tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kurkistus uuteen kotiin

IMG_4175 IMG_4151 IMG_4149

Nyt on viimeiset laatikot purettu ja tavarat löytäneet ainakin suunnilleen paikkansa! Tiesin, että muuttamisessa on iso työ, mutta yllätyin, kuinka raskasta se oikeasti onkaan. Onneks meillä oli paljon muuttoapua niin saatiin itse muutto nopeasti hoidettua, kiitos vielä! :)

IMG_4144 IMG_4142 IMG_4136

Vaikka tavarat on nyt purettu, on täällä silti keskeneräistä, joten ette pääse vielä koko asuntoa näkemään. Asuntopostaus on kuitenkin jossain vaiheessa tulossa, lupaan! Vielä en jotenkin tajua, että ihan oikeasti asutaan täällä, tuntuu, että oltais vaan reissussa jossain. Mulla oli ennen muuttoa hieman ristiriitaisia ajatuksia uudesta asunnosta tai lähinnä pelkäsin, että miten viihdyn uudessa ympäristössä. Lisäksi nykyinen asunto on pienempi ja ei-niin-valoisa kuin edellinen asunto. Nyt pari päivää täällä asuneena tiiän jo, että muutto oli ihan oikea päätös eikä ole ikävä vanhaan kotiin! Varsinkin loppusiivousta tehdessä tuli sellanen olo, et nyt äkkiä pois täältä vanhasta kodista.

IMG_4128 IMG_4182

En ookaan muistanut mainita, että sain synttärilahjaksi uuden objektiivin, nimittäin Canon ef 50mm f/1.8 II. Tän postauksen kuvat on otettu tällä uudella objektiivillä ja oon ihan rakastunut! Vielä täytyy harjoitella kameran säätöjen laittamista uuden objektiivin kanssa, mutta enköhän mä pikkuhiljaa opi. 

Mutta, miltä sneak peek -kuvat näyttävät? :)

54 kommenttia:

  1. Ja mikä parasta, asut mun naaapurissa nyt :*

    VastaaPoista
  2. näyttää tosi upeelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivoja yksityiskohtia teidän talosta!❤️ Ja tolla objektiivilla saa tosi hyviä kuvia. :-)

      Poista
    2. kiitos Eerika! <3 niin munkin mielestä!

      Poista
  3. Multa on tainnu mennä jotain ohi tai sit et oo täällä kertonu mut muutitteko jostain tietystä syystä vai muuten vaan ja onko tuo kerrostalo vai rivitalo? Näyttää ihanalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo varmaan maininnut! muutettiin, koska meidän vanhassa asunnossa oli ihan törkeä vuokra.. ja tää nykyinenkin on kerrostalo! :)

      Poista
  4. Muutitteko Jyväskylän sisällä vai jonnekkin kauemmas?:) mihin alueelle muutitte jos jyväskylään ja jos uskaltaa näin julkisesti kysyä:) näyttää ihan mielettömän kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muutettiin Jyväskylän sisällä mut tarkempaa aluetta en viitti näin blogissa kertoa :/ jyväskyläläiset kuitenkin tulee varmaan tunnistamaan tulevista kuvista, et missä päin suunnilleen pyöritään ;) kiitos!

      Poista
  5. Anteeks tää ei liity oikeen tähän postaukseen mutta pakko nyt kommentoia terveisiä sun kaverille lauralle! Ostin tänään laura housut kun sää olit kassalla mutta en uskaltanut sanoo mitään vaikka ois tehny mieli kertoo että oon lukenut sun blogia aikoinaan, sanon sitten nyt oot tosi kaunis ja ihanan olonen tyttö :) toivottavasti alat taas joskus kirjottamaan blogia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon Lauralle et käy lukee tän :)

      Poista
    2. Voi vitsi kiitos paljon ihanasta kommentista ja aamun piristyksestä! :) <3 en oo aikonu jatkaa bloggaamista, koska se olin niin työlästä ja aikaavievää hommaa, mut jos haluat niin seuraa mua ihmeessä instagramissa: laurakatarinaa :) ps. kiva kuulla et joku kaipaa mun blogia :D

      Poista
    3. Määki kaipaan ! ;( sun ja saran blogit on/oli iha lempparit :)

      Poista
  6. Moikka! :) mistä toi ihana tarjotin on? Oon aikasemminkin sitä miettiny mut nyt vasta sain kysyttyä :D -Johanna

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömän upean näköistä teillä siellä, just sellanen tyyli mistä mäkin tykkään <3

    VastaaPoista
  8. Näyttää kivalta! Mäkin pääsen perjantaina muuttaan uuteen, melkein kaks kertaa tätä nykyistä isompaan asuntoon, vähän mahtavaa :) vihdoin pääsee ihan oikeesti sisustaan! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no tää asunto on pienempi mut sisustaminen on kivaa ;D

      Poista
  9. Kauniin näköinen koti teillä :)

    VastaaPoista
  10. Näyttää kyllä hienolta tuo teidän uusi kotinne ja nopeasti olette kyllä laittaneet tavarat paikalleen! Muutettiin miehen kanssa reilu vuosi sitten nykyiseen asuntoomme ja muistan että meillä oli kuukausi sen jälkeen vielä muutama pahvilaatikko purkamatta. :D

    Ja on se vain jännä miten siinä muutossa onkin sitä tekemistä. Muistan ainakin itse tavaroita pakatessa, miten sitä vasta tajusikin miten paljon onkaan tavaraa, kun tuntui että aina sitä tavaraa löytyi vain jostain lisää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän muuttoapu onneks autto purkamaan tavaroita jo heti muuttopäivänä plus saatiin niin tarpeeks niitten laatikoiden keskellä asumisesta niin haluttiin saada uus asunto nopeesti kuntoon :D

      Poista
  11. Näyttää niin kivalta, asuntopostausta odotellessa ! :)

    VastaaPoista
  12. Mitä leipomuksia tuolla uunissa on:3 tosi mehevännäkösiä!

    Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ne on sämpylöitä kun tehtiin itetehtyjä hamppareita päivälliseks eilen :p

      Poista
    2. millä ohjeella teet hampurilaissämpylät?:)

      Poista
    3. Ostin Lidlistä sämpyläjauhoja ja tein noi sen paketin ohjeen mukaan! :) tein vaan aika isoja jotta ne ois sit niinku hampparisämpylät :)

      Poista
  13. Mun blogista löytyy sulle haaste! :)

    http://confidenceisnotforsale.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Ihanan näköstä! Onko toi yksityisen vai opiskelija-asunto? Itsekkin olen harkinnut muuttoa pienempään asuntoon, kun joka vuosi vuokrat nousee, mutta hyvän sijainnin ja muutenkin kivan alueen takia en ole saanut muuttoa aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) tää ei oo kumpikaan noista vaan öö jonkun vuokranvälitysfirman kautta? En tiiä sen oikeeta nimeä :D jep, meilläkin nous vuokra parissa vuodessa 150 e kuussa ja tän vuoden alussa päätettiin et nyt riitti :D

      Poista
  15. Aaaivan ihania sisustustavaroita teillä! Mistä ootte hankkinu esim. tossa kolmannessa kuvassa olevan ihanan kaapin/lipasto pöydän? Ja entä toi kattokruunu? Niin ihana!:):) ja saako olla niin utelias ja kysyy että ootko missä töissä? Ja missä opiskelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipaston Nikon iskä on tehny meille ja kattokruunu on Ikeasta :) oon töissä kaupassa ja opiskelen Jyväskylän ammattikorkeessa :) kiitos!

      Poista
  16. Mikä kamera sulla on? :)

    VastaaPoista
  17. älyttömän ihania kuvia! vau :) tosi kiva blogi sulla♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Ää tykkään ihan hirveesti tästä sun blogista! :) ehkä kuukausi sitte löysin taas uudestaa tän, selasin kaikki postaukset läpi ja liityin lukijaks. En tajuu miten en aiemmin ollu liittyny vaikka olin välillä selaillu tätä. No mutta kuitenki täällä ollaan :D vaikutat tosi ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi mikä illan piristys! Kiitos ihanasta kommentista ja kiva et nyt sit liityit lukijaks! :)

      Poista
  19. tosi hieno tarjotin! Paljon makso?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö toi on jo vuoden vanha niin en muista :D oisko ollu ehkä jotain 30e? :)

      Poista
    2. Aivan juu:) kun kattelin vaan samantyyppisii tarjottimia, vai mitä lie olikaan niin Amanda b:ssä:) näyttivät ainakin ihan samanlaisilta ;-) ja hei, kuuluuko muuten Amanda b sisustusliike sun lempparikauppoihin? Tai teetkö koskaan sieltä hankintoja?:D se on kyllä aivan ihana liike mut omaksi harmikseni siellä on aika kallista:/

      Poista
    3. Meillä on jotain Amanda b:n juttuja mut en oo koskaan tajunnu et oon ostanu just sen merkkisiä tavaroita kun oon ostanu ne esim kodin1:stä :D mut joo, tykkään kyllä Amanda b:n tuotteista! :)

      Poista
  20. Noi hampparisämpylät...miten ihmeessä ne voi onnistua ja kohota noin mahtaviksi, tarkka resepti olisi Ilo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kun mulla ei oo enää sitä sämpyläjauhopussia jonka kyljestä toi ohje oli! Mut siis se oli Lidlin jauhoa ja ihan sen pussin oheen mukaan tein :) lisäks tein noista kohottamiseen jälkeen aika isoja (tyyliin kämmenen kokoisia ilman sormia :D) ja sit kohotin sämpylöitä vielä pellillä uuniin laittamista :)

      Poista
    2. Tuli mieleen noitten sun kaikkien ruoka- ja kattauskuvien kautta, et ois ihana saada joitain reseptejä ja varsinkin sellasia, mitä itse sooloilet, ja jos voi valita ja ehdottaa, et makea vai suolainen, niin vika. Ja sit jotain hedelmäjuttuja, mitä vaan sekotuksia, purren tai juoden. Ite oon ihan lättäpää keittiössä, mut sun visuaalisuus herättelee.

      Poista
    3. jonkin verran reseptejä löytyykin tuolta ruoka-tunnisteen alta! kannattaa selata niitä :) Laitan uutta ohjetta tulemaan, kun tulee joku jakamisen arvoinen keksittyä/eteen :)

      Poista