sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Midsummer

IMG_3468 IMG_3479 IMG_3605 IMG_3615IMG_3647

Moi! Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava Juhannus, mulla ainakin oli! Vietettiin perjantai Kallen luona paljussa, tai no, mentiin paljuun Ninnin kanssa heti kun se oli hieman jäähtynyt, sillä pojat oli lämmittänyt sen melkein 50 asteiseksi. Lauantaina oli mun synttäripäivä ja käytiin mun äitin luona, jossa oli myös Suomeen palannut Laura-serkku ja illalla suunnattiin iskän luokse mökkeilemään. Juhannuksena pitää olla ehdottomasti poissa kaupungista, jos se on vaan mahdollista! 

Blogi on ollut tällä viikolla aika pahasti taka-alalla, sillä kaikki ylimääräinen aika on mennyt tavaroita pakatessa, sillä meillä on ensi lauantaina muutto! Huomenna mulla alkaa kuitenkin loma ja huonosta säästä huolimatta aion nauttia vapaasta ja kirjoitella teillekin ahkerammin. :)

10 kommenttia:

 1. VOIIIII mikä hauveli <3 ihania kesäkuvia!! Tai no, en tiedä mikä "kesä" tämä nyt on olevinaan mutta ANYWAY :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. remi kiittää <3 heh, tiiän mitä tarkotit! tota säätä ei voi kyllä kesäks kutsua, mut oli pakko yrittää saada ees jonkinlaista kesätunnelmaa kuviin :D

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa teidän juhannuksen viettonne ja olen kyllä täysin samaa mieltä tuosta että juhannuksena pitää päästä pois kaupungin vilinästä! :) Saako kysyä muuten että minne päin muutatte? Kyllä siinä muutossakin vain on se oma hommansa, kun pitää pakata kaikki mutta toisaalta sitten siellä uudessa kämpässä on ihana laittaa niitä tavaroita paikalleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutetaan ihan vaan Jyväskylän sisällä, oisko jonkun 5 km päähän? jep, en tajunnutkaan miten paljon meille tätä tavaraa on jo kasaantunu, ihan kauhea homma! :D ootan kyllä jo sitä uuden asunnon sisustamista :)

   Poista
 3. Onko kämppäpostausta tulossa kunhan on tavarat paikoillaan? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tietty! :) meillä menee osa tavaroista vaihtoon mut kun ne on kunnossa niin sit tulee :>

   Poista
 4. Samaa mieltä, juhannus tulee viettää kaukana kaupungista jos vaan mahdollista! Me ollaan vietetty kerran Peten kanssa kaupunkijuhannusta, mutta eihän se ollut ollenkaan sama asia kuin mökkeily esim :D tuntu miltä tahansa viikonlopulta muiden joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella! Luinkin just sun blogista et olitte kans mökillä tän juhannuksen, tollanen mökkijuhannus kavereiden kaa ois varmaan tosi kiva! :)

   Poista
 5. Hei miks se sun laura serkku ei oo korkottanukkaa sitä blogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni kauheen kauan tajuta mitä yritit kysyä mut varmaan et miks se ei kirjottanu sitä? :D se ilmeisesti vaan vähän jäi

   Poista