sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Bloggers' inspiration day 2016

bid7 bid5 bid1 bid9 bid8 bid4 bid10 bid2

Taas se aika keväästä, nimittäin vietettiin viikonloppu Helsingissä Bloggers' inspiration dayssa ja Inspiration blog awardseissa. Tällä kertaa molemmat tapahtumat järjestettiin Kattilahallissa, joka tuotti vähän vaikeuksia tällein ulkopaikkakuntalaisina, sillä Helsingin keskustassa ajaminen ei oo mitään kauheeta herkkua, heh. Paikkanahan toi oli kuitenkin kivan tilava ja valoisa ja mulle tuli jotenkin keväinen fiilis siellä! Parastahan näissä blogitapahtumissa on tuttujen ja muiden bloggaajien näkeminen ja yhdessä näistä kuvaista näkyykin ihanan Ennin takaraivo. :D Gaalaan otin taas Ninnin aveciksi, mutta perinteisen kiireen takia, kuvat jäi ottamatta ennen gaalaan lähtöä ja gaalaan en jaksanut järkkäriä raahata mukana. Fiilistä näkyy kuitenkin vähän instagramin puolelta!

Nyt on hieman väsyneet fiilikset viikonlopun jäljiltä, oisin mielellään ottanut tähän vielä toisen sunnuntain perään. Toisaalta mulla ei kuitenkaan ole enää kuin neljä työpäivää ennen lomaa ja töissä on kaikkea kivaa tiedossa, joten ne neljä päiväähän menee ihan hujauksessa ohi! Eli ei muutakuin hyvää yötä ja ihanaa uutta viikkoa! 

6 kommenttia:

 1. Katoppas, onnistunu kuva musta :DD haha! Ei mut oli huippua nähdä taas <3

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva tapahtuma, ite tulin suoraan mökiltä ja tosissaan vain muutamaksi tunniksi, sitten lähdettiinkin Katjan kanssa jo takaisin :D Ja fiilikset on kyllä törkeän väsyneet, loma tekisi poikaa itse kullekin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no en yhtään ihmettele et oli vähän väsyneet fiilikset! :D

   Poista
 3. Oi miten kauniita kuvia oot napannut tuolta tapahtumasta ja niin kivalle näyttää taas :) Nopeesti nuo työpäivät menee ja pääset loman viettoon ♥ Oih, pääsispä myös itekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siellä oli kyllä upeat puitteet :)

   Poista