perjantai 12. kesäkuuta 2015

Pellavapöksyt

1 2 5 4 3
Takki - Gina Tricot / Laukku - Guess, Fashionstore (saatu) / T-paita - Gina tricot / Housut - Vero Moda, House of Brandon (saatu) / Kengät - Converse, House of Brandon (saatu) / Kello - Daniel Wellington (saatu)

Hups, mihin tää viikko on kadonnut, nyt on jo perjantai? Mulla oli alkuviikko töitä ja eilisen aamuvuoron jälkeen alkoi neljän päivän vapaat, ihanaa! Näihin neljään päivään mahtuu meidän vuosipäivän viettämistä, mun ens viikon synttäreiden juhlintaa ja pikareissu Helsinkiin. Niin ja eilen käytiin äitin kanssa Viherlandiassa kukkaostoksilla ja nyt meidän parveke on vihdoin kesäinen! Muistatteko, kun lupailin, että voisin tehdä parvekkeesta postauksen, kun hommattiin ne uudet kalusteet tänne? No, jos nyt ois sen aika! Itseasiassa kirjotan tätä postausta juurikin parvekkeelta ja tästä tuli heti paljon viihtyisämpi muutaman kasvin myötä.

No, asiaan eli eilisen päivän asuun! Tuo kukkatakki näkyikin jo keväällä täällä blogin puolella ja ennustelin, että se tulee pääsemään kovaan käyttöön kesällä. Hain aikasemmin tällä viikolla postista House of Brandonin paketin, josta paljastui kuvien housut, jotka sopii musta tosi kivasti ton kukkatakin kanssa! Housut on muutenkin ihanan kesäiset, sillä ne on osittain pellavaa, joka tekee niistä tosi vilpoiset. Mua vähän hirvitti, kun keväällä kuulin, että pellava ois yks tän kesän jutuista, sillä ekana tuli lapsuudesta mieleen aina ihan ryppyiset vaatteet, jotka kutitti, mutta noi housut ei onneks ollut yhtään sellaiset! Kyllähän nuo vähän rypistyy, mutta musta se kuuluu vain asiaan. Mitä tykkäätte housuista ja ootteko te ostanut jo jotain pellavaista kesäks? :)

Mutta nyt mä laitan tietokoneen kiinni, sillä vietetään tosiaan mun ja Nikon vuosipäivää! Kivaa viikonloppua kaverit! 

35 kommenttia:

  1. Housurakastumine on tapahtunut! Ihan mahtavat pökät, jotka vois istua jopa munkin jalkaan. Mulla housujen kanssa ongelmana on liian pitkät lahkeet sekä yleisesti istuvuus, kun olen lyhtyt ja pullukka ja suunnittelijat ei vaan tee housuja mun kaltaisille vartaloille :D Noi taas on sellaiset jotka voisi istuakin, täytyy metsästää tän tyyppisiä hiukan kevyempiä housuja kesäks :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei näitä kannattaa sit ehdottomasti koittaa! :) Tuolta house of branndolta löytyy vielä näitä ja tulee tosi nopsaa postissa! Kevyet housut, shortisit ja hameet on kyllä kesän yks parhaimpia puolia ;D

      Poista
  2. Aivan ihanatihanat pöksyt ♥

    https://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Kuinka pitkä sä oot ja minkäkokoset noi housut on ? :) nyt on kyllä pakko tilata tollaset mutta oon ite 170cm ja yleensä otan housuista M koon koska mulla on levee lantio... Kannattaako näistäkin ottaa se vai riittääkö S niin kuin tuolla sivuilla oli mallin päällä ? :) sopii sulle kyllä ihan hurjan hyvin noi ja tuo kukkatakki on kyl kans tosi ihastuttava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ottaa se koko mikä yleensäkin on, sillä toi kangas ei oikeastaan veny yhtään vaan sillein muokkautuu vähän vartalon mukaan. :) Mä oon 165cm ja mulla on m, mut nyt en kyllä tiiä kumpi sun kannattais ottaa :D noi on kyllä sellaset löysät et S vois mahtua mut sit toisaalta ei oo kiva jos ne kinnaa niin ehkä M :)

      Poista
  4. Tosi kivannäköiset housut,tuollaisia olen itsekin metsästänyt :) itse tykkään kovasti pellavasta muutenkin materiaalina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata tuolta sivuilta, siellä oli muitakin värejä! :)

      Poista
  5. Onpa ihanan kesäiset housut! :) Ja hei ihan btw, tiedätkö pystyykö JAMKiin liiketalouteen hakemaan syksyn yhteishaussa? JAMKin sivuilla sitä ei vielä lukenu mutta ajattelin että jos tietäisit miten esim. aikasemmin on ollu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, et oot samaa mieltä! :) hmm, nyt heitit pahan.. Ei kyllä mitään hajua :'D voiskohan sinne koululle laittaa vaikka sähköpostia ja kysyä jos ei netistä löydy tietoa? :)

      Poista
  6. Mahtavat housut! Voisin ehkä harkita tilausta jos vaan kokoja löytyy.. Aika houkuttelevalta kuulostaa tuo pellavakin ettei aina vaan tekokuituja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata tuolta sivuilta! Jos nyt ei oo niin luultavasti tulee lisää :) ja niinpä! Oli noissakin muistaakseni myös viskoosia, mut suurempi prosentti just tota pellavaa :)

      Poista
  7. Superkivat pöksyt! Just tuollaiset rennot mutta siistit asut on ihan parhaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) tollaset asut sopii just rentoiluun ihmistenilmoilla :D

      Poista
  8. ihana asu <3 kohta nähdään :*

    VastaaPoista
  9. kerro vuosipäivän kunniaks pitkästi sun ja nikon ekoista "virallisista" treffeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä oliks tää postausidea mut kerron tässä! :D Meidän piti nähä mun koulun eli yläasteen pihassa mut sit Niko oli myöhässä ja se laitto viestiä et tuli ongelmia kevarin kaa et se myöhästyy vähän ja mä mietin, et mähän en ketään oottele ja sanoin et ootan jonkun 15 min ja sit lähen kotiin. No sit Niko laitto et voisinko lähteä sitä vastaan tulemaan et se ei ehi muuten niin no sit lähin sitä vastaan ja se oli käyny viemässä sen kevarinsa jonnekin parkkikselle odottamaan ja nähtiin lopulta Kuokkalan sillalla ja sit istuttiinkin siinä olevilla penkeillä ja vaan juteltiin muutama tunti. Sit Niko lähti saattaa mua kotiin ja saatto melkein ovelle asti ja no siitä sit nähtiin vielä varmaan 3-5 kertaa ennen kun alettiin seurustelee. Ja tää parkkis mihin Niko sen kevarinsa sillon vei niin siitä tuli sit meidän ensimmäisen yhteisen kämpän parkkis niin aika hauska sattuma! Tai se oli siinä ihan vieressä. :D mut niin, ei sen kummempaa mut hymyssä suin nytkin tätä kirjotan heh. ❤️

      Poista
    2. kumpi osapuoli ehotti alunperin tapaamista?

      Poista
    3. Öö tästä on tosiaan yli 7 vuotta niin aika paha kysymys :D mut tais olla Niko :)

      Poista
    4. Ahh rakastan rakkaustarinoita!

      Poista
  10. Upea asu♥ Tuollaiset pöksyt kelpais omaankin kaappin :) Onnea vuosipäivän johdosta ♥

    VastaaPoista
  11. Eivät ehkä oikeen imartele sinua, näyät vähän tavallista pyylevämmältä :) Mutta tärkeintä että ovat mukavat päällä!

    VastaaPoista
  12. Ihanat housut! Ostin itse just eilen myös pellavapöksyt Mangosta kesää varten. Mukavuus ennen kaikkea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kesäks vaan pelkkää mukavuutta päälle! :)

      Poista
  13. Heippa! Mulla on nyt vähän hassu kysymys, mutta mulla on sellanen mielikuva että oisit joskus kirjottanut siitä että kannattaako hiuksia pitää öisin kiinni vai ei :D Ja nyt rupes kiinnostamaan, että kumpi olikaan se oikea tapa, jos on pitkät hiukset?

    Ja aivan ihana asu ja varsinkin nuo housut sopii sulle ihan super hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en muista et oisin kirjoittanut! :D mut siis mä pidän niitä kyllä kiinni sellasella nutturalla puhelinlankaponnarilla. En tiiä, onks tää jotenkin kannattavaa vai ei mut mua ahistaa nukkua hiukset auki. :D Kiitos! :)

      Poista
  14. Todella kivat nuo housut! Itsellä on hakusessa juuri tuollaiset kivan rennot housut. :) Niin ja onnea nyt vähän myöhässä vuosipäivän johdosta! Toivottavasti teillä oli ihana vuosipäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kesäiset! :) kiitos paljon, meillä oli ihanan rento päivä ja saatiin viettää se kokonaan yhessä kiireettömästi❤️

      Poista