keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Day off well spent

5 9 1

Ihana kesäinen Helsinki eilen ja hyvä seura.  Jos jotain oisin saanut vaihtaa niin sen jäätävän tuulen pois, sillä huulipuna ja hiukset naamalla ei ole se kaikista kivoin yhdistelmä. Mulla oli tosiaan eilen mukana pelkästään mun uusi objektiivi ja tuntuu, että asukuvien onnistumisprosentti oli sen ansiosta paaljon suurempi kuin yleensä! Oltiin kunnon turisteja ja suunnattiin melkein ensimmäisenä tuomiokirkolle ja käytiin molemmat ensimmäistä kertaa siellä myös sisällä. Ei sentään tarvittu navigaattoria, jotta osattiin ydinkeskustasta kävellen tuonne, eli ihan maalaisia ei sentään oltu, heh. Helsinki on musta ihana kaupunki kesäisin ja siellä on tullut käytyä viime vuosina aika useasti. Ennen osasin liikkua Tallinnan keskustassa paremmin, kuin Helsingissä, mut nykyään se on kyllä toistepäin. Täytyy varmaan varata siis reissu Tallinnaan. ;)

2 6 8
Takki - Gina Tricot / Toppi -  Cubus / Shortsit - H&M / Kengät - Nike/Brandos / Aurinkolasit ja sulkakoru - Cubus / Kello ja ristikoru - Glitter / Kaulakoru - Guess

Pakko myöntää, että mulla oli taas kerran pieni asukriisi tonne lähtiessä. Jos on luvattu puolipilvistä, mahdollisia kuuroja ja n. 19 astetta lämmintä, niin pukeutuminen on tosi vaikeeta, sillä jos on tosi pilvistä tulee viileä ja jos onkin vain vähän pilviä niin tulee kuuma. Yllätykseksi onnistuin kuitenkin pukeutumaan niin, että missään vaiheessa ei tullut kylmä eikä kuuma, jes! Ite viihdyin asussa tosi hyvin, mitä te ootte mieltä? Toi mun toppi koki kovia tolla reissulla, nimittäin siihen roiskui vahingossa öljyistä meikinpuhdistusainetta, joka levis aika näkyvästi. Ei auttanut muu kuin suunnatta Stockmannin vessaan pesemään sitä ja koska kuivauspuhaltimia ei ollut niin Laura kuivas mun paitaa paperipussia heiluttamalla. :D Oltiin varmaan aika näky täpötäydessä vessassa, mut hei paita tuli melkein puhtaaksi! Harmi vaan, että tiputin sit siihen suklaata jätskistä vähän myöhemmin, mut huomasin sen vasta kotona.

10 3 4

Meillä oli suunnitelmissa lähinnä vain shoppailla, mutta lopulta kumpikaan ei löytänyt yhdestäkään vaatekaupasta mitään. Tuntui, että kaikkialla oli vaan kauheesti alevaatteita ja mä en jaksa yhtään koluta sellasia sekalaisia rekkejä ja pöytiä. Lisäksi ihmettelen, miten kaikki aina löytää Zarasta vaikka mitä ihania vaatteita ja kuolaan niitä aina blogeissa, mut sit kun ite suuntaa sinne, niin sieltä ei tunnu löytyvän mitään? H&M homesta löysin kuitenkin muutaman kivan jutun kylppäriin ja White on whitessä rakastuttiin melkein koko kauppaan ja molemmat kiikutti lopulta yhdet Riviera Maisonin pajukorit kassalle.

7 11 12

Vihdoin ja viimein päästiin myös maistamaan Magnum Helsingin jätskejä! Ollaan näitä pari vuotta kuolattu Instagramissa kaikilla muilla, mutta kyseinen paikka on aina mennyt kiinni, ennen kuin ollaan päästy Helsinkiin. Vihdoin mekin päästiin maistamaan noita ja no, ehkä kuvasta voi jo päätellä, että hyvää oli!  

Sellanen minireissu meillä eilen! Eilen oli tosiaan mun viikon ainoa vapaapäivä ja aika hyvin käytetty sellainen. Iltapäivällä suuntaankin töihin, mutta sitä ennen vielä grillataan ja nautitaan auringosta -  ihanaa, et vihdoin voi sanoa, että on oikeasti kesä! Nauttikaahan tekin auringosta! 

17 kommenttia:

  1. Ihania Helsinki-kuvia! <3 Pitäis itekin taas mennä sinne kun siellä saa kyllä ajan niin hyvin kulumaan ja keksii kaikkee tekemistä vaikka se ei mitää ihmeellistä oliskaan :) Tulee kyllä hyviä kuvia tolla uudella objektiivilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! <3 Jep, se on kumma miten se aika vaan menee, vaikka mitään sen erikoisempaa ei teekkään! Meillekin jäi vielä muutama juttu, joita ois voinut tehdä, joten onpahan ens kerrallekin puuhaa. :)

      Mäkin tykkään tän objektiivin kuvista tosi paljon, hyvä ostos oli! :)

      Poista
  2. Helsinki on kyllä aika jees! Itekin oon menossa tuossa heinäkuun puolessa välissä ja haaveena on keretä edes pikaisesti pyörähtää taas Korkeasaaressa - oon käynyt siellä vaan kerran ja uudelleen olisi ihana siellä vierailla :) Katsotaan miten kerkeän!

    Hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo varmaan koskaan käynyt siellä - tai en ainakaan muista! Pienet kesäreissut on kyllä tosi jees. :)

      Poista
  3. Ihaniaaaa kuvia! Ahh nuo jäätelöt ;) Ja asu on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja noi jätskit oli jotain niin hyvää :p

      Poista
  4. Kiva kun jaksat päivitellä niin useasti! Blogia jossa on näin hyvälaatuisia ja kauniita kuvia on mukava lukea :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihana kuulla! Tälläsistä tulee aina niin hyvälle tuulelle ja saa vaan enemmän motivaatioo päivitellä usein. :)

      Poista
  5. Tosi kiva asu ja muutenkin onnistuneita kuvia susta :) Oi ja nam miltä noi jätskit näyttää! Tekis mieli itekkin maistaa tänä kesänä :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Erika! Ihana kuulla! :) Ja suosittelen ehdottomasti jos heinäkuussa aikoo mennä Helsinkiin ;)

      Poista
    2. Hyvä blokkaus, noitahan voi yrittää väsätä ihan kotioloissa :D

      Poista
    3. Niin voihan sitä yrittää heh :D

      Poista
  6. bookmarked!!, I like your website!

    My page - lek

    VastaaPoista
  7. Nauran täällä yksinään mielikuvalle teistä siel vessassa :'D

    VastaaPoista