sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

My weekend

IMG_3102 IMG_3150 IMG_3157 IMG_3047

Vietin viikonloppuni mukavissa merkeissä, nimittäin eilen oltiin Lauran ja Joonaksen luona grillibileissä. Ruoka oli tosi hyvää ja sitä oli pajon! Harmi vaan, että sää oli niin harmaa, että ei voitu olla ulkona. Kivaa kuitenkin oli. :) Usein tulee vaan oltua viikonloput kotona, kun oon melkein aina töissä, mutta hyvin sitä ehtii tehdä kaikkea kivaa töidenkin jälkeen! 

Ajatus ei kulje nyt yhtään, joten ehkä parempi laittaa kone pois ja keskittyä kokonaan taustalla pyörivään OC:hen! Heippa. :)

18 kommenttia:

 1. Oi vitsi millaisia herkkuja! Ja toi ananas näyttää niin söpöltä! :D

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep! laura oli löytänyt tollsen kivan idean jostain :)

   Poista
 2. pi katoin jo instagramissa noita mansikka juomia ihan kuola valuen, mitä ne sisältää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on mansikkaa, mansikkalikööriä, spriteä, jäitä ja sellasta sekahedelmä mehua :)

   Poista
 3. Kyllä näyttää herkulliselle teidän grillieväät, ei voi muuta sanoa! Alkaa heti tehdä mieli grilliruokaa. :) Ja tuo ananas on kyllä aika söpö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo nälkäisenä ei pitäis kattoa tällaisia kuvia! :D

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Kiva toi ananas idea :)

  VastaaPoista
 5. Tuli vesi kielelle ku kattoi näitä kuvia.. :D

  VastaaPoista
 6. Ollaan muuttamas poikaystävän kans yhteen ja ollaan ihastutty yhteen kämppään lähellä kuokkalan keskustaa, osaatko sanoo millasta aluetta se on? :)
  -elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et tosi moni pitää Kuokkalan keskustaa pahana paikkana mut mä en oo samaa mieltä! Kyllähän sielläkin kaupoilla välillä juoppoja hengailee mut kyllä mä jo pienenä uskalsin siellä kaverin kaa liikkua :D eli jos kämppä on kiva niin sanoisin et muuttakaa vaan! Koskaanhan ei voi tietää et onks just se talo rauhallinen vai ei mut pidän peukkuja teille et naapurit on normaaleita :)

   Poista
 7. Hei mulla olis yks postaustoive! Tehkää ennan kanssa jotain yhdessä ja ottakaa PALJON hauskoja ja ihania kuvia ja tehkää postaus! Tai tehkää siitä video. Olis niin huippua ! Ehkä vähän hassu toive, mutta ootte mun kaks lempi bloggaajaa ja vaikutatte molemmat niin huipputyypeiltä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no mäkin toivon et tehtäis jotain pian yhessä! :D Enna on nyt siis Ruotsissa ja meillä on kohta muutto mut varmasti otetaan jotain kuvia nyt kesällä! :)

   Poista
 8. wau sara ! oot mun mielestä tosi ihana persoona ja susta huokuu aina sellanen positiivisus ! sun blogin lukeminen piristää joka kerta. :)

  VastaaPoista