lauantai 4. huhtikuuta 2015

Want to relax

yankee1

Muistatteko vähän aikaa sit olleen Yankee Candle -kuvakisan, johon kannustin teitä äänestämään? No, teidän avulla mun kuva sai eniten ääniä, vau ja iso kiitos teille!  Palkinnoksi voitosta pääsin Sisustuskauppa.comin tämän vuoden yhteistyöbloggaajaksi eli tuutte tasaiseen tahtiin näkemään Yankee Candleja täällä blogissa. Ihan jokaisesta tuoksusta en varmaan omaa postausta tee, mutta esim. sekalaisten kuvien joukossa pari kuvaa varmasti löytyy. Tietty teillekin on välillä jotain kivaa tiedossa. ;)

yankee3

Huhtikuun kuukauden tuoksuna Sisustuskauppa.comissa on Orange splash ja kuukauden tuoksu on aina -25% alennuksessa. Mulle tulee tästä tuoksusta mieleen ihan selvästi jokin suihkusaippua! Tää on sellainen raikas appelsiinin tuoksuinen ja sopii just hyvin kevääseen, kun ei oo liian "raskas". Lisäksi nyt huhtikuussa on arvonta, josta voi voittaa itselleen juuri tän Orange splash-kynttilän!

yankee2

Näissä kuvissa tiivistyy mun täydellinen arki-ilta! Mulla on ollut nyt niin kiireistä, kuten oon varmaan jokaisessa postauksessa sanonut, et tälläset rauhalliset rentoutusillat on jäänyt ihan kokonaan pois. Joka ilta meillä palaa tuoksukynttilä ja juon kyllä kupin teetä, mutta kirjoja en oo nyt ehtinyt lukea. Hassua, miten ennen viime kesää en ollut lukenut lehtiä paksumpaa varmaan kolmeen vuoteen, mut nyt oikein haaveilen, et ehtisin lukea jotain! Mulla on vieläkin kesken Lauren Conradin kirja, mut jotenkin en oo vaan päässyt siihen niin sisälle vieläkään. Tarviin vähän jotain jännitystä ja siks ostikin noiden valehtelevien viettelijöiden kaks ekaa osaa, kun ne oli alennuksessa. Mä en tiiä yhtään, onko noi hyviä vai ei, mutta ehkä kohta ehdin alottamaan ja sit tiiän. ;D Ootan kyllä jo niin kovasti kesää, kun voi rannalla tai parvekkeella lukea ja syödä kotimaisia mansikoita, ah! 

Onko joku lukenut noita PLL-kirjoja? :) Kertokaa, mitä tykkäsitte!

14 kommenttia:

  1. onnee tosta kisan voittamisesta, ei sit näköjään ollu ihan turhaa käydä äänestämässä sua ;-) ♥ ihania kuvia ja ah mäkin ootan niin innolla kesää ja mansikoita :P ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos äänestä, ei mennyt hukkaan! ♥ jep, kesä sais tulla jo !

      Poista
  2. Mä oon pikkasen lukenu mut kiireen takia sitte jäi, enkä oikee päässy sisää koko kirjoihin ku olin kattonu sitä sarjaa ja totta kai pienet yksityiskohdat oli erilaisia kirjassa ku sarjassa nii se jotenki häiritsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon ymmärtänyt et noi kirjat on vähän erilaisia kuitenkin kun se sarja, mut ihan hyvä vaan niin ei sit tiedä kaikkea. ;D Pitää kertoa, et mitä tykkäsin sit kun ehdin lukea ekan osan! :)

      Poista
  3. Oon PLL-kirjoihin täysin koukussa! Oikeesti voisin väittää et ne on lukemistani kirjoista kaikista koukuttavimpia! Tuntuu kunnon salapoliisilta niitä lukiessa:D myös tv-sarja kirjoista on mainio ja kiva kun juonet ei ole täysin identtiset:)

    Ja Sara! Blogisi on aivan ihana ja luen sitä aina mielellääni. Kuvat ovat laadukkaita ja harkittuja ja koko blogin tunnelma on niin miellyttävä:) ja kaiken lisäksi olet todella kaunis ja asukuvat antavat inspiraatiota omalle pukeutumiselle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, salapoliisikirjat on niin hyviä! Pienenä mun lempparit oli mystery club -kirjat niin nyt toivon, et nää ois yhtä jänniä. ;D

      Voi, kiitos paljon! ♥ Ihana kuulla, et oot tota mieltä ja saat inspiraatiota! Se on paras kehu, mitä voi blogista saada :)

      Poista
  4. Onnea voitosta Sara, se oli varmasti ansaittu! Sulla nimittäin todellakin on silmää valokuvaamiselle ja ihan sama miten arkisesta asiasta otat kuvan, lopputulos on aina upea :) Tästä syystä muuten äänestin sua eilen Indiedaysin äänestyksen kuva-kategoriassa ;) Mukavaa pääsiäistä ja toivottavasti ehdit sen myötä vähän rentoutumaankin kiireen keskellä!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos paljon äänestä! ♥ Mua harmittaa, kun oon ehtinyt päivittää blogia niin harvoin, mut toivottavasti se kohta helpottaa. Kiva, et se ei kuitenkaan oo laskenut "tasoa" tai muuta täällä puolella! :) Kiitos samoin sulle Erika! :)

      Poista
  5. PLL on kirjanakin jotain niiiiin koukuttavaa.. Itsekkin siis niitä luen tällähetkellä :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä tietää! :D En malta oottaa et ehin alottaa ;)

      Poista
  6. Onnea tuon kisan voittamisesta! Sinulla on kyllä aina niin upeita kuvia, ettei mikään ihme että voitit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon! :) Ihana kommentti heti aamuun!

      Poista
  7. Nuo kirjat on kyllä suuper hyviä!!:-DTylsä vaan kun kaikkia ei oo vielä käännetty suomeksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, oon kyllä niin innoissani nyt! :D Mä voisin kyllä lukea myös enkuks eli ei haittaa!

      Poista