lauantai 11. huhtikuuta 2015

Hello there

1

Moikka kaverit pitkästä aikaa! Oon taas viettänyt pari päivää neljän seinän sisällä pikkukuumeessa. Oiskohan kiireen tuoma stressi voinu laskea mun vastustuskykyä, sillä yleensä en oo kovin usein kipeenä ja tää taitaa olla kolmas kerta jo tän vuoden puolella? Anyways, mun harjoittelu on nyt ohi ja tänään näytti jo tosi vahvasti siltä, et kyllä se kevät vaan on jo täällä! En tajua, tää aika menee vaan niin nopeesti. Tiistaina vietettiin Nikon synttäreitä ja käytiin Nikon, Ninnin ja Kallen kanssa syömässä Rossossa ja sen jälkeen kattomassa Fast & Furious 7, joka täytti kyllä kaikki odotukset. Suosittelen ehdottomasti!
  43

Postauksen kuvat on otettu jo vähän aikaa sit Ennan kanssa pienessä tihkusateessa, joka ei onneks kuvissa näy muuten kuin hieman villiintyneinä hiuksina. Paita on uusi ja Cubuksesta ja ei oo varmaan vaikea arvata, miks ihastuin siihen? Kaikki pitsijutut on enemmän kun mun mieleen tänä keväänä! Ihanaa, vaikka Enna asuukin nyt vähän kauempana, ollaan ehditty pitää jo kahdet second breakfast -treffit! Pidetään uudet taas pian, eiksni? 

2

Huomenna ois sunnuntai, jonka vietänkin töissä eli ens viikko on jo vahvasti mielessä ja mulla on kaks tavotetta ens viikolle: käydä vihdoin siellä salilla ja juosta kevään ensimmäinen juoksulenkki (olettaen, et oon jo täysin terve ens viikolla). Ootteko käynyt jo juoksemassa/hölkkäämässä? Tekis mieli mennä autolla satamaan, jotta pääsis rantaraitille juoksemaan, mut onko jotenkin tosi outoa mennä autolla, että pääsee lenkille? :D

Ei mulla muuta tällä kertaa, nauttikaahan kaikki huomenna auringonsäteistä jos teillä on siihen mahdollisuus! 

16 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis ilmestys! :) Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, piristit mun iltaa! :) Kiitos!

   Poista
 2. Ei ole outoa mennä autolla johki et pääsee lenkille :D itse olen tehny sitä ku ei aina jaksa samaa lenkkiä juosta. Vaihtelu tekee tosi hyvää :)

  -Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti! Musta ois kivempi juosta siellä tutulla lenkillä kun heti ekana jossain uudessa maastossa :D

   Poista
 3. Todellakin pidetään vielä miljoonat ja maistellaan niitä kakkuja ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ens kerralla myös jotain raikkaampaa eikä vaan suklaata ;D

   Poista
 4. Voi ei, koita nyt parantua pian! :( Ei oo mitään outoo mennä ekaks autolla paikkaan x, että pääsee lenkille. Musta ainakin on kiva mennä välillä ulkoilemaan jonnekkin kivaan ja nättiin paikkaan, joka on vähän kauempana, joten sitten teen just noin :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tuntu ajatuksena niin oudolta kun on aina asunu hyvän lenkkipolun vieressä :D mut ehkä voisinkin tehä niin! :)

   Poista
 5. Paita näyttää kyllä hyvältä! Ei ole minunkaan mielestä outoa, että menee autolla sinne missä on kiva lenkkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) no hyvä, ehkä mä teen niin! :)

   Poista
 6. Ihanan rento asukokonaisuus! Sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Todella hieno tuo paita ja muutenkin todella kiva asu! :) Tuota flunssaa ja kuumetta on kyllä nyt liikkeellä, sillä itsekin juuri vietin viikonlopun sairastellen ja moni tuttunikin on ollut nyt kipeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Joo niin sitä vissiin on, inhottavaa :s

   Poista