sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

My birthday party

IMG_3383 IMG_3291 IMG_3358 IMG_3293 IMG_3388 IMG_3303 IMG_3305 IMG_3419 IMG_3425

Mun synttärit osuu melkein joka vuosi Juhannukselle, jolloin kaikki kaverit pakenee kaupunkia mökeille ja sukulaisille, joten vietetään mun synttäreitä usein etukäteen. Niin tänäkin vuonna, nimittäin juhlittiin eilen mun synttäreitä! Oltiin alkuilta meillä ja meillä oli niin kivaa, että suunnattiin vasta keskiyön jälkeen keskustaan. Päädyttiin Escapeen tanssimaan ja tultiin Nikon kanssa kotiin vasta neljän jälkeen. Illan tavoitteena oli tehdä drinksuja, viettää kiva alkuilta meillä, päästä tanssimaan ja kävellä auringonnousussa takaisin kotiin. Tavoitteet täytetty! Aamulla olo ei ollutkaan enää niin hehkeä ja voin kertoa, että ei käynyt kateeks Nikoa, joka lähti neljän tunnin yöunien jälkeen töihin.. 

Tehtiin ensimmäistä kertaa jenkkileffoista tuttuja jell-o shotteja ja ne oli musta aika mielenkiintoisia! :D Mä vihaan kaikkia hyytelöitä, kiisseleitä ja kaikkea, jotka muistuttaa niitä, mut kun yritin unohtaa, miltä noiden koostumus tuntui suussa, ne oli hyvänmakuisia. Pitää tehdä ehdottomasti uudestaan joskus!

26 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! oot niin kaunis :) miten teitte nuo shotit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) ne tehdään sellasesta jell-o jauheesta, mitä myydään cittareiden jenkkihyllyllä! :>

      Poista
  2. Näytät ihanalta!! ♡ HYVÄ ET oli kivaa :)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi tykkään kyllä tästä sun blogista niiin paljon!! Susta huokuu sellainen ihana elämänilo, oot tosi kaunis ja vaikutat mukavalta persoonalta :) kaikkea hyvää sulle ja ihanaa kesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihanasta kommentista! tällaset merkkaa aina tosi paljon mulle :) samoin sulle! :>

      Poista
  4. Kivannäkösiä juomia ja muutenkin kuvia. Mitä noi puna/vihreet jutut on? JA ei en tarkoita vesimelonia :D Onneksi olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ne on kans jell-o shotteja, ne on tehty limen kuoriin! kiitos etukäteen, mun synttärit on oikeesti siis ens lauantaina :)

      Poista
  5. Joskus jossan opiskelijabileis tarjottii noita tollasii jell-o shotteja, oli kyllä oikeesti tosi omituisia! Mut myös kyllä hyviä kun nimenomaan yritti unohtaa sen koostumuksen.. :D

    Ootpa ollu kauniina ja kesäisenä xx <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä! ja jos söi vähän kerrallaan niin oli ihan hyviä mut ei kokonaisena, nimittäin kaadoin yhen tollasen lasillisen kokonaisena suuhun ja meinasin yökätä sen ulos heti... :'D kiitos Enni! <3

      Poista
  6. Niin ihanan näköistä, olispa itselläkin tilaisuus osallistua tontapasiin juhliin :) Voitko laittaa ohjeita jellyshotteihin? Ja muutkin juomat näyttää sen verran herkullisilta, että niistäkin ois kiva tietää enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kantsii järjestää tällaset niin sit ainakin on! ;) noihin jell-o shotteihin tuli 2,5 dl kuumaa vettä, joka sekoitettiin jell-o jauheeseen. sen jälkeen siihen sekoitettiin joukkoon 1,5 dl kylmää viinaa ja 1 dl kylmää mehua. ja noi meidän drinkit oli ihan perus mojito ja sit sellanen kun blue lagoon, johon tuli 4 cl vodkaa, 3 cl sinistä bolsia, 1 cl sitruunamehua ja sit sitruunalimpparia :)

      Poista
  7. Voi että! Aivan upeita naisia ja herkullisen näköset tarjoilut!<3

    VastaaPoista
  8. Miten saitte ne noihin limenkuoriin? :o pitiks ne laittaa hyytymään pakastimeen/jääkaappiin tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikattiin limet puoliks, kaiverrettiin sieltä sisältö pois, kaadettiin tota seosta ja jääkaappiin hyytymään :) sit kun ne oli hyytyny niin leikattiin ne lohkoiks !

      Poista
  9. Olisi ihan superia jos näistä drinkeistä saisi jonkunlaista reseptiä! Looks so yummy!

    http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa vähän ylempänä kommenteissa itseasiassa kerroinkin jo ohjeet! :)

      Poista
  10. Sara, oot kyllä niin uskomattoman kaunis! Sulla on upea hymy :) Vau!

    VastaaPoista
  11. Moikka! Tiedätkö mistä sun kaveri on ostanu sen harmaan maximekon jossa oli valkoinen pitsinen selkä? Se nåkyi yhdessä postauksessa ja oli tosi ihana!! :)

    VastaaPoista
  12. Voi että miten kauniin raikkaita ja värikkäitä kuvia!! Ihan täydellisiä! <3 en löydä edes tarpeeksi sanoja jotta voisin kehua näitä sun kuvia maasta taivaisiin:D missä päin suomea muuten asustelet tai millä paikkakunnalla?:) Ja ootko sä jossai töissä vai opiskeletko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih ihana kommentti! kiitos <3 asun jyväskylässä, opiskelen ja käyn töissä! :)

      Poista