maanantai 30. kesäkuuta 2014

Juoksulenkkien pelastaja

IMG_4065

Olen mukana Indiedaysin ja Vermanin yhteistyökampanjassa ja sain mukaani keväisestä Inspiration daystä Vermanin tuotepaketin, joka sisältä paljastui paketit Rela Tabseja, Melarestia, Aurinkokapseleita ja Wonderm Blister Defenceja.  Koska Suomen säät on nyt ollut mitä on eikä lähdetty alkukesästä minnekään reissuun, päätin testata ensimmäisenä paketissa tulleita rakkolaastareita eli Wonderm Blister Defenceja

IMG_4086

Mulle tulee joka ikinen kerta rakko toiseen jalkapohjaan, sillä mun toinen jalkaterä kääntyy hieman sisäänpäin ja lenkkarit hankaavat jalan sisäreunaa. Tavalliset laastarit irtoavat ensimmäisten viiden minuutin aikana, joten lähdin testaamaan Wonderm Blister Defenceja mielenkiinnolla. Laastareiden luvataan ehkäistä rakkojen muodostumista, suojata jo muodostunutta rakkoa ja kiinnittyä uudelleen. Lisäksi laastarin pinnassa olevien reikien ansiosta, se on hengittävä.

IMG_4095

No, toimiko tää laastari? Toimi! En tuntenut laastaria lenkin aikana ollenkaan ja kun tulin kotiin, rakkoa ei toisiaankaan ollut jalassa. Laastari oli kuitenkin hieman mennyt ryttyyn, mutta kuten jo sanoin, en tuntenut siitä huolimatta koko laastaria lenkin aikana. Laastarista tulee siis ehdottomasti luottojuttu juoksulenkille lähtiessä! 

IMG_4107

Käykäähän kurkkaamassa täältä muut aiheeseen liittyvät postaukset! :)

ps. Nyt on muutto jo voiton puolella ja melkein kaikki tavarat löytäneet uudet paikkansa! 

7 kommenttia:

 1. Hei noi urheiluliivit näyttää tosi hyvän mallisilta, mistä ne on peräisin? :)

  VastaaPoista
 2. Paljo noi liivit makso?:D

  VastaaPoista
 3. Paljo noi liivit makso?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua... muistaakseni 55 puntaa eli jotain 68 euroa :)

   Poista
  2. Joo okei! Ja sori, tuli näköjään kahdesti toi sama kyssäri:D

   Poista