lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesän luottokengät

1 4

Ihan vielä en ole shortseilla tarennut, mutta nilkat on ollut paljaana jo pitkään. Tääkin kelpaa helteitä odotellessa! Ostin joskus pari vuotta sitten korkea- ja matalavartiset Converset yhtäaikaa ja tykkäsin korkeavartisista paljon enemmän. Lopulta kuitenkin matalavartisia tuli käytettyä päivittäin koko kesän ja korkeavartisia vain silloin tällöin. Remi oli silloin puolivuotias ja jätin matalavartiset converset työpäivän ajaksi eteiseen ja kotiin tultua niissä ei ollut enää kantapäille paikkaa. Oon siitä asti hieman haikaillut kyseisten kenkien perään, mutta yrittänyt pärjätä muilla kengillä. Nyt mulle tarjoutui tilaisuus tilata House of Brandonilta Converset, joten valinta oli helppo: valkoiset ja lyhyellä varrella. Valkoset kengät kuuluu vaan kesään!

3 6

Kesäfiiliksissä kaivoin varastosta esiin toisen lempparin parin vuoden takaa, nimittäin farkkutakin! Mun parin kesän takainen luottoasu (kuvat täältä) koostui nimenomaan tuosta takista, niistä consseista, leopardihousuista ja valkoisesta t-paidasta. Veikkaan, että hyödynnän samaa asua tänäkin kesänä paljon, varsinkin, kun nyt mulla on ne kengät, jotka sopii asuun just eikä melkein! Tällä hetkellä tuolla House of Brandonilla on tosi hyvin kokoja näistä kuvien kengistä, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä

2
Takki - Zara / Toppi - Bikbok / Housut - Cubus / Koru - Cubus / Kengät - Converse, House of Brandon (saatu) / Laukku - Guess, Fashionstore (saatu)

5

Tulin just töistä, vaihdoin tietenkin heti kotivaatteet päälle ja tulin parvekkeelle kirjoittelemaan tätä postausta. Pöydällä on myös rasiallinen mansikoita ja spotifysta soi kesämusiikkia, niin ihanaa! Sekin on ihan jees, et mun suurin ongelma on tällä hetkellä luokkaa lukisko seuraavaks jotain kirjaa vai kattoisko netflixistä jakson jotain sarjaa. Mulla on ollut ehkä elämäni stressaavin lukuvuosi takana ja välillä tuntuu vieläkin, että tekemistä on kauheesti eikä aikaa hengähtää, mut onneks sit muistan, että tällä hetkellä things to do -lista sisältää lähinnä kivoja juttuja. Toivottavasti tekin pystytte rentoutumaan ja kaikki koulujutut ja pääsykokeet on jo takana! 
Kivaa lauantaita tyypit! 

16 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä hurjan kivat kengät. :) Iteltä löytyy tällä hetkellä noi sellaisena burgundyn(?) värisenä ja ihan loistavat jalassakin, rakkautta ensisilmäyksellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värikkäätkin conssit on kyllä kivoja! Varsinkin syksylle noi viininpunaiset vois olla ihanat :)

      Poista
  2. Conssit kyllä toimii aina hyvin! Asukin on niin ihana. Hihi, se on kyllä huikea fiilis kun ei ole mitään kouluvelvotteita ja hetken kestää tajuta se että on vapaa tekemään melkein mitä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! :) Joo, tää on ihan hassua, kun ei tarvii päivystää Optimassa tai koulun sähköpostissa :D

      Poista
  3. Ihanan kesäinen asu ja valkoiset conssit toimii kyllä lähes joka asussa!:) Ja joo, oon kokoajan menossa kattoon että mitähän tehtäviä huomiseks piti palauttaa ja havahdun jatkuvasti siihen että ei oo mitään väliä meenkö nukkumaan pari tuntia normaalia myöhemmin, sittenpähän voin aamulla nukkua!:-D Ihanaa kesää sulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihanaa nimenomaan! :D ja kun on töistä vapaa niin oikeesti on vapaata eikä tarvii tehä koulutehtäviä ! Sitä samaa sulle! <3

      Poista
  4. Kiva asu ja noi converset on kyllä niin parhaat! Itse tosin käytän useammin juuri niitä pitkävartisia converseja, mutta nyt kun näin tämän postauksen niin aloin heti miettiä että pitäisi kaivaa nuo matalavartiset jostain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Mäkin tykkään käyttää shortsien ja lyhyiden lahkeiden kanssa pitkävartisia consseja mut noi on ihanat pitempien lahkeiden kanssa! :)

      Poista
  5. Vau, näytät niin ihanalta näissä kuvissa ja toi sun tukkas on nii kaunis!

    VastaaPoista
  6. Toi asu on just sellanen mitä voisin itekki käyttää! Ihana<3

    VastaaPoista
  7. Ihanan värinen tuo huulipuna! ja asu on myös superkiva, sopii sulle tosi hyvin :)

    behappywithheidi.blogspot.fi

    VastaaPoista