuskelemaan.

Kukaan ei siis varmaan ylläty, että tänään teki mieli nukkua hieman normaalia pidempään näin tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen! Yleensä vältän tällaisia "sit tein sitä ja sitä" -postauksia, mutta musta tuntuu, että tää pidennetty viikonloppu kaipas just tällästä. Täytyy kyllä sanoa, että ihan huikea loppuviikko takana ja ihana tehdä jotain muutakin, kuin kattoo illat sarjoja Netflixistä. Tosiaan, näitä samoja tarinoita voi seurata reaaliajassa Snapchatin puolella ja mut löytää sieltä nimimerkillä sara-umu. :)

Mitä te muuten ootte tällasista puhelinkuva/Snapchat-postauksista? :)

10 kommenttia:

 1. Musta näitä on kiva kattoa:) Lisää vaan jatkossaki!

  VastaaPoista
 2. Etenkin nää snäppipostaukset on kivoja lukea, Insta-postausten aika on ehkä hieman mennyt kun sinne tulee päivitettyä niin harkitusti kaikkea - snäppi on vielä ihanan sensuroimaton! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näissä on ihan eri fiilis kyllä kun instakuvissa! :D Eli kiva kun tykkäsit! :)

   Poista
 3. Puhelinkuvapostauksille peukku ylöspäin :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivaa vaihtelua normi postauksiin! :)

   Poista
 4. Täältäki iso peukku tällaisille postauksille! :)

  www.emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kameralla otetuissa enemmän tyyliä ja näissä enemmän tunnelmaa hetkistä, jotka tulee ja menee. Molempi kivempi. Tuo sun elämän aitous ja revontulet sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiteytit hyvin tuon eron kamera ja kännykkäkuvissa! :) Kiitos, illan piristys :)

   Poista