sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Blogger's inspiration day -asu

4 2 3 1 5
"Takki" - Gina tricot / Toppi - Bikbok / Housut - Cubus* / Kengät - Nelly*, Members* / Kello - Glitter / Kaulakoru - Cubus*

Muutamat asukuvat eiliseltä, kun oltiin Helsingissä Indiedaysin järjestämässä Blogger's inspiration dayssa ja illalla blogigaalassa. Tällä kertaa lähdin Helsinkiin Nikon kanssa kahdestaan ja illalla Ninni ja Kalle liittyi meidän seuraan. Menin siis päivällä järjestettyyn tapahtumaan ihan yksin, mut onneksi tuollasessa tapahtumassa ei oikeasti ole yksin ja sen varaan laskinkin! Nopeastihan sieltä sit tuttuja kasvoja näkyi. :) Päällä mulla oli parikin uutuutta, nimittäin tuo Ginan "takki" ja Nellyn kengät, jotka on tilattu Membersiltä. Kengät tilasin jo joskus joulun alla alennuksesta ja oon oottanut niiden käyttöönottoa ja vihdoin pääsin testaamaan niitä! Tuon takin (sen nimi on siis takki, mutta toi on niin ohutta kangasta, että en tiedä, milloin tota vois Suomessa käyttää takkitakkina) ostin jo vähän aikaa sit ja siitä tuli heti ihan lemppari! Oon nyt ollut tyyliin koko viikon kotona samoissa collegevaatteissa, hiukset nutturalla ilman meikkiä, joten oli niin kiva, kun pääs pitkästä aikaa pukemaan joitain oikeita vaatteita päälle, heh.

Mutta, mitä tykkäätte asusta? :)
*mainoslinkki

26 kommenttia:

  1. Ihana asu! <3 Haluaisin pukee itellenikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 ihana kuulla, sillon se on ainakin onnistunut! :)

      Poista
  2. Kaunis Sara ja ihana asu! Toivottavasti oli hauska päivä ja ilta eilen :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Erika! :) Oli kyllä kiva päivä kokonaisuudessaan! :)

      Poista
  3. Voisitko tehä videopostauksen? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ehkä joku päivä joskus! :D Uskon, että ennemmin teen jonkun reissuvideon, kun höpöttelyvideon, sillä tykkään enemmän itekin kattoa niitä. :)

      Poista
  4. Kiva asu ja etenkin noi kengät on ihanat! ♥

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä tossa yläosassa oli vähän liikaa löysää vaatetta! Kun toi turkoosi paita oli "runsas", niin mun silmään näyttää ettei toi takki oikee sen takia istunut, varsinkaan takaa (vika kuva oikeella). Värit kuitenkin kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite taas tykkään siitä noin sillä enhän mä "livenä" vaan seiso paikoillani vaan liikun jolloin löysät vaatteet liikkuu myös, vaikea selittää! :) Toppi ei oo löysä takapuolelta.

      Poista
    2. Toppi ja takki ihanasti kesäiset ja ohuet. Mitä olet mieltä, jos mustat housut olisikin jotkut muut? Tuleeko takin kinnaava vaikutus kuvakulmista vai onko housujen materiaali sellasta, että imasee takin itteensä. Kengät on ylisöpöt. Tilannehan todella voi olla asun suhteen aivan toinen kun olet liikkeessä ja tuuli laulaa:)

      Poista
    3. Ehkä se tulee kuvakulmasta, sillä ei jäänyt takki todellisuudessa mitenkään kiinni housuihin. Kiitos! :)

      Poista
  6. En tiedä oletko kasvattamassa omaa hiusväriä takaisin, mutta toi juurikasvu on jo aika jäätävä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tää oli varmaan vitsi? Ei tarvii kovinkaan tarkkaan hiustrendejä seurata, jotta tietäis millaset hiukset on nyt lähes jokaisella ja ei, mulla ei oo omaa väriä tällä hetkellä näkyvillä ollenkaan :)

      Poista
  7. Musta on hienoa ja ihailtavaa, että sä et ole semmonen langanlaiha, niinkun suurinosa bloggaajista, joiden blogeja mä oon eksyny lukemaan, sekä yleensä mallinuket vaatekaupoissa, mutta laitat siitä huolimatta usein asukuvia ja saat vaatteet kun vaatteet näyttämään hyviltä. Kannat ne upeesti ja oikein hehkut sun kuvissas. Saa itekkin paljon inspiraatiota sun asuista, kun oot "normaali" ihminen, etkä barbien mitoissa! :) Toivottavasti et loukkaannu tästä kommentista, nimittäin se ei ollu tarkotus! En vaan tiedä osasinko kertoa nyt asian niin, miten sen tarkotin :) Oot valtavan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, en loukkaantunut! :) Ihana kuulla, et saat inspiraatiota! Jos yksin ihminen ajattelee näin niin tavoite täytetty. ;) Kiitos kauniista kommentista. ♥

      Poista
  8. Mäkään en tykänny asusta :/ Liian mummomainen ja löysä, tosiaan. Hukut sinne kangaskerrosten sisään. Korkeakorkoiset kengät olisi sopinut paremmin tuon pitkän takin kanssa, silhuetti olisi ollut ryhdikkäämpi.. Mutta makuasioitahan nämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no mä oon taas ihan eri mieltä, mutta makuasioita tosiaan. :)

      Poista
  9. Ihana asu ja näytät tosi kauniilta näissä(kin) kuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tän kommentin jälkeen on ihana mennä nukkumaan! :)

      Poista