torstai 9. heinäkuuta 2015

Summer night

2 5 3

Vaikka säät on sanonut kaikkea muuta kuin "kesä", vietettiin silti kesäiltaa tiistaina Ninnin ja Kallen kanssa. Vilttiin kääriytyneenä tarkeni ihan hyvin grillata ja siemailla kesäistä juotavaa, ihan vaan koska on loma. Kuvissa näkyy myös heinäkuun Yankee Candle, Ginger dusk, jossa on raikas ja vähän kirpeä tuoksu, ihana just kesäiltoihin! Kuukauden tuoksuhan on taas tuttuun tapaan -25% alennuksessa Sisustuskauppa.comissa. Oon nyt saanut tänä vuonna tuoksutella paljon noita mun lempikynttilöitä Yankee Candle -kuvakisan voiton takia ja täytyy sanoa, että en yhtään tiedä, mikä mun suosikki on! En oo vielä ainakaan yhteenkään pahanhajuiseen törmännyt. Onks teillä mitään ehdotonta lempparia noista tuoksuista? :)

1 4

Koska nää säät on nyt mitä on, niin aateltiin Nikon kanssa, että mielummin ollaan vesisateessa jossain muualla kuin Suomessa ja päätettiin tehdä huomenna päiväreissu Tallinnaan. Oon jotenkin tosi innoissani, sillä tälläiset pienet jutut tekee ison eron siihen lomaan ja tavallisiin vapaapäiviin! Vaikka oishan sitä mielellään lähtenyt jonnekin kauemmas, mutta parempi Tallinna kuin ei mitään. :)  Toivotaan kuitenkin ettei siellä ihan kaatamalla tuu vettä niinkuin pari päivää on täällä Jyväskylässä tullut.. :D Toivottelen teille siis jo nyt kivaa viikonloppua!

ps. Sisustuskauppa.comissa on nyt kesäkisa, josta voi voittaa sellaisen kahvallisen ja kannellisen juomalasisetin ja juoma-annostelijan, joita on nyt näkynyt paljon blogeissa ja we heart it:issa! Lisäksi nettisivuilla on paljon alennuksia, kannattaa kurkata jos sisustusjutut ja varsinkin Yankee Candlet kiinnostavat. ;)
Yankee Cande saatu blogin kautta.

16 kommenttia:

 1. Mekin ollaan lähdössä poikaystävän kanssa päiväristeilylle Tallinnaan, mutta vasta parin viikon päästä! Toivottavasti parissa viikossa ilmat lämpenee sinne kesälukemiin asti :) Mukavaa matkaa teille ja nauttikaa, vaikkei sää huomenna suosiskaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan et te pääsette nauttimaan sit kesäisestä Tallinnasta! <3 kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Mitä sulla on tuossa kannussa? näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on valkkaria, iiihan vähän appelsiinilikööriä, omenamehua ja spriteä eli vaalea sangriaa :p

   Poista
 3. Hei, ois kiva kuulla sit juttua tallinnanreissusta!:) me ollaan elokuun alussa siskon kanssa menossa päiväristeilylle, eikä olla koskaan käyty tallinnassa eikä laivalla :D joku "parhaat shoppailu-, ruoka- ja kahvittelupaikat"- postaus olis siis kiva :) ihania kuvia sulla jälleen, niinkuin aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mä voisin vastata sulle tähän jotenkin pitkästi sit kun meen koneelle! :)

   Poista
  2. Just julkaisin postauksen, jossa on mun muutama vähäinen vinkki Tallinnan varalle! :D Mut tosiaan parhaat kaupat löytyy Viru-keskuksesta (mm. Zara ja River Island) ja sit Rottermannin korttelista. Vanhassa kaupungissa on paljon kaikkia turistikrääsä -myymälöitä, mut sieltä joukosta saattaa löytyä joitan pieniä kivoja putiikkeja, jos on aikaa kiertää niitä ihan rauhassa läpi! Ja satamasta kannattaa kävellä keskustaan, kun matka on tosiaan niin lyhyt. Lähtee vaan suunnistaa Sokos Hotelli Virua kohti niin löytää perille!

   Multa ei ihan kauheesti vinkkejä irronnut, mut toivottavasti teillä on silti tosi kiva reissu ja osuu vielä hyvät säät kohalle! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Me oltiin viime viikonloppu Tallinnassa, oli mahtava keli! Ihan ko ois ollut jossain kauempanakin etelässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, eilenkin oli ihana keli ja vanhaa kaupunkia kiertäessä oli kyllä olo et ois jossain kaukana, niin ihanaa <3

   Poista
 5. Mekin ollaan poikaystävän kans menossa viikonlopuksi Tallinnaan! Tää on mun eka kerta siellä kesäaikaan ja toivon vaan että siellä ois vähän lämpimämpää ku täällä :)

  Ei liity tähän postaukseen, mutta alotan tradenomi-opinnot JAMKissa nyt syksyllä ja ois muutama kysymys sulle siihen liittyen (luin sun postaukset aiheesta mitä löysin!)

  Millaista opiskelu on eka vuonna? Ollaanko siinä koko ajan saman ryhmän kanssa? Kuinka paljon on läsnäoloa tai että onko päivät tyyliin 8-16 vai miten? :D Onko helppo tutustua muihin vaikkei biletys kiinnosta? Kuinka vaikea on saada hyviä arvosanoja? Hmm tässä nyt ensialkuun :') Kiitos jo etukäteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastaan sullekin sit pitkästi sit kun meen koneelle! :) <3

   Poista
  2. Tässäkin postauksessa on aika pitkä pätkä kysymyksiä liittyen mun kouluun jos tää meni ohi: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2015/02/answers-part-2.html :)

   Mutta niin ekana vuonna ei kannata säikähtää, sillä opiskelu on paljon pahempaa, kuin sit ekan vuoden jälkeen! Ekana vuonna opiskellaan vähän kaikkia aiheita (markkinointia, taloushallintoa, englanninkielisiä kursseja yms), jotta saa hyvän kuvan siitä, mihin kaikkeen voi erikoistua sit tokana vuonna. Eka vuos on siis rankka, mut kannattaa muistaa, et sit tokana vuonna saat jo paljon vapaammin valita, mitä opiskelet!

   Ekana vuonna ollaan aika paljon saman ryhmän kanssa, mut periaatteessa noi ekan vuoden pakolliset kurssit saa opiskella myöhemminkin, joten kaikilla ei välttämättä lukkari näytä ihan samalta. Mut suurimmalta osalta kyllä! Itse ainakin suosittelen, et ekan vuoden pakolliset kurssit opiskelee ekana vuonna, sillä sitä hommaa riittää kyllä myöhemmällekin ajalle. :D

   Eka vuos on tosi paljon läsnäoloa ja päivät on täysiä, mutta ei ihan 8-16 meininkiä. Sanoisin, et ehkä 6 h päivässä läsnäolotunteja, mut sit saattaa olla hyppytunteja välissä tai muuten vaan koulun jälkeen itsenäistä opiskelua. Mä en itseasiassa ihan kauheen hyvin muista, millasia päivät oli, mutta samantyylisiä kuin lukiossa!

   Ihan alussa ekana päivänä on paljon leikkejä ja tutustumista omaan ryhmään ja myös muiden ryhmien opiskelijoihin, joten muihin tutustuu hyvin, vaikka ei bilettäiskään. Tietty aluks tosi moni opiskelija kai opiskelijabileissä ja niissä voi olla ihan selvinpäin, jos juominen keskellä viikkoa ei kiinnosta. Jos taas minkäänlainen baarissa käynti ei kiinnosta, niin sit kannattaa yrittää löytää samanhenkisiä ihmisiä koulusta. Mut joo, muihin tutustuu tosi hyvin alussa ja pikkuhiljaa kaikki löytää sieltä kavereita, koska ryhmätöitä on ihan älyttömästi. :)

   Hmm noista arvosanoista on paha sanoa, sillä mulle opiskelu on aina ollut ns. helppoa tai oon saanut hyviä arvosanoja helposti. Tietty amkissa kursseja on paljon ja täytyy vähän priorisoida, mihin aineeseen ja aiheeseen haluaa panostaa täysillä ja mikä ei oo itselle niin tärkeetä. Mä oon aina halunnut olla kaikessa hyvä ja paras, jonka takia oonkin stressannut tän opiskelun aikana aivan liikaa. Mun keskiarvo on siis vähän alle neljä. Aika monella kurssilla arvosana muodostuu monista eri tehtävistä ja ryhmätöistä, eli jos niihin panostaa, ei tarvii tentistä stressata niin paljon! Kannattaa hankkia kalenteri ja merkata heti kaikki palautettavat tehtävät ylös (joita on paljon :D), jotta osaa sit aikatauluttaa niiden tekemisen niin, että kaikille jää aikaa. Monilla kursseilla ei välttämättä oo tenttiä ollenkaan vaan kaikkien kurssin aikana tehtävien tehtävien keskiarvo määrää kurssiarvosanan. Mä pelkäsin noita amkin tenttejä jotenkin tosi paljon etukäteen, mutta musta tuntuu, että ne on paljon helpompia kuin lukion kokeet! :D Tai lukiossa esseevastaus tarkotti monen sivun tekstiä, mutta tuolla esseevastaus on lyhyt ja ytimekäs, josta tulee halutut asiat esille. Ei tarvii siis jaaritella turhia!

   Toivottavasti näistä on sulle apua! <3 Jos tulee vielä jotain mieleen niin laita ihmeessä kommenttia tai sähköpostia. :) Älä turhaan jännitä koulun alkua, kaikki 100 ihmistä on siellä samassa tilanteessa, joten et oo yksin!

   Poista
  3. Voi kiitos ihana, tästä oli kyllä apua!<3

   Vielä kaks kysymystä tuli mieleen (:D) eli onko koulusta syyslomaa ja tiedätkö oliko kaikkien helppo löytää harjottelupaikkaa ja koska sen harjottelun voi suorittaa?:) kiitos taas ja ehkä maltan odotella koulun alkuun ja kysellä tutoreilta sitten kaikki miljoona kysymystä :')

   Poista
  4. Kiva kuulla et oli apua! <3 Joo on syys- ja talviloma ihan samaan aikaan kuin lukioissa ja harjottelu suositellaan suoritettavaks kolmannen vuoden keväällä mut mäkin suoritin puolet jo ekan vuoden jälkeen kesällä. :) eli periaatteessa jo tokan vuoden aikana onnistuu mut suosittelen sitä kolmatta vuotta. :) Muistan noi miljoona kysymystä itekin mut kummasti niihin vaan saa vastauksia pikkuhiljaa ja sit se koulu ei ookkaan enää niin vaikeeta ja ihmeellistä. :) Multa saat tietty kysyä vielä jos tulee jotain!

   Poista
  5. Okei hyvä kuulla ja kiitos vielä! :)<3

   Poista