torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu 2014!

Meidän vappuaatto meni tänä vuonna rauhallisissa merkeissä Nikon kanssa kahdestaan. Vaikka alkoholia ei tullu juotua, ruokaa tuli syötyä sit senkin eestä, heh. Varautukaa miljoonaan ruokakuvaan! 

IMG_0762 vappu1 IMG_0759 vappu2

Eilen illalla oltiin tosiaan ihan kahestaan, syötiin herkkuja ja katottiin telkkaria. Ei jaksettu ottaa suurempia paineita Vapun juhlimisesta ja kiva näin! Illalla lähettiin vielä ilta-ajelulle ja vaikka ulkona ei mitenkään lämmin ollut, niin esim. keskustan kirkkopuisto oli ihan täynnä porukkaa! Onneks ite sai olla lämpimässä autossa, eikä tarvinnut värjötellä ulkona kylmässä.

IMG_0798 IMG_0800 IMG_0808 IMG_0826 IMG_0815 vappu3

Tänään pidettiin sit Ninnin ja Kallen kanssa Vappubrunssi, kuten viime vuonna (viime vuoden postaus täällä). Vaikka aamupalapuuro onkin mun lempparia, täytyy myöntää, et tälläset brunssit on parhautta!

IMG_0811 IMG_0859

Kaiken tän herkuttelun jälkeen oli pakko laittaa Miialle viestiä ja pyytää sitä mun ja Remin lenkkiseuraks. Eli kohta juoksemaan, mut sitä ennen vielä yks jakso Siskoni on noitaa Netflixistä! 

Miten teidän Vappu meni? :) Olitteko jossain Vappubileissä vai vietittekö rauhallista iltaa kotona? 

20 kommenttia:

  1. Nam mitkä kattaukset !

    VastaaPoista
  2. Voi että miulla on ihan kauhee herkkunälkä ja ei auttanu yhtään kattella näitä ihania kuvia! :D Kiva että muutki viettäny vappua rauhallisesti, en ite ollu suunnitellu ees mitään ja kävin illalla vaan vähän koulukavereiden kaa istumassa iltaa ja omalta osalta alkoholittomissa merkeissä ja ajoissa kotiin. :) Nuorempana sitä tuli aina riehuttua ulkona ja vapistua liian vähissä vaatteissa yömyöhään, oli tosi mukavaa ottaa vähän iisimmin tänävuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ennen oli jotenkin sellanen olo et "pakko" olla jossain juhlimassa, mut nyt pääs paljon helpommalla kun ei tarvinnut keksiä väkisin mitään! :)

      Poista
  3. Vau, teillä on kyllä ollut upeat vappuherkut! Jäin vain ihastelemaan noita kuvia. :) Itselläkin meni vappu nyt aika rauhallisissa merkeissä, eli eilen käytiin illasta ystävien kanssa syömässä ja tänään pitikin sitten suunnata päiväksi töihin. :) Vähän erilaisempi vappu siis. :) Ihana muuten huomata, että joku muukin kattoo Siskoni on noitaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sullakin tänään töitä! Ihmiset aina ihmettelee kun Nikolla on pyhäpäivät töitä :D ja joo katoin siskoni on noitaa pienenä mut sillon jäi eka, toka ja vika kausi kattomatta niin aattelin kattoo nyt koko sarjan alusta :)

      Poista
  4. Voi miten herkullisia kuvia! Ja saako udella mistä tuo alimmassa kuvassa oleva ihana paita on? Ihanan keväinen vai saako jo sanoa kesäinen :) ja oot niin nättinä näissäkin kuvissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) paita on vähän aikaa sit ostettu Ginasta ja mustakin se on ihanan kesänen ! :)

      Poista
  5. Vitsit että näyttää hyvältä! Onko noi teidän tarjoilu astiasto mistä? :)

    VastaaPoista
  6. Onpa ihanan kesäisiä ja iloisia vappu kuvia! Sulla kyllä aina muutenkin on kauniita kuvia ja mulle tulee aina jotenkin hyvä mieli sun postauksista!
    Onks mansikat muuten jo hyviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ihana kuulla! :) nojoo, ei ihan vielä niin hyviä kuin suomalaiset mut maistu siitä huolimatta ;D

      Poista
  7. Oi mitä ihania herkkuja! :p Ja vitsi sä oot kaunis! :)

    VastaaPoista
  8. Oi oiii mitkä herkut teillä (ja näin laadukkaat kuvat houkuttelee viel enemmä)!! Ite söin suunnilleen jotain lihapiirakkaa ja leipää........ Haha voisin ottaa susta mallii & koittaa väsäillä jotain yhtä nättii herkkuu joku päivä:-D
    -> http://hennoaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh no en mäkään jaksa aina panostaa tällein :D mut sit kun vähän jaksaa nähä vaivaa, niin tuntuu, et ruokakin maistuu paremmalta kun se on aseteltu kivasti ;)

      Poista
  9. Ihania kuvia! :) mistä oot ostanut noi lautaset, joiden päällä mansikoita jne? Näyttää ihan villeroyn lautasilta, mutta en oo varma :)

    VastaaPoista
  10. Mitenkä ihmeessä sun kuvat onnistuu sina noin hyvin!? Jokaikinen kuva on ihanan kirkas, valosa ja huolella otettu. Voikun itekkin sais joskus tommosia kuvia...
    Ja kyllähän tuo kattaus näyttää aikas hyvälle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua kiitos! :) meillä on tosi valosa koti niin saan otettua kaikki kuvat aika hyvässä valossa :)

      Poista