tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tukholman ostokset

1

Noniin, vihdoin ostospostaus Tukholman reissun ostoksista! Kuinka moni yllättyy, kun kerron, että ensimmäisenä suunnattiin Lauran kanssa Victoria's secretille? Veikkaan, että ykskään käsi ei nouse ylös. :D Kuvan hajuvesi on kyllä tosin ostettu laivalta, mutta kyseessä on Victoria's secretin Victoria-hajuvesi, johon oon ihan rakastunut. Ostin viime vuonna Kööpenhaminan reissulla toilettelaukun VS:ltä ja laukun sisällä tuli mukana pieni Victoria hajuvesi ja ihastuin kyseiseen tuoksuun jo silloin. Kun bongasin tän laivalta niin mun oli vaan pakko ostaa kunnon iso pullo tätä hajuvettä, sillä en raaski käyttää sitä pientä enää ettei se lopu. :D

7

Nää rasvat taas on nyt ihan sieltä VS:n liikkeestä. Pakko mainita, että siellä oli ihan älyttömän kallista verrattuna esim. verkkokauppoihin, joista voi tilata noita VS:n tuotteita tai Lontoon liikkeeseen. Toi Passion struck on paras tuoksu noista rasvoista ja toi secret escape on ehkä hienoin purkki, jonka oon nähnyt! Ihana tuoksu sekin. 

8

Ei kauheesti kierretty niitä vaateliikkeitä Tukholmassa, jotka löytyy myös Jyväskylästä, mutta kun niitä H&M:n liikkeitä oli joka nurkalla niin päätettiin sit poiketa sielläkin nopeesti. Onneks poikettiin, sillä Laura löysi ihanat bikinit itselleen ja mä ihanat collegeshortisit. Noi nauhojen reiät on ruusukultaiset, joka kruunaa noi pöksyt!

5

Ostin sieltä viime vuotiselta Köpiksen reissulta myös elämäni ensimmäisen kunnon luomivärisiveltimen ja luomiväripaletin Sephorasta ja oon ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Ostinkin nyt kulmavärille oman siveltimen ja eka mietin, että olikohan se nyt vähän turha ostos, mutta ekan käyttökerran jälkeen olin jo niin iloinen, että ostin kyseisen siveltimen, sillä sillä se on ihan täydellinen kulmavärin levittämiseen! Siitä viime vuotisesta luomiväripaletista on jo aika lopussa vaalea väri, joten ostin sen sitten erillisenä luomivärinä.

4

Paras liike, jossa käytiin, oli ehdottomasti Zara home. Oisin voinut ostaa sieltä melkein kaiken! Tyydyin kuitenkin kahteen tavaraan, joista toinen on valokuvakehys, jossa ei ole vielä kuvaa (noi muutkin on Zara homesta, niin ihania kehyksiä!) ja toinen on..

3

... tämä peilitarjotin. Ihasteltiin Lauran kanssa meidän ostoksia laivassa ja sanoin, että tää tarjotin oli mun paras ostos ja tää on materialismionnellisuutta parhaimmillaan. No, sit tulin kotiin ja kun esittelin Nikolle mun ostoksia ja avasin tän tarjottimen sen paketista, menin ihan sanattomaksi ja tuli kauhea surku, kun näin ton halkeaman peilissä. Niko alkoi heti googlettamaan paljon uusi maksaisi ja Laura googletti, missä peilin vois korjauttaa. ♥ Uuden tarjottimen tilaaminen Suomeen ois maksanut 20 euroa tarjottimen hinnan (40e) päälle, joka tuntui ihan liian paljolta. No, laitoin sitten ihan vaan testatakseni viestiä Zaran asiakaspalveluun ja kerroin, että ostin Tukholmasta tälläisen tuotteen ja tulin laivalla Suomeen ja huomasin sen menneen rikki, vaikka en ollut kolauttanut sitä mihinkään ja en tiedä yhtään, miten se on voinut hajota. Kysyin, että oisko mahdollista saada esim. ilmaisia postikuluja jos tilaan uuden tai muuta vastaavaa. No, muutaman sähköpostiviestin, kuitin ja tarjottimen kuvan lähettämisen ja monen puhelun jälkeen ihana asiakaspalvelija kertoi, että tekevät poikkeuksen poikkeuksen ja lähettävät mulle uuden tarjottimen! 

2

Mä en todellakaan ois uskonut, että voin saada uuden tilalle täysin ilmaiseksi ja olin ihan yllättynyt, miten tosissaan Zaralla otettiin mun sähköpostiviesti. Ajattelin, että sieltä tulis tyyliin vastaus "we're sorry", mutta kun mulle soitettiin Espanjasta asiakaspalvelusta ja selviteltiin monen ystävällisen puhelun avulla, että miten he voisivat tän mulle korvata, niin en voi kun kehua, miten ihanaa ja hyvää asiakaspalvelua Zaralla onkaan! Tarjotin tuotiin vielä pikalähetyksenä Espanjasta suoraan ovelle! Tälläsestä asiakaspalvelusta voisi moni yritys Suomessakin ottaa mallia. Tän tarinan takia en halunnut esitellä teille aikaisemmin ostoksia, sillä halusin tietää, kuinka tässä tulee käymään. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Mikä on teidän lemppari näistä? :)

23 kommenttia:

  1. Vautsi, upeeta toimintaa tossa asiakaspalvelussa ! :) Ihania ostoksia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Olin ihan hämmästynyt, kun asiakaspalvelija ihanalla brittiaksentilla kertoi, että lähettää mulle uuden. :D Olin ihan varma, että ymmärsin jotain väärin!

      Poista
  2. Huippu asiakaspalvelu, ei voi muuta sanoa! Ja upea tarjotin, eniweis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Joo toi oli ihan rakkautta ensisilmäyksellä :D

      Poista
  3. Voi miten ihania ostoksia! Tuon hajuveden pullo on ehkä maailman söpöin ja peilitarjotin on niiiin kaunis! Ihanaa, että sait uuden - älyttömän hyvää asiakaspalvelua kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pullo on kyllä tosi nätti! Sitä kehtais jopa pitää esillä pöydällä :D Ihana kuulla, et säkin tykkäät näistä!

      Poista
  4. Aika upeaa asiakaspalvelua! Todellakin täällä saisi ottaa vähän mallia :)

    Oli kivaa nähdä eilen ja vähän jutellakin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja kiva oli tosiaan nähdä eilen! :) ❤️

      Poista
  5. Voi vitsi, ite oisin varmaan jättäny viestit lähettämättä sinne Zaraan, mutta näköjään ihmeitäkin tapahtuu! :D Tosi hyvää asiakaspalvelua kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mäkin normaalisti, jotenkin nyt vaan tuli laitettua! Onneks tulikin :)

      Poista
  6. Oho, suuret peukutukset Zaran asiakaspalvelulle! Ja kuinka herkästi sitä oiskaan vaan tyytynyyt kohtaloonsa ja jättänyt laittamatta viestiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Tästä opimme et aina kannattaa yrittää :)

      Poista
  7. Toi tarjotin on kyllä aivan ihana!

    VastaaPoista
  8. Upeaa asiakaspalvelua tuon tarjottimen kanssa! :) jäi varmasti paljon parempi fiilis kun sinun ei tarvinnut enää itse ruveta tilailemaan tai maksamaan uudesta. Ihania ostoksia kaikin puolin, mutta tuo tarjotin taitaa olla noista miunkin lemppari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jäi kyllä älyttömän hyvä kuva zarasta vaikka sellanen mulla ennestäänkin oli! :) jee, kiva et säkin tykkäät! <3

      Poista
  9. Aijai, ihania ostoksia. Tukholmaan pitäs kyllä päästä. :) Täydelliset nuo tarjottimet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kyllä kiva olla joskus vähän kauemminkin siellä tai edes pari päivää kun aina tulee vain pyörähdettä nopeesti! :)

      Poista
  10. Ihania ostoksia olet tehnyt! Ja vitsit, miten upeaa asiakaspalvelua tuon tarjottimen suhteen! Kannatti näköjään soitella ja nähdä vähän vaivaa sen suhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mähän siis laitoin vaan sähköpostia ja he soittelivat useampaan kertaan :D

      Poista
  11. Hei!! Kaipaisin kipeesti vastausta, että millä kameralla sä kuvaat? Ja miten muokkailet kuvii? Onksul jotai erikoishyvii asetuksii ja objektiivei järkkäris? Help!

    VastaaPoista
  12. Hei!! Kaipaisin kipeesti vastausta, että millä kameralla sä kuvaat? Ja miten muokkailet kuvii? Onksul jotai erikoishyvii asetuksii ja objektiivei järkkäris? Help!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kamerana Canon 1100d ja objektiiveina sen mukana tullu objektiivi ja sit perus 50 mm objektiivi :) kuvat muokkaan iPhotolla ja picasalla. Asetukset säädän aina niiden kuvausolosuhteiden mukaan niin siihen ei oo mitään yhtä hyvää asetusta. :)

      Poista