keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Toivepostauksia?

kesä1

Kattelin mun blogin tilastoja ja suosituin postaus mun blogin historiassa on toivepostaus, joka on tehty teidän toiveiden perusteella! Top 5:sta löytyy myös toinen postaus, joka on toivepostaus (viisi suosituinta postausta näette tosta blogin oikeasta sivupalkista). Sen takia pyydänkin, että kommentoisitte tän postauksen kommenttiboksiin teidän toiveita! Aina välillä niitä tulee, mutta mun on vaikea hahmottaa, että minkälaisia postauksia toivotaan eniten, kun toiveet on niin hajanaisesti eri postauksissa. Ainakin juttua meikeistä on toivottu usein ja jotain sellasta onkin tulossa! :)  

kesä2

Teidän toiveita on hauska toteuttaa ja niillä saa vähän vaihtelua tähän blogin sisältöön! Lisäks teidän toiveet on ihan selvästi myös muiden lukijoiden mieleen, sillä ootte saaneet toiveenne tuohon top 5:seen. ;) Jos jotain erityistä toivetta ei tuu mieleen, niin ois kiva jos kertoisitte, millaisista postauksista tykkäätte eniten tai vastaavasti ette oikein välitä! 

23 kommenttia:

 1. Video ! ;D hihii..tiiän että et tee, mut se ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pistän toiveen muistiin, never say never! ;D

   Poista
  2. JOOOO videopostaus :)

   Poista
 2. Videopostaus tai ois kiva jos tekisit vaikka lauran tai ennan kanssa yhessä! Semmonen höpöttelyvideo ! Ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh no itseasiassa me ollaan kerran ennan kaa kuvattu sellanen mut siitä ei oikeen tullut julkaisukelponen.. :D ja lontoossa meidän piti kuvata lauran kanssa videoita mut se vähän jäi eli tätä on ainakin yritetty toteuttaa! :)

   Poista
 3. Mä toivoisin semmosta "päivä saran kanssa" postausta:) en tiedä onko jo ollut, puhelimella kun luen näitä niin en nää sivupalkkia.. Ja vaikka oiskin ollu niin aina ne on erilaisia, jokaisella on erilaisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tehny pari sellasta, mut edellisestä on varmaan jo 9kk joten pieni päivitys ois varmaan paikoillaan! :)

   Poista
 4. Ois kiva, että kirjoittaisit itsestäsi oikeen kunnon luonneanalyysin! Ruotisit rehellisesti itseäsi - hyviä ja huonoja puoliasi, missä olisi parannettavaa, millainen olet persoonaltasi jne. Ehkä vähän epäselvästi esitetty, mutta usein bloggaajat tuntuvat paljastavan itsestään vain ruusuisen puolen ja herkkä temperamentti ja "huono häviäjä"-luonne jätetään kertomatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärsin kyllä epäselvänkin selityksen! tämmönen teksti ois varmasti mielenkiintoinen kirjotettaa, mut saa nähdä uskallanko julkaista sitä. :D jos paljastaa kaikki heikkoudet ja huonot puolet niin on tavallaan haavoittuvampi ja en tiiä kestänkö sit niitä, jotka tulee kommentoimaan vain pahottaakseen mun mielen :s

   mut voishan tästä tehdä vähän ei niin syvällisen tekstin ja kertoo myös niistä puolista, mitkä ei täällä blogissa näy! :)

   Poista
 5. Sää ja sun blogi ootte tosi mielenkiintoisia joten mää haluaisin kuulla sun aikuistumisesta ja kotoa pois muuttamisesta. Eli kertomuksen työhistoriasta ja kämpänhausta ja siitä miten oot päätyny just tohon sun tilanteeseen. Joo ehkä outo aihe mutta monelle varmasti ajankohtainen. Hyvää kevättä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tänne päin on itseasiassa luonnoksissa, ollu jo vähän aikaa! Yritän saada mun ajatuksia selkeämmin kirjotettua niin jos joskus pääsis sen julkaisemaan :)

   Poista
 6. Kannatan tota luonneanalyysia. Ja ehdottomasti videopostausta missä höpöttelisit joko yksin tai kaverin kanssa! Olis niin mielenkiintosta nähdä sellanen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou kukakohan mun kavereista suostuis tollaseen :D

   Poista
 7. -vanhoja kuvia, esim 13-vuotiaasta tähän päivään
  -sun lempiblogit
  -vaatekaappisi kulmakivet
  -5 vaatetta/asustetta, jotka ostaisit jos saisit lottovoiton
  -tulevaisuuden unelmat
  -jotain mielipidepostauksia
  -esittele sun kaikki laukut tai kengät
  -tiedän, että oot kirjoittanu opiskeluistasi jo mutta jotenkin mä haluisin tietää niistä vieläkin lisää! Varsinkin siitä sun suuntautumisesta :)

  :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun oot kirjottanu nyt melkein jokapäivä ! Ihana aina nähä tossa, että uus oostaus on tullu ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät! :) mä tykkäisin kirjottaa joka päivä mut aina se ei oo vaan mahollista :s

   Poista
 9. Olis tosi mielenkiintosta lukea sun lapsuudesta :) Tai sellanen kuvakatsaus vauva-ajoista tähän päivään asti :D esim. pari kuvaa joka ikävaiheesta. Mut jos et halua lapsuudesta kertoa tai laitella kuvia niin semmonen "Elämäni kohokohdat" -postaus olis myös kiva ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua ei yhtään paha ois miettiä elämän kohokohtia ;D

   Poista
 10. Semmonen "lempparipaikat Jyväskylässä" ois aika bueno ! Oon sinne (toivottavasti) muuttamassa niin ois kiva kuulla jotaki kivoja paikkoja, kahviloita, sali tms. Pääsiäisen aikaan olin eka kertaa Jyväskylässä (postaus löytyy täältä jos kiinnostaa: http://confidenceisnotforsale.blogspot.fi/2014/04/paasiaisloma-jyvaskylassa.html) ja parin viikon päästä sit pääsykokeisiin sinne 8) Rantaraitilla lenkkeily tuli ainaki testattua ja niihin maisemiin haluun takasin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voisin tehdä! :) kiitos toiveesta!

   Poista
 11. Mun mielestä ois kiva nähä vähän sun vaatekaapin lemppareita! Sulla on aina niin kivat ja kauniit vaatteet =)

  VastaaPoista
 12. Sisustuspostaus
  lempireseptit ja vaik
  teidän koirasta joku, et mitä kaikkee osaa, mistä se tykkää,millanen oli pentuna jne :)

  VastaaPoista