torstai 8. toukokuuta 2014

New sunglasses for summer

IMG_1175 IMG_1062 IMG_1082 IMG_1110

Long time no see! Tällä viikolla on ollut hieman hiljaisempaa täällä blogin puolella, koska oon yrittänyt saada viimeisiä koulutehtäviä valmiis, jotta pääsisin jo lomailemaan. Tää kouluvuosi ois nyt muutamaa palautettavaa tehtävää vaille valmis, sillä eilen mulla oli vikat tunnit! 

Mutta postauksen oikeena pointtina oli tulla esittelemään mun uudet aurinkolasit, jotka ostin Glitteristä. Sain vähän aikaa sit Ur&Penniltä paketin, jossa oli tollaiset väriä heijastavat peiliaurinkolasit, mutta mun harmiks mulle ei sovi pilottimalliset lasit sitten yhtään. Näitä Glitterinkin laseja pohdin vähän aikaa, sillä arastelin noita noiden vaaleiden linssinympärysten takia. Lopulta päädyin kuitenkin ostamaan ne ja onneks ostin, sillä musta ne on kivat! 

Mitä te tykkäätte? Ootteko jo hankkineet kans täks kesäks tollaset värilliset peililasit? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat lasit! :) mä ostin kesäksi sellaset pilottimalliset värikkäät peililasit, ne on kyllä ihana väripilkku kaikissa asuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piristää kivasti joka asua! :) harmi kun mulle ei ne pilotit sovi :/

   Poista
 2. Tosi kivalta näyttää nuo aurinkolasit ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
 3. Näyttää todella kivalta nuo lasit! Pitäisi varmaan itsekin uskaltautua kokeilemaan vähän erilaisempia aurinkolaseja, kun tulee aina turvauduttua sellaisiin perus mustiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojep! pienenä olin kyllä rohkempi kokeilemaan, nimittäin mulla oli sellaset, joissa oli vaaleansiniset suorakulmaiset linssit ja ne sangat meni niinku linssien alareunasta :'D

   Poista