tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

71

Ootteko kuullut livboxista? Se on kuukausittain postiluukusta tipahtava ihana yllätys täynnä kosmetiikkaa ja kauneusjuttuja ja mä sain testiin kesäkuun livboxin. Mä tykkään ihan älyttömästi kaikista kosmetiikkajutuista ja jo pienenä mun ja äitin suihkuhyllyt pursus erilaisia purnukoita. Jotenkin oon kuitenkin ehkä vähän turhan arka testaamaan uusia tuotteita, jos en oo niistä kuullut ensin joltain suosituksia. Voitte vaan arvata, että olo oli vähän niinkuin jouluaattona, kun tuon boxin avasin ja pääsin tutkimaan sisältöä, heh. Tällaisia juttuja sieltä paljastui:

2

1. Rexona Maxium protection -antiperspirantti - Tätä oon jo testannut ja hyväksi todennut! Tuote on kehitelty pitämään hikoilun kurissa myös kuumina kesäpäivinä ja tuntuu, kuin voidetta levittäisi iholle. Ei siis ärsytä ihoa, josta iso plussa!
2. Herbina body mist - Viime aikoina oon huomannut, että muiltakin yrityksiltä on alkanut tulemaan näitä body mistejä myyntiin Victoria's secretin vartalotuoksujen suosion kasvaessa, joka on musta tosi kiva juttu! Tää herbinan body mist tuoksuu ihanan mansikkaiselta ja sain heti kehuja, että tuoksun vaniljaiselta, kun olin tätä suihkutellut.
3. Kubis London kivipuuteri - Tän tuotteen otin kans heti käyttöön boxin mulle saavuttua ja oon kyllä tykännyt! Esittelinkin teille vähän aikaa sit Kicksin ns. läpinäkyvän puuterin, mutta oon kyllä huomannut, että vaikka sen pitäis olla väritöntä, se saa kasvot näyttämään hieman kalpeilta eli uus puuteri tuli kuin tilauksesta! Ihan kauheesti mulla ei oo eri puutereista kokemusta, mutta en tosiaan löydä tästä mitään huonoakaan, eli päivittäiseen käyttöön jää ehdottomasti!
4. L'Occitane Verbena Shower Gel - Ihanan raikkaan tuoksuinen suihkusaippua! En oo vielä käytössä testannut, sillä multa löytyy kaapista varmaan 20 purkkia käyttämättömiä suihkusaippuoita, mutta ei yhtään matkakokoista eli tää menee säästöön seuraavaa reissua varten.
5. Natural Code by Lumene eye intensifier vedenkestävä katseenkorostuskynä - Laitoin tätä kynää hieman alaripsien tyveen lauantaina, kun vietettiin mun synttäreitä ja yllätyin, että kun tultiin aamuyöllä kotiin, kynänjälki oli edelleen paikallaan! Oon joskus koittanut laittaa hieman kajalia alaripsien tyveen, mutta luovuttanut sitten, kun jälki on yleensä liian jyrkkä ja terävä ja väri levähtää melkein heti alaluomelle. Tykästyin, kun tän kynän jälki oli tosi pehmeä ja koska sävy on ruskeanharmaa, ei jälki ollut liian näkyvä.
6. Compeed rakkolaastarit - Tuttuja ja hyväksitodettuja rakkolaastareita! Onko olemassa joku, joka vielä ei ois kokeillut näitä? Musta näissä on kivointa se, että laastarin paksun pinnan takia voi käyttää myös niitä hankaavia kenkiä uudestaan, sillä paksu pinta estää, että rakkoon ei satu niinkuin normaalin laastarin alla. 
7. Bernard Cassiere sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi - Oli pakko googlettaa, mikä on mattafluidi! Ilmeisesti siis kasvorasva. :D Tää on suunnattu enemmänkin rasvoittuvalle- ja sekaiholle,  joten täytyy testailla tätä vähän kuumemmilla keleillä, kun mun iho ei tunnu ihan niin kuivalta kuin nyt!
8. Jordan individual reach soft -hammasharja - Tää ei vissiin selittelyitä kaipaa? Täytyy kyllä myöntää, että oli innoissani, kun sain tollasen hammasharjan suojapään, kun en oo sellasta koskaan omistanut, heh.

3

Tuotteiden mukana tuli lappu, jossa esiteltiin boxin tuotteet tarkemmin ja saman esittelyt löytyy täältä, jos joku kiinnostui tarkemmin. Ja hei, mulla ois teille alekoodi, jos joku innostuu tekemään oman tilauksen! Koodi on "umbrella" ja sillä saa -15% alen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai -15% alen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. Alekoodia ei voi käyttää kuuden kuukauden määräaikaistilaukseen tai miesten livboxin tilaukseen ja koodi on voimassa torstaihin 18.6.2015. Kannattaa olla siis nopea, että saa hyödynnettyä tän tarjouksen! :)

Onks siellä joku joka jo tilaa tai aikoo tilata Livboxin? Mitä ootte tykännyt? :)

8 kommenttia:

  1. Mä oon monesti miettinyt, pitäiskö tilata yksi boxi kokeiluun, mutta vielä en oo uskaltautunut, maybe someday.. :)

    https://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut vähän sama! Kannattaa alottaa vaikka tolla määräaiksella niin sit se ei oo ehkä niin paha! :)

      Poista
  2. Mä tilasin livboxia kaksi vuotta ja tänä vuonna lopetin, koska puolet tuotteista jäi aina kaappiin käyttämättömiksi. :D Toki sieltä ilmestyi hyviäkin tuotteita käyttöön, mutta oli ajateltava säästeliäästi. :D Näitä kyllä mielellään luen ihmisiltä siis jatkossakin ja mielipiteitä et onko siellä mitään kokeilemisen arvoista! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, kun kaikkia ei välttämättä ehi käyttää tai sovi just itelle! Mut musta näitä on aika mielenkiintosta lukea ja oonkin googletellut aika paljon muiden postauksia näistä heh :D Tää kesäkuu oli kyllä musta ihan kymppi! :)

      Poista
  3. Musta näitä on tosi kiva lukea, saa aina hyviä vinkkejä mitä itsekin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yritin vähän ehtiä testaamaan noita ettei tuu vaan pelkkää esittelyä mitä boxissa oli! :)

      Poista
  4. Anteeks, pakko mainita että otsikossa on kirjotusvirhe! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho apua! :D ihan hyvä että mainitsit, kiitos! :D

      Poista