tiistai 14. huhtikuuta 2015

Good morning

2

Oho, näin reaaliaikaista postausta en oo tainnut tän vuoden puolella tehdäkään, nimittäin kuvat on napattu pari tuntia sit aamupalalla. Herättiin Nikon kanssa tänään seittemältä, jotta päästäis autolla "evakkoon", kun autohallia pestään. Päätettiin käydä sit jo ruokakaupassa kahdeksan aikaan ja siihen aikaan oli aika miellyttävää seilata kaupan käytäviä, kun meidän lisäks ei ollut kuin muutama duunari ostamassa lihapiirakoita evääks. Mekin napattiin sit aamupalaks tuoreita karjalanpiirakoita ja vesimelonia!

1

Ostin myös elämäni ensimmäisen Clipperin teepaketin, koska a) toi paketti on vaan maailman suloisin ja lähes hyppäs meidän kärryyn hyllystä b) toi tee on luomua ja silti kilohinnaltaan 20 € halvempaa kuin joku perus twingsin vihreä tee c) rakastan vihreä tee + sitruuna -yhdistelmää. Sulonen ulkokuori ei pettänyt, sillä toi oli tosi hyvää, suosittelen!

Mä edellisessä postauksessa kerroin, et tälle viikolle mulla ois tavoitteena käydä juoksu(hölkkä)lenkillä ja salilla ja oon niin ylpeä itsestäni, kun aloitin eilisen päivän juoksulenkillä! Olin laittanut kellon soimaan 7 ja sit vaan vaatteet niskaan, vähän väsynyt koira valjaisiin ja ulos. Valitsin aika rankan reitin ekalle lenkille, sillä meinasin kuolla kahessa pitkässä ylämäessä, mut oli se sen arvoista! 

Tässä postauksessa ei tainnut olla nyt päätä eikä häntää, mut ehkä sellasta ei aina tarvita? Tänään on vaan tällänen höpöttelyfiilis, joten ehkä käytän sen hyväks ja alan kasaamaan jo seuraavaa postausta. ;) Kivaa tiistaita teille kaikille! 

16 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaan näkönen aamupala ja kuvat :) Ja toi tee, nam! <3 täytyykin testata! Juoksu/hölkkälenkit on ihan parasta, varsinkin kun aurinko alkaa paistella ja laittaa musat korville :) Kivaa tiistaita myös sinne :)

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, varsinkin siihen aikaan, kun muita ihmisiä ei kauheesti oo liikkeellä niin saa mennä ihan rauhassa! :) Kiitos! <3

      Poista
  2. Ihanan raikas aamupala! Nuo teet on kyllä nam, vielä yksikään maistamani maku ei ole tuottanut pettymystä! Täällä yksi nostaa hattua sulle! Mä lupailen ja lupailen aina lähteä sinne lenkille (aamulenkille), sit se jää aina sanojen tasolle. :'D ihanaa tiistaita!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kahviloissa maistanut niitä ja en oo myöskään pettynyt! :) Heh, Nikokin illalla sano, et on varma, et herätään molemmat vasta kasilta, vaikka kuinka kehun meneväni lenkille. Oli pakko todistaa, et se on väärässä ;D Kiitos! <3

      Poista
  3. Oi näyttää kyllä ihanalta tuo teidän aamupala! :) Itsekin tykkään käydä kaupassa aamuisin (jos vain jaksan herätä :D), sillä siellä on silloin niin ihanan rauhallista. Ja näyttää muuten todella söpöltä tuo teepaketti! Muistan että olen sen itsekin kaupassa nähnyt, mutta toistaiseksi en sitä ole vielä ostanut, mutta pitäisi ehkä maistaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollu varmaan koskaan käyny vielä noin aikasin kaupassa ! :D suosittelen kyllä maistamaan jos vaan tykkäät vihreästä teestä! :)

      Poista
  4. Ihana tää postaus, just nää lifestyle-postaukset on niitä kivoimpia:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, musta näitä on kaikista kivoin tehä ! :) <3 harmi et se kiire vei nää melkein kokonaan pois mut nyt yritän saada tehtyä tälläsiä useammin! :)

      Poista
  5. Tuo tee vaikuttaa kyllä tosi hyvältä :) Tuo kuva on kaunis ja alkoi tekee mieli noita syömisiä tosta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa maistaa, hyvää on! :D Kiitos Reetta! :)

      Poista
  6. Sulla on ihanan pirteä ja raikas blogi! Tykkään näistä lifestyle-postauksista kans kovasti :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon! :) <3 Mustakin nää on parhaita, eli täytyy nyt yrittää panostaa näihin vielä enemmän! :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. No oli kyllä! Periaattessa ihan perusruokaa mut silti :D

      Poista
  8. Hei jee, tosi hyvä että lenkkeily on lähtenyt kulkemaan - tuskaisesta alusta huolimatta! :-D Ja musta on oikeesti ehkä parasta käydä kaupassa ihan aamutuimaan, kun siellä putiikissa ei oo sun lisäks kuin muutamia aamuvirkkua ja nimenomaan niitä duunareita. Näin kaupan työntekijänkin näkökulmasta aamut on parasta aikaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Aamuvuorot on kaikista kivoimpia kaupassa työskennellessä, kun ei oo sitä jäätävää kiirettä kokoajan. :)

      Poista