lauantai 17. toukokuuta 2014

Toivepostaus: Meikkijuttuja

Multa aina tasaisin väliajoin toivotaan meikkipostausta ja koska en meikkaa mitenkään erikoisesti, niin aattelin toteuttaa tän kertomalla teille mun suosikkimeikeistä! Aloitin meikkaamaan yläasteen alussa ja osa näistä tuotteista on pysynyt meikkipussin vakkareina sieltä asti. 
 iho

Iholla käytän Lumenen peitepuikkoa (sävy 2 natural beige), L'oréal Parisin True Match meikkivoidetta (sävy W1 Ivoire Doré) ja Lumenen valokynää (sävy 1 Original Light). Toi peitepuikko on ollut mulla käytössä aina, saan sillä hyvin tummat silmänaluset ja punaiset nenänpienet hyvin peittoon. Samoin toi meikkivoide on ollut mulla käytössä alusta asti, sillä en tarvii kauheen peittävää meikkiä. Valokynä onkin ihan uus tuote, sillä sain sen mukaani Indiedaysin Inspiration daysta. Oon kuitenkin tykästynyt siihen kuitenkin sen verran, että uskon siitä tulevan uus vakkarituote!

Tossa ekassa kuvassa mulla on peitepuikkoa ja meikkivoidetta ja, kuten kuvasta näkee, pisamat näkyy meikkivoiteen alta, eli tää meikkivoide sopii parhaiten sellaselle, joka haluaa vain tasoittaa ihon väriä (esim mulla on punertavat posket niin saan niistä tasaisemman väriset meikkivoiteen avulla). Keskimmäisessä kuvassa mulla on sit vielä tuota valokynää poskipäällä. Siitä oli kauheen vaikea ottaa kuvaa, mutta ehkä kuvasta vähän saa käsitystä tosta hohdosta, jonka valokynä saa aikaan. 

huulet

IsaDoran Inliner kajal (sävy 56 blonde) on kans suhteellisen uusi tuote mulle. Käytiin Sariannen kanssa Kick'sissä etsimässä vaaleeta huultenrajauskynää ja Kick'sin ihana myyjä auttoi meitä etsimään hyvän tuotteen ja opasti, miten saadaan korostettua kyseisellä kynällä huulien muotoa. Tällä  kynällä voi myös korostaa esimerkiksi kulmien muotoa ja rajata silmien alaluomen sisäpuolelta.

Ensimmäisessä kuvassa mulla on meikkivoiteen lisäksi valokynää huulien yläpuolella ja keskimmäisessä kuvassa oon rajannut huulet ylhäältä ja osittain alhaalta meikkikynällä. Mulla on tosi epätasainen huulien raja, joten tällä kynällä saa kivasti tuotua huulet paremmin esiin. Voin jo kuvitella, kuinka kivasti toi korostaa huulia sitten kesällä, kun kasvot on hieman päivettyneet!

eyeliner

Peitepuikon lisäksi Maybellinen Liner express eyeliner (sävy musta) on tuote, jonka käyttö on periytynyt mulle äitiltä. Kyseisellä linerillä saa tehtyä helposti ohuen tai vähän paksumman rajauksen ja tuote pysyy silmissä hyvin koko päivän. Muistan, kuinka harjoittelin eyelinerin käyttöä ja ajattelin, että mä en ikinä tuu onnistumaan näteissä rajauksissa. Nykyään toi menee jo ihan rutiinilla suhteellisen siististi!

ripset

Mun ehdoton suosikkiripsari on ollut jo pitkään Maybellinen Illegal Lenght (sävy black waterproof)! Välillä oon kokeillut muitakin ripsareita, mutta sit aina kuitnekin päätynyt ostamaan tätä uudestaan. Musta tää pidentää ripsiä huomattavasti! Keskimmäisessä kuvassa mulla ei siis ole muuta silmämeikiä kuin ripsaria ja ero meikittömiin silmiin on aika huomattava. Vedenkestävyys ripsarissa on mulle ehdoton ominaisuus, sillä mun silmät vuotaa tosi herkästi ja tää kyseinen ripsari pysyy hyvin koko päivän paikoillaan. Sen oon kuitenkin huomannut, että kuumana päivänä ripset päät jättää hieman sotkua luomien yläosaan.

naama

Lisäks käytän arkimeikissä erilaisia luomivärejä, aurinkopuuteria, poskipuuteria ja kulmakynää. Näistä tuotteista mulla ei kuitenkaan ole mitään ehdottomia suosikkeja, joten jätin ne kuvaamatta kokonaan (osa oli myös jo sen verran kuluneita, että pakkauksista ei olis saanut mitään selvää). Nyt oonkin ettinyt kivaa ruskean sävyistä luomiväripalettia, jotain joka ei olis liian punertavaa vaan siinä ois muutama sävy vaaleasta ruskeaan. Osaisko joku antaa hyvää vinkkiä?

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Mitkä on teidän luottomeikit, jotka on pysynyt vuodesta toiseen samana?

ps. Kuvasin myös mun huulipunat/kiillot, mutta aattelin julkaista ne eri postauksessa! 

21 kommenttia:

  1. Ite käytän Isadoran luomiväripalettia, jossa on kolme ruskeen sävyä. Vaaleimmassa ja tummimmassa sävyssä on helmiäistä ja keskimmäinen ruskee on matta. Tykkään, kun värit ei oo niin kovan voimakkaat kuin esim. väripaletti valk.-harmaa-musta. Viel ku oppis tekee vahvat, mutta hyvännäköset smoky eyesit. Mustaa en oo enää noiden ruskeen sävyjen jälkeen käyttäny ollenkaan :) ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää käydä kattomassa miltä se vaikuttaa! :) jep, mäkin käytän toosi harvoin sellasta harmaa-musta meikkiä, tykkään enemmän ruskeasta!

      Poista
  2. Toi ripsiväri pitää seuraavaks kyllä testata kun vanha loppuu! :) Muistatko paljon sillä suunnilleen on hintaa?

    -Rosa

    VastaaPoista
  3. Löytyyköhän tota ripsaria eivedenkestävänä? :D En voi käyttää vedenkestäviä mutta toi näyttää niin hyvältä että haluisin koittaa!
    Mulla on just tommonen luomiväripaletti mitä etit: Catrice cometics Absolute nude mutten muista kyllä yhtään mistä sen oon ostanu. Jos tulee vastaan niin kannattaa koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo löytyy! :) en sit tiiä onks se yhtä hyvä mut luulis :) kiitos luomivärivinkistä, pitää käydä kattoo! :)

      Poista
  4. mun mielestä isadoralla on toinenkin hyvä paletti, nimi tais olla matte chocolates :D kuitenkin, ruskean eri sävyjä mattaisena eli tosi hyvä arkimeikkiin :> ihan vaaleasta hyvään tummanruskeaan!

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä aivan upeat ripset! :D

    VastaaPoista
  6. Onko toi Maybelinen eyeliner oikeesti hyvä? Oon testannu Lumeneita, Isadoraa ja Rimmeleitä, mutta kaikki varisee päivän aikana pois... Pitäis löytää joku hyvä joka oikeesti kestää! Paljon tolla suunnilleen on hintaa ja ootko huomannu että kuivaako toi "kynä" tai se väri nopeesti, mulle on pinttyny jostain päähän ajatus siitä että ton maalliset eyelinerit kuivettuu sika nopeesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm no kyllä toikin tuolta reunasta päivän mittaan kuluu pois, mut en tiiä johtuuko se siitä silmien kuivumisesta ja hieromisesta, sillä muualla pysyy hyvin paikallaan! toi maksaa muistaakseni 8 e ja ei kuivu vasta kun sit kun se on loppumassa :) mitähän mä heittäisin, kestäiskö 2-3 kk?

      Poista
    2. Täytyykin käydä sit hakemassa toi testiin kun ei oo ton kalliimpi! :)

      Poista
    3. Niinpä, ei oo suuri menetys! :)

      Poista
  7. Suosittelen kans tota IsaDoran Matte Chocolates -palettia, ite rakastan sitä syvästi! :D ja vitsi minkä näkönen oot ihan ilman meikkiäki, luonnonkaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy käydä kyllä nyt kattomassa tota! Voi ihana kiitos paljon <3

      Poista
  8. Hei Sara! Mulla ois muutama kysymys just tähän meikki juttuun liittyen!:) elikkäs , käytätkö sä meikinpohjustusvoidetta, eli primeria? Itselläni on luonnostaan tosi punoittavat kasvot joten hyvin peittävä meikkivoide on aika ehdoton . Joskus sokkarilla myyjä suositteli mulle Isadoran merkkistä primeria ja saman merkkistä meikkivoidetta. Isadoran meikinpohjustusvoide kuitenkin maksaa mun kukkarolle vähän liian paljon niin oisko sulla ehdottaa tähän jotai halvempaa tuotetta joka peittäisi punaisuuden kasvoilta takuuvarmasti? En viittis maksaa tuotteesta joka ei ole tarpeeksi peittävä.. Käytän tällä hetkellä maxfactorin creme mousse meikkivoidetta ja sen kanssa puuteria, mutta punaisuus alkaa pilkottamaan kasvoilta päivän mittaan..eli jos sulla on ehdottaa jotain niin kiitos, otan mielelläni vinkit vastaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsi, ite en oo ikinä kokeillu mitään meikinpohjustusvoidetta niin omakohtaista kokemusta mulla ei oo! :s mut mun kaverilla oli tosi punainen iho ja muistan kun se lukiossa käytti sellasta puuteria, joka oli keltaista! tarkotettu nimenomaan punaisuuden piilottamiseen :) se oli ostanu sen sokokselta ja se oli joku kalliimpi merkki.. Tää on nyt mun ainoa vinkki, sori! :s

      Poista
    2. Joo, ymmärrän:) pitää sit vaan kysellä kaupoissa myyjiltä apua:) mut kiitti kuitenkin!

      Poista
    3. Joo suosittelen! Varsinkin kick'sissä on tosi mukavat ja asiantuntevat myyjät :)

      Poista
    4. Okei, hyvä tietää!

      Poista