keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Must see -vinkkejä Kööpenhaminaan?

köpis
Oikean puolinen kuva: Lähde

Mulla, Lauralla ja Sariannella ois tiedossa Kööpenhaminan reissu elokuussa ja vaikka reissun tärkein syy on muotimessuilla vieraileminen koulujuttujen parissa, kaivattais me myös jotain vinkkejä teiltä! Mitä kannattais tehdä tai missä käydä? Millä on helpointa liikkua ja missä kannattaa ehdottomasti käydä syömässä? Oon saanut teiltä tosi hyviä vinkkejä Lontoon reissuille, joten toivon, että sieltä ruutujen toiselta puolelta löytyy edes joku, joka ois käynyt myös Köpiksessä! :)

16 kommenttia:

 1. Jos meinaatte käydä tunnetuimmissa nähtävyyksissä ja käyttää julkisia niin köpiskortti on aika kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä se on? :D onks se vähän niinkuin Lontoon oyester card? :)

   Poista
 2. Pieni merenneito -patsas kannattaa käydä tsekkaamassa, vaikkei sinänsä mikään ihmeellinen olekaan. Must see kuitenkin kun on köpiksestä kyse :) tivolissa käytiin kans, ranneekkeet oli sen verran arvokkaat sillon että kierreltiin vaan alueella, mutta ihan kaunis paikka on! Sinne kannattaa mennä iltasella :)Onhan siellä kans kaikenlaisia kirkkoja yms jos yhtään kiinnostaa..Tanska on aika kallis maa, suomen hinnat ja joissain paikoissa voi olla vielä kalliimpaakin. Mukavaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 3. Oih! Köpis on tosi ihana paikka, itekkin asunu siel! Kantsii käydä ainaki Christianis, Nyhavnilla, Eläintarhassa (se on oikeesti ihan sairaan iso ja makee!), ja tivoli nyt on sellanen aika perus paikka mutta todellakin käymisen arvonen :-) Ja jos haluutte shoppailla nii menkää sellaselle alueelle kuin Strøget. Ja hei siel on tapana hakee aamusin aina leipomost aamusafkat! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, pitää alkaa googlettelee noita paikkoja! :)

   Poista
 4. Köpiksessä kannattaa kulkea polkupyörillä, jos aikoo keskustan alueella kulkea. Tivoli on näkemisen arvoinen paikka, kallis kylläkin. Myös Köpiksen pikku kävelykatuja kannattaa kulkea, sieltä löytyy perus vaatekaupat, mutta myös pieniä erikoisia putiikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Voin uskoa et toi tivoli on kallis, ainakin Gröna luna oli aika kallis verrattuna johonkin lintsiin :D

   Poista
 5. http://www.tavernakreta.dk/ maailman paras kreikkalainen ravintola!

  VastaaPoista
 6. Strøget-ostoskatu!! Sen varrella on liikkeitä ja ravintoloita, paljon kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis ehdottomasti suunnata sinne! Kiitos vinkistä :)

   Poista
 7. Ehdottomasti kannattaa käydä Strøgetilla ja kävellä se koko katu loppuun, todella paljon erilaisia kauppoja ja putiikkeja! Kannattaa myös tutustua pikkukatujen kauppoihin. Ja Nyhavnissa kannattaa käydä jossain kahvilassa maistamassa niitä tanskalaisia voileipiä ja akvaviittia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :) täytyy kyllä varmaan googlettaa toi akvaviitti, en ollu koskaan kuullutkaan! :D

   Poista
 8. Kööpenhamina on ihana kaupunki! Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan pitkälle ostoskadulle shoppailuiden merkeissä, sielä löytyy kaikki mitä shoppailuilta itse kaipaan. Urban Outfitters, Zara, Sephora, Topshop ja lista jatkuu. Nähtävyyksistä suosittelen menemään sellaisella veneellä, se kiertää nähtävyyksiä sekä kaupunkia eri puolilta kivasti, muttei kestä ikuisuutta eikä tarvitse pällistellä erikseen jokaista rakennusta tai muuta. Christiania on yksi sellainen paikka missä kannattaa käydä. Siellä pilvi on laillista ja siellä myydään niitä kakkuja yms. Vaikka itseäni huumeet eivät kiinnosta millään lailla, ja paikkanakin kyseinen nähtävyys oli itselleni hieman ahdistava, oli se silti todella kokemus. Tuollaisia paikkoja kun tosiaan ei täällä Euroopassa juurikaan ole. Nyhavn on suloista seutua, siellä kannattaa myös ehdottomasti käydä. Siinä muutama vinkki, ihanaa reissua teille! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos paljon vinkestä! :) mun täytyy sanoa et luulin aina et Amsterdam on ainoa paikka jossa pilvi on laillista ja hämmennyin kun äiti sano ettehän te sit mitään huumeita mee käyttää :D

   Poista