maanantai 7. heinäkuuta 2014

Päiväreissu Helsinkiin

Blogger on pysynyt visusti kiinni viime päivät, joten ois ehkä hyvä tulla päivittelemään kuulumisia pitkästä aikaa!

IMG_4230 IMG_4262 IMG_4237

Mua on koko viime viikon ahistanut se, että koko loma on mennyt tekemättä mitään. Se tekemättömyys ei haittais, jos ois saanut olla tekemättä mitään samalla kuin ottaa esim aurinkoa, mutta kun säätkin on ollut huonot, että on joutunut vain kyhjöttämään kotona. Päätettiin sit viime torstaina, että mennään pitkästä aikaa leffaan ja valittiin takuuvarma aivot narikkaan -leffa ja valinta oli onnistunut!

IMG_4291 IMG_4297 IMG_4325

Vaikka leffa oli hyvä ja säät alkoi parantuu, niin silti ahisti loman lopun lähestyminen. Keksittiin sit onneks lähteä päiväreissulle Helsinkiin! Ensimmäisenä käytiin Lintsillä ja voin suositella kaikille Lintsin uutuuslaitetta, Kingiä! 75 metrin vapaapudotus oli kyllä aika hurja ja se vanha vapaapudotuslaite, raketti, näytti ihan lasten laitteelta siihen uuteen verrattuna. Lisäks käytiin perinteisessä vuoristoradassa ja siinä vaiheessa, kun sekin otti mahanpohjasta, tajuttiin, että meistä on tullu vanhoja. :D 

IMG_4356 IMG_4381 IMG_4341

Lisäksi käytiin Johannan suositusten ansiosta kävelyllä Eiran rannassa ja pysähdyttiin Mattolaiturin terassille. Rannalla kävelyn ajan tuntui, kun ei oltais enää edes Suomessa! Meillä oli älyttömän kiva päivä ja oli kiva, kun saatiin viettää koko päivä kahdestaan vähän vieraammassa kaupungissa. Ennen kotia suuntaamista käytiin vielä Ikeassa ja mun velipuolen luona kylässä. Onnistunut päiväreissu, sanoisin minä! Ja miettikää, käytiin Helsingissä, mutta ei astuttu jalallakaan sisälle yhteenkään vaatekauppaan! Musta se on jo hyvä saavutus!

Mulla ois vielä yks lomapäivä, jonka jälkeen työt kutsuu taas. Vaikka työt jatkuukin niin oon innoissani siitä, että kunnon helteet palas! Eihän niitä töitä ihan joka päivä kuitenkaan oo. ;)

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos, se on munkin suosikki! :)

   Poista
  2. Mistä noin hieno toppi?! Ja saakohan vielä?

   Poista
  3. bikbokista ja en osaa kyllä yhtään sanoa! ostin tän silloin kun oli vielä ne edelliset helteet :D

   Poista
 2. Missä te muuten tapasitte Nikon kanssa ja oletteko kauankin jo olleet yhdessä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tavattiin ihan sattumalta ensimmäistä kertaa 15- vuotiaina kun olin viettämässä kaverin synttäreitä ja ollaan oltu kuus vuotta yhdessä :)

   Poista
 3. Herranjestas ku oot kaunis! :) Onneks mäki oon menossa pian Lintsille ni pääsen testaamaa ton hurjuuden! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Viimeaikoina ei oo tuntunu siltä. Joo suosittelen kyllä testaamaan! :)

   Poista
  2. ai miten niin ei tunnu siltä että oot kaunis?:D Kun siis edellinen sanoi että oot kaunis ja sit laitoit noi et viime aikoina ei oo tuntunu siltä..? Älä oikeesti sano noin! Sinä kyllä kuulut niiden kauniiden ihmisten joukkoon! Ja toi sun kroppas on ihan täydellinen! jos mulla ois tollanen ulkonäkö kuin sulla niin en valittais hetkeekään;) sori, tuli vähän avauduttuu:D

   Poista
  3. Kiitos, piristit mua! :) välillä on vaan sellasia huonompia päiviä ja nyt niitä on sattunut muutama putkeen, ei sen kummempaa :>

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kaunis pari! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 5. Hei mikä on sun lemppari vaateliike mistä yleensä hankit vaatteesi? Onko niitä useampia?:) entä kenkäsi? Ja kun opiskelet ammattikorkeessa niin mikä susta sit tulee tai miksikä valmistut? Vai onko se joku "ylempi/korkeampi" myyjän tutkinto mitä opiskelet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gina on mun lemppari ja nyt kun bikbok on tullu kans Jyväskylään, oon löytäny sieltäkin paljon kaikkea kivaa :) ja kengät ostan yleensä sieltä mistä saa just niitä kenkiä mitä haluan, esim niket niken liikkeestä jne :D

   Musta tulee tradenomi ja sitä on vaikee selittää mikä se on, pystyn toimimaan esim myymäläpäällikkönä tai ostajana jne :)

   Poista
  2. Joo okei! Ja siis tiedän mitä tradenomi tarkoittaa:D

   Poista
 6. Aivan ihanalta päiväreissulta vaikuttaa ja onneksi oli kelitkin nyt hyvät!

  Onneksi mekin tehtiin miehen kanssa pieni reissu loman aikana, sillä itsekin jouduin viime viikolla palaamaan taas töihin loman jälkeen ja tulikin vähän haikea olo näitä kuvia katsoessa, kun tietää ettei pysty enää oikein tekemään mitään reissuja. Onhan sitä tietysti ihan kiva olla kotonakin lomalla, mutta itse ainakin haluan aina tehdä jonkin pienen reissun lomalla, kun normaalisti ei niin helposti sitten pääse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, musta se et pääsee pois kotoa virkistää mieltä paljon enemmän kuin se, et viettäis koko loman vaan kotona :)

   Poista
 7. Paljonko teillä meni rahaa kaiken kaikkiaan tuohon hesan päiväreissuun? Siis matkoineen päivineen (menittekö autolla vai millä?) +syömiset ja mitä kaikkee sitä nyt onkaan. Onko sulla muute ajokortti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kyllä laskenut, mentiin autolla niin melkein tankillinen dieseliä ja sit neljä lippua lintsillä ja kaikki syömiset ja juomiset, joten ehkä parempi kun ei laske :D ja joo on mulla!

   Poista