torstai 23. heinäkuuta 2015

Ajatuksia bloggaamisesta

Oon miettinyt viime aikoina paljon tätä blogia ja mun bloggaamista - en siltä kantilta, et miettisin tän lopettamista vaan ihan yleisesti. Välillä oma usko tähän hommaan on vähän koetuksella, sillä nykyään lähes joka toinen on joskus kirjoittanut tai kirjoittaa blogia. Blogeja löytyy ihan laidasta laitaan ja jokaiselta aihealueelta ja kun itse kirjoittelee useammalta aihealueelta, tulee välillä mieleen, onko mulla enää mitään uutta annettavaa lukijoille. Tuntuu, että monissa blogeissa matkustellaan ja ostellaan uusia merkkituotteita tai muuten vaan ollaan koko ajan menossa. Mä taas opiskelen, käyn töissä ja vietän kavereiden kanssa aikaa ja välillä tulee epätoivo, että mistä sitä kirjoittais. Tietysti kirjoitan tätä blogia omien mielenkiinnonkohteiden kautta, mutta tottakai mietin myös sitä, mikä teitä lukijoita kiinnostaa - siks en koskaan teekään postauksia tyyliin "tänään kävin töissä ja illan katsoin telkkaria ja tässä on kuva mun aamupalasta" ihan vain siksi, että saisin postattua päivittäin.

Mä en osaa ajatella itseäni bloggaajana vaan ennemmin ajattelen, että mulla on blogi. Enhän mä voi olla oikea bloggaaja, koska en tee tätä työkseni enkä päivittele tänne edes joka toinen päivä. En myöskään oikeastaan koskaan kerro kellekään, et kirjoitan blogia - ei siksi, et häpeisin tätä jotenkin, päinvastoin, oon ylpeä mitä oon blogillani saavuttanut, vaan siksi, että koskaan ei tiedä, miten ihmiset siihen suhtautuu bloggaamiseen. Kuitenkin se tulee usein esille jossain vaiheessa ja usein ihmiset kyselee vain mistä kirjoitan ja on muutenkin kiinnostuneita. Niin ja joillekin joutuu vielä tänäkin päivänä selittämään, mikä on blogi ja mikä sen idea on. Sit löytyy niitä, joiden ilmeestä näkee heti, että ne ajattelee mun jotenkin "leuhkivan" sillä, että kirjoitan blogia, joka onkin ehkä se syy, että en sitä heti kättelyssä kerro kovin monelle. Koulussa kun kysytään, kuinka moni kirjoittaa blogia, mun käsi pysyy aina alhaalla. Oonkin nyt miettinyt, että teenkö tätä ihan turhaan ja pitäiskö mun turhia "häpeilemättä" kertoa kirjoittavani blogia? Muutaman ihan ensimmäisen postauksen linkitin mun omalle facebook-tilille, mutta myöhemmin poistin kaikki viittaukset fb:stä, ettei kukaan vahingossa löytäis blogia sitä kautta. Pitäiskö mun sittenkin linkittää tää blogi omaan facebookiin ja näyttää, et en mitenkään piiloittele bloggaamista?

1

Musta bloggaaminen on ihana harrastus, sillä siinä on niin vapaat kädet ja saa olla luova. Tietysti se inspiraatio ei aina vaan tuu kun haluis, mut se ei onneks kaada maailmaa. Kameran mukana kantaminenkaan ei haittaa, sillä oon kantanut kameraa mukanani 8. luokalta asti, kun sain oman ensimmäisen kamerani. Oon aina jotenkin pelännyt, että unohdan tärkeitä ja vähemmän tarkeitä päiviä, jonka takia oon aina ottanut paljon valokuvia. Joskus jopa mun kaverit luulee, että otan kuvia vain blogin takia, mutta se ei oo lähelläkään totuutta. Oon ottanut kuvia paljon jo ennen sitä, kun aloin niitä jakamaan missään somessa. Kuvista vain pieni osa tulee julkaistua blogissa, sillä tänne mulla on tietty raja, mitä julkaisen ja mitä sen. Siinä vaiheessa, kun alan tekemään asioita vain sen takia, että mulla ois jotain josta kirjoittaa blogiin, liikuttais liian vierailla vesillä. Blogi vie muutenkin jo paljon aikaa ja mielummin käytän vapaa-ajan siihen, mitä oikeasti haluan tehdä ja se, että tilanteesta saa kivoja kuvia, tulee vain bonuksena. Tietty otan joitan kuvia vain blogia varten, mutta mä tykkään tuotekuvauksesta ja tykkään sommitella ja miettiä, miten jostain kuvasta sais mahdollisemman hyvän. Jos en tykkäis siitä, niin silloin niitä kuvia ei täällä näkyis.

Yks parhaista puolista tässä harrastuksessa, kuten melkein missä tahansa harrastuksessa on se, että löytää samanhenkisiä ihmisiä. Mulla ei oo useita blogin kautta tulleita tuttuja, mutta mulla on ihania vakkarilukijoita, jotka jaksaa kommentoida ahkerasti. Tietty siellä on välillä joitain, joilla on vaan pakottava tarve palauttaa mut maanpinnalle huomauttamalla, kuinka ruma, läski tai tyhmä oon tai kuinka keltaiset hampaat tai rumat hiukset mulla on, mut en anna näiden ihmisten kommenteille mitään arvoa. Muutama ilkeä anonyymi ei oo mitään, kun tiedän siellä olevan ihania tyyppejä toisella puolella ruutua. Joskus mietin, kuinka ois kiva tietää, kuinka moni lukija tuntee tai tietää mut oikeasti tai kuinka moni on joskus nähnyt mut livenä. Välillä joku tulee kertomaan, että lukee mun blogia ja tälläset tilanteet piristää mun päivää ja tulee sellanen olo, että ihana, et edes yks ihminen saa jotain siitä, että jaan täällä mun höpötyksiä. Terkkuja kaikille, jotka ootte tullut moikkaamaan, ootte jäänyt mun mieleen!

2

Tälläsiä ajatuksia mun mielessä on viime aikoina pyörinyt ja halusin jakaa nää teidän kanssa, sillä omalla tavallaan nää liittyy myös teihin. Loppujen lopuksi oon tyytyväinen blogiini, vaikka aina on varaa kehittyä ja oppia. Haluan uskoa, että mun blogilla on kuitenkin oma paikkansa kaikkien niiden monien blogien joukossa ja se, että joku aina välillä kommentoi mun pikkuisen blogin kuuluvan omien lemppareidensa joukkoon - no, se merkkaa mulle valtavasti. Välillä täällä on vähän hiljaisempaa, kuten nyt mulla on 18 työpäivän putki yhdellä vapaapäivällä, mutta koska harrastukset on ne, joiden avulla ajatukset saa pois töistä, yritän löytää aikaa myös blogille. Yleensä pidemmän tauon jälkeen tälläinen ajatuksia avaava postaus helpottaa tänne palaamista. Niin, ja välillä on kiva, että pääsette vähän pintaa syvemmälle. 

Millasia ajatuksia teillä herää? 

34 kommenttia:

 1. Vaikka en blogia kirjoita enkä ole ikinä kirjoittanut, jotenkin ymmärrän ajatuksiasi. Luen tosi montaa eri blogia, joista varmaan 70% on aihealueeltaan laajoja lifestyle-tyyppisiä blogeja. Jokaisessa blogissa on kuitenkin oma "erikoisuus", jonka avulla blogi erottuu edukseen. Sulla se on mun mielestä ehdottomasi kaikki sairaan ihanat kuvat. :) Asun kanssa ite Jyväskylässä niin on kiva kun näkee tuttuja maisemia ja kirjoitat mulle tutuista paikoista. Jotenkin tuntuu että suurin osa bloggaajista kun asuu tuolla pk-seudulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, et erotun kuvilla, sillä ne onkin mulle tärkeimpiä tässä blogissa. :) ♥ Ja niinpä, lähes kaikki bloggaajat, joita seuraan, asuu Helsingissä tai siinä lähistöllä!

   Poista
 2. Oon täysin samaa mieltä siitä, että nykyään blogia kirjoittavia ihmisiä löytyy joka nurkasta. Kaupungissa joka toisella voi jopa nykyään olla blogi. Se on toisaalta vain mahtava asia, että tää on sellainen harrastus mikä monia kiinnostaa!

  Mun mielestä ei todellakaan tarvitse olla menossa koko ajan ja omistaa toinen toistansa hienompia ja kalliimpia merkkivaatteita, koska se on todellakin pelkkä pintaraapaisu niiden ihmisten elämään. Monet heistäkään eivät pysty näyttämään sitä todellista itseään vaan heidän täytyy piiloutua eri asioiden ja esineiden taakse. Tää kaikki on ehkä aika karkeasti sanottu, mutta tää on mun mielipide.

  Mun mielestä on tärkeämpää olla oma itsensä ja mikä tärkeintä - pysyä aitona. Sun blogia oon jo monta vuotta seuraillutkin ja oot ehdottomasti yksi niistä bloggaajista, joista paistaa se aitous. Et postaile pakosta ja meet täysin oman fiiliksen mukaan. Siihen mäkin pyrin! Älä missään nimessä pelkää tai piilottele muilta sitä, että sulla on blogi. Koska se, että sulla on noin suuri lukijakunta ja oot tunnettu blogimaailmassa on harvinaista näinä päivinä kun blogeja tursuaa joka paikasta. Joten voit todellakin olla ylpeä sun saavutuksista! :-)

  Kirjoitin aika pitkästi, mutta tärkein mitä olin sanomassa oli se, että pidä pää pystyssä ja pysy tuollaisena kuin oot! Oot mahtava :-) Ps. tää taisi olla ensimmäinen kerta kun edes kommentoin kunnolla sun blogiin, mutta nyt tunsin, että mulla on jotain järkevääkin sanottavaa joten annoin vaan mennä.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun kommentoit ja just tälläset syvällisempää ajatusta sisältävät kommentit antaa lukijoistakin paremman kuvan - siellä puolella on mahtavia tyyppejä kuten sanoin. :)

   Kiitos kommentista ja ihana kuulla, et blogista paistaa aitous. Välillä tuntuu, että pääosin pinnallisista asioista kirjoittaessa se aitous katoaa mut onneks oon sit ilmeisesti onnistunut säilyttämään tasapainon tässä asiassa. :)

   Poista
 3. Ihan, kun ois lukenu omia ajatuksia! Välillä on ideat vähän vähissä eikä keksi oikeen mitään postattavaa... mäkin oon nyt lukiossa, asun äitini kanssa ja harrastan luistelua ja niiden ympärillä pyörii lähinnä mun koko arki ja tuskin ketään kiinnostaisi lukea jatkuvasti kuinka menin kouluu, söin, treenasin, söin ja menin nukkumaan jne. Kun sitten taas on niitä bloggaajia joilla on hieno mahis päästä reissaamaan kokoajan, tehdä blogia työkseen ja kirjoittaa asiaa sinne joka päivä jostain.

  Mun mielestä on inhottavaa, että ihmiset tulevat nimettömänä haukkumaan bloggaajia joita eivät edes välttämättä tunne vaan on vaan tutustunut bloggaajan sen pienen pintaraapasun avulla.

  Tykkään ihan älyttömästi sun blogista ja tykkään myös tämmösistä mielipiteitä herättävistä teksteistä, jotka saa mutkin kommentoimaan (taidan kommentoida ekaa kertaa sun blogiin vaikka oonkin tätä lukenut jo parikin vuotta? :D). Jatka samaan malliin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes jo toinen eka kertaa kommentoiva! Kiitos <3

   Välillä mietityttää noi ilkeet anot et oisko ne kuitenkin joitain puolituttuja, joitain jotka tiiät mutta et oo tyyliin koskaan puhunu, sillä vaikea kuvitella et joku ihan täysin tuntematon jaksais käyttää energiaa siihen et ärsyyntyy jostain ihmisestä? Tätä ei kyllä saa varmaan koskaan tietää :D

   Poista
 4. Kuvaan tosi paljon ja juurikin muistojen takia. Kuviin on ihana palata ja näkee kuinka läheiset ja itse on muuttunut vuosien varrella. Mulla on ihan älyttömän huono muisti, joten arkistoin kuvat päivämäärien mukaan. Jos joku kysyis, mitä tein viime viikolla, paha sanoa. Blogini on pieni, mutta sen kautta on kiva kertoa kuulumia läheisille ja välillä ihan tuntemattomatkin käy lukemassa. Kuvia ottaisin, vaikka en niitä mihkään somee laittaisikaan.

  Sulla on ihana blogi juuri tällaisena, kun se on. Pysy aitona itsenäsi :) merkkilaukut ja muotivaatteet voi jättää toisten höpöteltäviks ja kirjoittaa just niistä jutuista, mistä itse haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kuvien kautta muistaa tapahtumista paljon sellaista, mitä ei muuten muistais! Esim jos mietin et mitä tehtiin vaikka Nikon kanssa meidän ekana vuosipäivänä, mulle tulee ekana mieleen valokuva, joka otettiin ja sitä kautta muistan mitä kaikkea tehtiin.

   Kiitos paljon kommentista <3

   Poista
 5. Tää oli tosi kiva teksti :) Miä luen siun blogia just siks ku se kertoo ihan tavallisesta arkielämästä ihan tavallisen nuoren naisen näkökulmasta.... siis meinaan, että siun blogista välittyy aitous ja onnellisuus. Vaikea selittää :D Oot lisäks mielettömän kaunis ja onnellinen hymysi piristää päivää! :)

  Ite oon 27-vuotias ja aloin lukea blogeja vuonna 2011... sitä ennen olin juurikin ihmetelly, että mitä ne on ja kuka jaksaa lukea toisten elämästä :D Nykyään oon ihan koukussa ja monet miun lauseet alkaa "luin yhestä blogista..." tai "yks tyttö, jonka blogia seuraan..." :D Ite en uskaltais koskaan alkaa kirjottaa blogia... Pelkäisin niitä inhottavia kommentteja ja sitä, että esim. entiset luokka"kaverit" löytää blogiin ja saa taas lisää aiheita juoruiluun!

  Mut kiitos kivasta blogista ja jatka samaan malliin <3

  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, et tykkäsit tästä ja kiitos ihanista sanoista! <3 Monet pelkää blogin aloittamista noiden ilkeiden kommenttien takia, mut ei niitä aluks ainakaan mulle tullut lähes koskaan ja nykyäänkin tosi harvoin. Kun niitä ei julkaise niin ei niitä kauheesti tuukaan. :)

   Poista
 6. Välillä tulee sellaisia hetkiä itse kullekin, milloin ajattelee omaa bloggaamistaan ja miksi sitä vielä tekee. Mullakin blogi on aika laajasti lifestyleä ja vaikka uskonkin omaan tekemiseen, välillä tulee mietittyä mitä lukijat haluaisivat enemmän ja miten saisin kehitettyä blogia etiäpäin. Mullakin kamera on kulkenut pienestä asti mukana, mutta nyt viimeiset kuukaudet olen sen jättänyt kotiin ja näpsinyt kuvia vaan puhelimella menossa ollessa. Blogiin otan erikseen kuvia, mutta sinne päätyvistä kuvista suuri osa on silti muuhunkin tarkoitukseen ja ihan vaan muistoksi.

  Huomaan silti kuvailun vähentyneen ja en voi syyttää muuta kuin muuttoa - ei ole vaaleita pintoja joiden kanssa saisin haluamiani kuvia eikä ole kunnon määrää valoa oikeiden pintojen kanssa. Yritä siinä sitten! :D Tällä hetkellä on ruokapöytäprokkis menossa ja sen toteutettua on taas tasoa jossa kuvata, ehkä se siitä taas.

  Jokaisessa blogissa on aina sitä omaa juttua, jonka takia niitä seuraan vaikka miten laajasti eri aiheista kirjoitettaisiinkin. Sulla on valoisat ja kliinit kuvat ja hyvä tyyli, jollain muulla se taas on söpöt kuvat ja tyttömäinen tyyli.

  Mulle kanssa tulee hiukan sellainen kiusaantunut olo kun joku kertoo etiäpäin mun kuullen että kirjoitan blogia - hirveä määrä tulee kysymyksiä ja kun koitat selittää asiaa, saa vaan sellaisia epäileviä katseita. Ja ihan samasta syystäkin kuin sä en kerro sitä vieraille - tuntuu että joka toisella on blogi ja lets face it, kaikki ei bloggaamista harrasta samalla innolla. Jokaisella on silti siihen oikeus, mutta se saa ihmisten asenteet hiukan kyseenalaiseksi.

  Kai se mitä koitan sanoa on, että komppaan sua ja I feel you bro :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ton täysin, et muutto vaikuttaa kuvaamiseen, sillä oltiin just pari viikkoa Nikon porukoilla "asumassa" enkä mä siellä osannut oikein kuvata mitään, kun ei ollut tuttuja kuvauspaikkoja. :D Ja totta tuokin, että jotkin bloggaa niin, että päivittää ehkä kerran kahteen kuukauteen jotain ja blogin ulkoasu on mitä on ja kuvatkin pieniä ja epäselviä - ei sillä ettei noikin blogit mahtuis tähän maailmaan, mutta jos ite kertoo bloggaavansa, miettii, et tuleekohan ihmisille edellämainittu kuva mun blogista.

   Mut kiitos ihanasta kommentista! <3

   Poista
 7. Vaikken ite blogia kirjotakkaan, niin ymmärrän sua kyllä! Blogeja tosiaan kun on tänä päivänä vaikka millä mitalla, niin kai sitä väkisinkin vähän ajattelee, että miten oma blogi erottuis edukseen, vai erottuuko ollenkaan. Mut sun on turha aliarvioida sua bloggaajana, taikka tätä sun blogias! Sun blogissa parasta on aina laadukkaat kuvat, se että sun kanssa "vuorovaikutus" onnistuu, kun vastaat aina kommentteihin ilman pitkää viivettä. Joissain blogeissa käy valitettavasti niin, että niihin jättää kommentin ja käyn välillä kattelemassa, että jokohan siihen ois vastattu, muttei vastausta kuulu. Tulee uusia postauksia, mutta kommentteihin ei oo vieläkään vastattu. Loppujen lopuks uusia postauksia on tullu jo niin paljon, ettei sitä omaa kommenttiaan jaksa/muista enää ettiä, kun sen on jättäny tyyliin jo 4 postausta sitten. Ja ainekin musta on kivaa, että kun jätän kommentin, niin nään mitä bloggaaja siihen mulle vastaa. Saatikka jos kysyy jotain, niin tietysti siihen odottaa vastausta. Sun blogissa näin ei koskaan käy, vaan oon aina saanu kommenttiini "vastauksen", ennen kun oot kirjottanu uutta postausta, ja se on musta ihanaa! Siitä syystä sun blogiin on erityisen kiva jättää kommentteja! :) Sä oot myös mielettömän inspiroiva ihminen! Ei siihen mun mielestäni vaadita kalliita merkkilaukkuja (joista ite henkilökohtasesti en edes haaveile), eikä muutenkaan mitään "luxus"- elämää, että joka kuukausi pitäis johonkin reissuun päästä. Sä oot esimerkillinen; sulla on pitkä parisuhde, ihana koira ja koti, teet kaikkea kivaa sun ystävien kanssa ja elät minun silmiin (ja varmasti monen muunkin) ihanan tavallista elämää, joka kuulostaa ja varmasti onkin ihanaa. Tulee jotenkin itellekkin sellanen olo, että ihanaa kun joku osaa olla kiitollinen elämän pienistäkin asioista ja ottaa kaiken irti elämästä- ilman että siihen tarvittais thaimaan matka tai jokasissa festareissa ravaamisen jne. Vaikutat niin sydämelliseltä ihmiseltä! Toivottavasti kommentista saa jotain selkoa, hehe! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, miten ihana kommentti! Kiitos :') <3

   Toi kommentteihin vastaaminen on mustakin tosi iso osa sitä blogia! Ymmärrän kyllä, et sit kun niitä lukijoita on useita tuhansia ja kommentteja tulee valtavasti, on niihin vastaaminen aikaavievää, mut silti jos ehtii tehdä jo uusia postauksia niin mä ainakin arvostan jos mun kommenttiin on myös vastattu. Ite teen usein niin, että julkaisen kommentit vasta sit, kun ehin vastata niihin, ettei ne häviä ja unohdu mihinkään. :)

   Poista
 8. Ihan postaukseen liittymätön kommentti (vaikka sen luinkin). Löysin ihan vahingossa sun blogis ja täytyy kyllä sanoa että tykkään! Jään varmasti seuraamaan, vaikutat ihanalta ihmiseltä! :)

  VastaaPoista
 9. Oikeassa oot siinä, et blogeja on nykyään pilvin pimein. Mut mun mielestä laatu ratkaisee, ja sun blogi kyllä mun mielestä täyttää laadukkaan blogin kriteerit ihan 5/5! Ja oothan sä aika kauan jo kirjoitellutkin, ja edistystä on tapahtunut aikojen saatossa aina vaan parempaan :) Lisäksi sun kuvat on erittäin kauniita aina!

  Hienoja ajatuksia sulla, ja ihana kuulla, ettet aio lopettaa, koska sit ois yks laatublogi pois somesta ja sehän ois ihan katastrofi ainakin meikäläiselle ;) Elikkäs; Keep up the good work!

  t. pitkäaikainen lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mikä työpäivän piristys lukea tällänen kommentti! :) Kiitos!

   Poista
 10. En oo aiemmin ikinä kommentoinut sun blogiin, mutta nyt oli aivan pakko, sillä tämä postaus oli niin täyttä asiaa ! Ihana kuulla, että sulle bloggaaminen on rakas harrastus ja se näkyykin blogissa - näitä postauksia lukiessa ei todellakaan tule fiilistä, että olisi "väen vängällä" kirjoitettu ja kuvattu vaan jotakin. Tietysti se näkyy sitten myös siinä, että kiireisempinä aikona postauksia tulee harvemmin, mutta ennemmin laatu, kuin määrä. Sun blogissa on välitön ja lämmin viba (:
  Ja tohon blogin mainitsematta jättämiseen sanoisin, että minusta jokainen tekee kuten parhaaksi näkee. Itse en myöskään mainitse juuri koskaan bloggaavani ja todella usein tuleekin tilanteita, joissa jo aika läheisetkin tutut kertoo yllättyneinä löytäneensä mun blogin. Silloin, kun mä tulin blogimaailmaan todella harva vielä tiesi touhusta, joten silloin siitä oli turha huudella ja niimpä se jäi kokonaan. Toisaalta mun mielestä sellaiset tyypit on vähän ärsyttäviäkin, jotka jokaisessa mahdollisessa tilanteessa tuo blogiaan esille - vaikkeivat he pahaa varmasti tarkoitakaan. Jotenkin olen vain itse niin vastaan kaikkea "tyrkyttämistä" :D
  Tästä kommentista varmaan hukkui vähän idea, mutta tarkoitus oli sanoa, että sulla on aivan ihana blogi ja tästä todella näkyy, että tykkäät hommasta ja se on sulle tärkeää (: Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin kiva saada kommentteja nyt teiltä, jotka ette oo kommentoinu ennen! Kiitos <3

   Ja sun kommentti oli kyllä ihan täyttä asiaa, oon samaa mieltä! Sellanen huomion hakeminen blogille on ehkä vähän hassua mut toisaalta ei varmasti kukaan laita pahakseen, kun blogi saa näkyvyyttä.

   Mut kiitos, mä jatkan ja jatka sä samalla ihanalla linjalla Instagramissa! ;)

   Poista
 11. Sun blogi on niin laadukas ja kaunista luettavaa/katseltavaa! :) Tottakai sitä jos tulee blogi puheeksi lähipiirissä tai missä vaan niin pitäisi vaan rohkeasti sanoa, että "minäkin kirjoitan blogia"! Ei se ole mitään leuhkimista, jos osaa perustellakkin miksi sitä mielellään kirjoittaa ja sehän on harrastus siinä missä muutkin. Pari kertaa oon tainnut sulle aiemmin kommentoida ja tämä postaus pisti taas miettimään miksi en ole ottanut aiemmin puheeksi tätä omassa blogissani. Ainakin herätti ajatuksia ja taidan rustata itsellenikin jonkinlaisen postauksen samasta aiheesta! Kiitos piristävästä blogista! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täytyy osata näyttää, et tekee jotain josta on ylpeä! Kiva, et tää postaus herätti ajatuksia ja jos päädyt kirjottamaan tästä aiheesta kans niin linkitä ihmeessä se postaus niin mä käyn lukemassa sen! :)

   Kiitos kommentista <3

   Poista
 12. Ymmärrän hyvin, että susta tuntuu tolta, kun blogeja on niin hirveesti ja tuntuu että monissa blogeissa näkee kalliita ostoksia ja matkustelua ja kaikkea "hienoa". Nyt on niin kiire, etten ehdi pidempää kommenttia kirjoittamaan, mutta ainakin mulle tää sun blogi on ehdottomasti yks suosikeista, oot ihanan aito ja mä ainakin luen paljon mieluummin normaalista arjesta kuin matkoista ja 50000€:n ostoksista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty jos sitä rahaa olis niin varmasti matkustelisin enemmän, mut harvallapa opiskelijalla sitä on! Ihana kun kiireestä huolimatta jaksoit kommentoida, kiitos paljon <3

   Poista
 13. Aitous ja onnellisuus, se tekee sinusta erityisen <3 jatka samaa väylää, olet mieletön!

  VastaaPoista
 14. Rakastan sun blogia just aitouden takia!! Ihana postaus ja on ihana kuulla että bloggaaminen on sulle rakas harrastus :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla taas, et tästä huokuu se aitous ja halu tehdä tätä! :) Kiitos !

   Poista
 15. Hyvä kirjoitus! En ookkaan pitkään aikaan lukenut alusta loppuun sun kirjoituksia. Tää sun blogi on meinaan muuttunut. En tiiä parempaan vai huonompaan, mut on muuttunut. Käyn täällä edelleen päivittäin, josko olisit jotain kirjoittanut, mut jotenki ei vaa nii aiheet enää nappaa, kun jotenki tuntuu, et tää on muuttunut vähän pintapuoliseks. Tykkään sun kuvista ihan älyttömästi, ne on upeita, ihania ja nättejä ja niitä katselee mielellään ja herättää kateutta, kun ovat niin hienoja, mut onks ne oikeesti sun elämää? En oikein tiedä kuinka nyt pukis ajatukset sanoiks kun tarkotus ei oo sua loukata eikä millään tapaa haukkua tätä blogia koska tykkään tästä mut jotenki kirjotusten aiheet on aika mainosmaisia ja sellasia "käytän tätä meikkiä koska oon saanu tätn yhteyistyönä ja mun on nyt pakko mainostaa tätä.........."
  Noh, niin tai näin, oli postaukset mitä tahansa, viihdyn täällä silti, kuhan pysyt aitona itsenäsi ja kirjoitat siitä mistä oikeasti haluat!
  Hyvää loppukesää! -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekin huomannut et aiheet on muuttunu kokoajan pintapuolisemmaksi mut se johtuu kahesta syystä: mitä vähemmän kirjoittaa henkilökohtaisesta elämästä, sitä vähemmän ihmisillä on aihetta laittaa loukkaavia kommentteja ja näin kiireisenä aikana ei oikein ehdi kirjoittaa mitään ajatusta paljon vaativaa :( tätä tekstiä muodostin päässä neljä päivää ennen kuin sain aikaa istua alas ja kirjoittaa tän. Mut tulossa ois ainakin oonko ainoa -postaus joka on sit ehkä vähän "syvempää" vaikka onkin sellanen huumorilla kirjotettu ja toivottiin viime aikojen lemppareita kuvina niin senkin haluan pian toteuttaa ja siinäkin on sit ehkä enemmän mua. :) Kaikkiin yhteistyöpostauksiinkin yritän tuoda mua enkä vain kertoa neutraalisti tuotteesta plus mitään sellasta en esittele/kehu mistä en oikeasti tykkää. :)
   Ja kysyit et onks hienot kuvat oikeesti mun elämää niin tällä hetkellä ei :D Tai siis oon nyt pari viikkoa rehellisesti ollut vaan töissä ja sen ajan, mitä oon viettäny kotona, oon pitäny kotia kunnossa/ollu remin kaa/ tehny ruokaa / nukkunu / kattonu telkkaria ja siks täällä ei oikein oo näkynytkään mitään. Sillon en tietenkään väkisin yritä esittää et viettäisin ihanaa ja kiireetöntä brunssia koska siihen ei vaan oikeesti oo aikaa. Eli kyllä ne kuvat on sitä oikeeta elämää mut ihan jokaisesta päivästä niitä ei saa. :D
   Mut kiitos asiallisesta kommentista. :) Jos susta tuntuu, et kaipaat jotain tietynlaisia postauksia niin aina saa heittää toiveita! Kivaa loppukesää myös sulle <3

   Poista
 16. Mä en seuraile monia blogeja juurikaan sen takia, mitä sanoit tuossa kirjoituksen alussa siitä, että tuntuu että monet bloggaajat vain "kehuskelevat" elämällään: koko ajan reissussa, ostellaan luksuslaukkuja ja -meikkejä; esitellään ylipäätään vain semmosta omaa pintaliitoelämää. En jaksa lukea sellaista, ei vaan kiinnosta...

  Mä luen ehkä viittä blogia aktiivisesti, joista sun on yksi. Sun blogia on kiva seurata, koska kirjoitat silleen "elämänmakuisesti". Vaikutat fiksulta ja maanläheiseltä tyypiltä, johon mun on helppo samaistua. Me ollaan suunnilleen saman ikäisiä ja tykkään lukea sun/teidän elämästä, kun tunnutte viettävän ihan tavallista tän ikäsen nuoren elämää, johon kuuluu paljon opiskelua, töitä ja kavereita :), eikä semmosta pinnallista soopaa.

  Oon tosi laiska kommentoija, mutta nyt kommentoin sulle, että jatka samaan malliin: kirjoitat siitä mikä susta tuntuu kivalta, silloin sitä on lukijan kiva lukea.

  ps. on kiva lukea jyväskyläläistä blogia, saa meinaan vähän erilaista näkökulmaa tähän pääkaupunkiseudun elämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun nyt kommentoit! Toi on ihan totta, monesta blogista jätetään se ihan tavallinen arki kertomatta, vaikka toisaalta sen ymmärrän, sillä en itsekään tällä hetkellä oo kauheesti blogia päivitellyt kun oon ollut joka päivä töissä. :D Mut kiitos kommentista, ihana kuulla, et tykkäät seurailla mua _hieman_ hitaasta päivittelystä huolimatta. :) <3

   Poista
 17. Paras lopputulos tulee tekemällä just sitä omaa juttua ja niitä asioita joita rakastaa - niin blogissa kun koko elämässä ylipäätään :) Sun blogi erottuu blogiviidakossa edukseen ehdottomasti mielettömän hienojen kuvien takia! Sen lisäks susta välittyy tosi aito, rakastettava ja ihana kuva ihmisenä tän blogin kautta. Asun itse myös Jyväskylässä ja pari kertaa oon sut vilaukselta nähnytkin, mutta jututtamaan en oo (vielä) tullu. Jos joskus rantaraitilla tulet Remin kanssa vastaan, niin rapsutan Remiä ja kerron sulle että sun blogi ja postaukset tuo aina piristystä päivään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olipas ihana kommentti, toit tällä kyllä piristystä mun päivään! :) Tuu ehdottomasti ens kerralla, Remi saattaa vähän tuntemattomalle haukkua, mut ei pure joten sitä ei kannata pelästyä ;D

   Poista