tiistai 24. helmikuuta 2015

Hiustenhoitotuote uutuuksia

Tykkäsitte edellisestä kosmetiikka-suosikit postauksesta, joten hyviä uutisia: nyt ois esittelyssä muutama uusi suosikki hiustenhoidossa! Sain vähän aikaa sitten paketin Bangerheadilta, josta paljastui muutama uusi hiustenhoitojuttu. Oon näitä nyt pari viikkoa testaillut, jotta tiedän kertoa teille, mitä näistä tykkään! :)

1

Paketista paljastuivat Macadamian Rejuvenating Shampoo ja Moisturizin Rinse hoitoaine. Olin kyllä kyseisestä merkistä kuullut, mutta en ollut testannut tuotteita koskaan. Heh, tuoksuaddikti ihastui näissä heti ekana tuoksuun! Mun hiukset on hieman kuivat, joten kaipaan shampoolta ja hoitoaineelta ehdottomasti kosteutusta ja näiden tuotteiden jäljiltä hiukset jäivät todella pehmeiksi! Jotkin kosteuttavat tuotteet tekee hiuksista kyllä pehmeät, mutta samalla lättänät ja sellaiset liian liukkaat, mut näiden kanssa ei sitä ongelmaa ollut. Jäävät ehdottomasti mulla käyttöön!

2

Sama paketti piti sisällään myös Macadamian Deep repair masquen eli hiusnaamion. Mun on oikeastaan aina pitänyt testata hiusnaamiota, mutta en oo vaan koskaan saanut aikaiseksi. Nyt kun oon testannut, niin harmittaa, että en ollut jo aikaisemmin ottanut tälläistä käyttöön! Pesin hiukset ensin ekan kuvan shampoolla ja levitin sit tätä hiuksiin harjan avulla. Vähän pelotti laittaa tätä jo hiusten tyvestä asti (en laittanut ihan päänahkaan asti), sillä oon huomannut, että se usein saa hiukset lässähtämään, mutta onneks niin ei käynyt. Hiuksista tuli vielä pehmeämmät, kuin ekan kuvan hoitoaineen jälkeen ja jopa latvat tuntuu pehmeiltä eikä niin karheilta, kun yleensä! Ja tän tuoksu; niin ihana! Heti tuli mieleen puhtaat, vastapestyt hiukset. Paremmin en osaa selittää. :D Näiden perusteella voin siis lämpimästi suositella kyseisen sarjan tuotteita kaikille, joilla on kuivat tai karheat hiukset!

3

Vikana paketista paljastui Bangerheadin oman sarjan lämpösuoja. Mulla on ollut aina käytössä vain yksi ja sama lämpösuoja ja en oo oikein tiennyt onko se hyvä vai ei, koska harvemmin suoristan, kiharran tai kuivaan hiuksia, mut tän tuotteen jälkeen tiedän, ettei se edellinen ollutkaan niin hyvä. :D Kuvan lämpösuoja ei jätä hiuksista sellaisia tönkköjä, vaikka niitä ei lämpökäsittelisikään tän laittamisen jälkeen. Teen yleensä siis niin, että pesen hiukset illalla, laitan lämpösuojan ja kiharran vasta aamulla. En tiedä, onko se tän tuotteen ansiota vai tän ja ekan kuvan hoitoaineen (joka siis lupaa tehdä hiuksista helpostimuotoiltavat) yhteisansiota, mutta mun kiharat on pysynyt seuraavaan pesuun asti, kun oon tätä tai näitä tuotteita käyttänyt! Ei tietenkään ihan täydellisinä, mutta kuitenkin sellaisina, että hiukset näyttävät kivoilta. Ennen mun hiukset tuntui superkuivilta, jos olin suoristanut tai kihartanut ne, mutta tän tuotteen kanssa en oo huomannut tällästä ja kiharat näyttää kiiltäviltä. Niin ja se tuoksu, taas niin hyvä, että en kestä haha! 

Mä oon tosi huono ostamaan uusia kosmetiikkajuttuja, niinkuin viimeks taisin mainita, joten oon iloinen, et kaikki näistä osottautui niin hyviksi. :) Mulla ois hakusessa vielä jokin hyvä tyven nostatusaine (en edes tiedä, mikä sen oikea nimi on :D), joten jos tiedätte jotain sellasia niin vinkit otetaan mieluusti vastaan! 

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haha se se varmaan on! :D kuulostaa ainakin oikealta :'D

      Poista
  2. mulla on tota samaa lämpösuojaa :) noi shampoo ja hoitoaine näyttää kyllä tosi kivoilta ja uskon että ne tuoksuu superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko tykännyt siitä? :) Noi purnukat on kyllä jotenkin söpöjä ja ihana, et noi shampoo ja hoitoaine on ton muotoisessa pullossa niin ne pysyy pystyssä sellaisessa ritilä suihkutelineessä! :D

      Poista
  3. Hei Sara, Tyveen saat nostoa miniraudalla, eli pienellä kreppiraudalla. Hiukset krepataan peukalonkokoisella krepillä vain tyvestä. Erittäin hyvä vaihtoehto muotoilutuotteille! Toinen hyvä kohottaja on kuivashampoo :D // Bangerhead Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oon joskus kuullutkin tollasesta! :D Kuulostaa kyllä tosi kätevältä, pitää joskus testata, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. Mun hiuksiin ainaki saa tuuheutta ku laittaa suihkun jälkeen tyveen Herbinan tuuheuttavaa tyvikohottajaa ja kuivaa hiukset pää alaspäin :) Se vaa että jos laittaa liikaa tai ei hiero sitä kunnolla hiuksiin niin hiukset meinaa kovettua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! :) Pitää käydä kattomassa tota esim Sokoksella :>

      Poista