sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäisiä kuulumisia

4

Hassua, miten nopeesti tottuu siihen, että postaa joka päivä, sillä nyt tuntuu, että oisin pitänyt pitkänkin blogitauon, vaikka blogger oli kiinni vaan yhden päivän. Mut en valita, musta tällänen tahti on just tosi jees, vai mitä? Kameraan kertyy usein muutamia yksittäisiä kuvia, joista ei saa omia postauksia oikein aikaseksi eli nyt ois taas hieman sekalaisia kuvia sunnuntain kunniaksi tiedossa. Ekassa kuvassa näkyy synttäriruusut, jotka ostin itse itselleni työpäivän jälkeen. Eikö ookin ihanan värisiä!

6

Koirajengi koolla! Pitkään blogia seuranneet muistaa varmasti Totin (kuvassa oikealla), eli Nikon porukoiden koiran, joka oli meillä ennen Remiä usein hoidossa. Kattokaa, mikä kesäturkki sillä on! Miina taas eli Nikon siskon, Ninnin, koira on Remin paras kaveri ja se niiden riehuminen tuolla aidatulla takapihalla on jotain ihan omaa luokkaansa..

23

Käytiin juhannusviikolla myös mummolassa ja siellä oli vielä omenapuut kukassa! 

5

Keskiviikkona vietettiin mun synttäreitä kolmatta kertaa, kun mun ja Nikon porukat tuli meille kahvittelemaan. Leivoin meille pavlovaa, joka on just niin raikasta kesäherkkua, kuin miltä se näyttääkin, nam. Oisin halunnut päälle vadelmia ja pensasmustikoita, mutta hyviä tuoreita vadelmia ei löytynyt mistään! Onneks kotimaiset mansikat maistui ihan oikeille mansikoille, niin se vadelmien puuttuminen ei sit harmittanut. Oonko ainoa, joka tykkää vadelmista enemmän kuin mansikoista? Niin ja tästä tuli mieleen, että tykkäsittekö sellaisesta Oonko ainoa -postauksesta, joita on näkynyt paljon viime aikoina blogeissa?

8

Tää kuva otettiin tosiaan Helsingissä, niinkuin pari postausta sitten kerroin ja nyt oisin lähdössä sinne uudestaan, tällä kertaa Lauran kanssa. Suunnitelmissa on ainakin jätskien syönti, mut saa nähdä mitä muuta kivaa keksitään.

1

Tääkin kuva on sieltä mun mummolasta - onko kukaan koskaan lähtenyt mummon luota ilman pientä ruokaähkyä? 

Ens viikko mulla meneekin töissä ja hoitaen Remin lisäksi myös Tottia. Mun tekis vähän mieli mennä viikonloppuna kattomaan Summer upiin Nicki Minajia, mutta en haluis maksaa siitä, koska oon töissä koko vkl niin käytäis vaan katsomassa sen esiintyminen ja tultais kotiin. :D Tietääkö kukaan, näkeekö ja kuuleeko sieltä alueen läheltä niitä esiintyjiä? Muistan kun sillon, kun Pipefest järjestettiin Vuokatissa, aitojen toiselta puolelta näki esiintyjät tosi hyvin niin, että mekin katottiin sieltä pari esiintyjää, vaikka meillä liput olikin.

Huh, tulipas ehkä vähän sekava postaus! Nyt mä yritän suunnata jo nukkumaan, sillä huomenna odottaa aamuvuoro ja aikainen herätys. Öitä! 

16 kommenttia:

  1. Päälavan esiintyjiä ei oikein näe kuin alueelta... Jos omalla veneellä pääsee järvelle niin sieltä kuulee hyvin, kun lava on ihan rannassa :)
    Kyllä sielläkin on alueen ulkopuolella usein paljonkin ihmisiä, mut en muista miten sinne sitten kuulee...

    Tervetuloa lahtee jos päätät tulla! Summer up on kyllä kivalla paikalla :) ihana blogi sulla, tää on niin mun päivien piristäjä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no niin mä vähän arvelin et se lava on varmaan järvelle päin! Kiitos vinkistä!
      Oi, onpas ihana kuulla, kiitos! <3

      Poista
  2. Voi mummola ja mummolan ruokaähkyt, kun olisikin se vielä olemassa. Tosin nykyään porukoiden luona käydessä saa melkein samanlaisen ähkyn aikaan, heillä kun kesällä grillataan todella paljon ja tottakai jälkkäriksi on sitten jätskiä... Mutta mummola on aina mummola <3

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei sulla oo enää mummolaa :( mut onneks porukoiden luona on ruokaähky taattu! :)

      Poista
  3. En kestä taas näitä ihania kuvia!♥ Voi miten söpöläisiä koiruuksia siellä!

    VastaaPoista
  4. Joo tosiaan niitä esiintyjiä ei kyllä näy mihinkään ulkopuolelle :/ äänet kuuluu kyllä esimerkiks lähellä olevalle ruoriniemelle se on kaiken lisäks älyttömän nätti paikka esim piknikille :) ja jos käy kävelemäs siitä porttien ohi ni sitten varmasti kuulee.

    Sulla on muuten ihan mahtava blogi ja ootan aina et koska oot postannu :D vaikutat ihan loisto tyypiltä ja ihailen sun asennetta .muutan syksyllä jyväskylää opiskelee ni sit tuun juttelee ku nään sut! :D ihanaa kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi no voi olla et se jää väliin, sillä oon johonkin 21:30 asti töissä joten vähän liian myöhä jo piknikille! Kiitos kuitenkin avusta. :) Jee, ehdottomasti tuut sit moikkaamaan! Tuutko mihin opiskelee tänne? :)
      Kivaa kesää myös sulle! :)

      Poista
    2. Yliopistoo pääsin lukee varhaiskasvatusta! :) oon niin innoissani ku pääsen muuttaa jyväskylään :))

      Poista
  5. Ihania kuvia! Millä reseptillä teit tota pavlovaa? Vois kokeilla (vadelmia ei löydy täältäkään joten taidan valita mansikat :/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni! Mä Googletin Annika o pavlova, kun muistin et sieltä löytyy ohje! Korvasin sit omenaviinietikan sitruunanmehulla ja hyvin toimi. :) Vadelmien aika taitaa olla vasta myöhemmin, buu :/

      Poista
  6. Et oo ainoo joka tykkää vadelmista enemmän ku mansikoista!! :D Ai että vadelmat on ihan parhaita!

    VastaaPoista