torstai 15. toukokuuta 2014

Thursday

IMG_1615

Tänään mulla oli vapaapäivä ja vietin sen melkein kokonaan kahdestaan yllänäkyvän karvaturvan seurassa. Remistä on jo tullut niin iso poika, et suurimman osan päivästä se vaan nukkuu. Tänään se kuitenkin innostui leikkimään jokaisen lelun kanssa vuorotellen ja lutkutti niitä puoliunessa, aww.

IMG_1858

Mun piti tehdä tänään jauhelihakastiketta, mut päivällä jauheliha oli vielä jäässä, joten päädyin sit tekemään protskupannareita, nam! Huomatkaa toi ruusu, pidin romanttisen lounashetken ihan itseni seurassa. :D

IMG_1887

Käytiin eilen Ennan kanssa keskustassa ja tavoitteena mulla oli löytää uudet shortsit. H&M:ltä löytyi kahdet kivat, vaikka en tiiä, onko noi leopardit ehkä vähän liian yöpöksyt... Saa nähä jääkö ne kotishortseiksi vai ei. Mun ei ollut tarkoitus ostaa mitään muuta kuin ne, mitä lähdin hakemaan, mutta rakastuin Ginassa tuohon kukkatakkiin niin paljon, että mun oli pakko saada se. Olosuhteisiin nähden onnistuin siis hyvin, sillä ihastuin Ginassa moneen muuhunkin vaatteeseen, mut en ostanut kuin ton takin. ;) Niin ja sormuksen, mut vaan sen takia, että sain leimakorttiin leiman!

Mitä ootte mieltä, onko noi leoshortsit vain kotikäyttöön vai voiko niitä pitää muutenkin? Ihanaa, et ens viikolle on luvattu ihan kunnon kesää jo!

20 kommenttia:

  1. Tulee nälkä tuota keskimmäistä kuvaa katsellessa :D Hei muistatko missä postauksessa sulla oli noitten protskupannareiden ohje? :) Oot laittanut noista aiemminkin juttua mut en oo muistanut ottaa ohjetta ylös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kännykällä jaksa linkittää mut muistaakseni sen postauksen otsikko oli "opiskelua ja proteiinipannareita" niin pistät Googleen ton ja sit under my umbrella niin löytyy nopeiten ;D

      Poista
  2. Mä ostin kans itelleni nuo leopardishortsit mut mä mietin myös että näyttääkö nuo liian paljon yöshortseilta :D Mutta kotona aijon ainakin käyttää! Ja ihana tuo kukkatakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää tarkkailla käyttääkö muut niitä ulkona ja sit ottaa mallia ;D

      Poista
  3. Mä mietin ihan samaa kun näin noin leoshortsit, tavallaan kivat, mutta tavallaan vähän liian yöpöksymäiset.. :D Mutta ehkä niitä kesällä voi käyttää, ainakin sitten mökillä tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no mökillä ainakin! ajattelin mä kyllä viime kesänä mun leohousuista, et en kehtaa käyttää niitä missään, mut sit lopulta ne oli koko ajan jalassa ;D

      Poista
  4. Hihi jaa tälläisen toimivaksi havaitun jauhelihan sulatus niksin joka pelastanu mut mitä ruokaa tekisin nyt heti tilanteilta.. :D Laitan yleensä jauhelihan pusseihin pakastimeen (vie vähemmän tilaa ja voi laittaa pienempiin eriin), niin ne saa tosi äkkiä sulatettu ku pitää sitä pussia tulikuumas vedes tiskialtaas/jossain astiassa!:) Eikä se jauheliha ainakaa mulla oo siitä kuumasta vedestä pilalle menny ku ei sen tarvi siel kauaa olla ja kääntelee välillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei mä ion just kuullu et kuumassa vedessä ei saa sulattaa kun se alkaa jo kypsyttää sitä lihaa vaan sulatus pitäis olla kylmässä vedessä :) mut pitäis varmaan joskus kokeilla! kiitos vinkistä :)

      Poista
  5. Välillä on ihanaa viettää vapaapäivää ihan vain rauhassa kotona (varsinkin varmaan vielä jos kotona on tuollainen karvaturri :D). Liian usein tulee suunniteltua aina vapaapäiville niin paljon kaikkea, kun tuntuu ettei muuten ehdi tehdä mitään tai nähdä vaikka ihmisiä, ja sitä ei sitten ehdi rentoutua. Rauhallinen koti-ilta kelpaisi kyllä tällä hetkellä kun on 10 päivän työputki menossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä työputkeen! :) mullakin on nyt kuus päivää putkeen töitä :D

      Poista
  6. Eiköhän noit voi käyttää noita shortseja ihan out of house, pitää tietty koordinoida asu sit huolella :)

    Tosi söpö koira muuten >w<

    VastaaPoista
  7. Löysin sun blogin eilen, ja nyt oon lukenu sen kokonaan :) musta on jotenki niin ihanaa lukea Remistä näitä juttuja ja kattoa noita ihania kuvia siitä, kun meijän perheen oma koira joduttiin keskiviikkona lopettamaan syövän takia :( mutta toivottavasti näitä kuvia näkee vielä lisää ja ihanaa kesää sulle, ja kiitos, kun jaksat pitää tätä blogia ja postata niin usein! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulla on ollut hommaa siinä! voi että, kauheeta :( tsemppiä! <3 kiitos ihanasta kommentista, nyt mulle tulee huono omatunto kun en teekään tänään postausta :( :D

      Poista
  8. Klikkasin itsellenikin HM:n nettisivuilta noi shortsit kotiin! Saa nähä tuleeko täälläkään pidettyä ihmisten ilmoilla! Pitäs keksiä joku oikein mainio asukokonaisuus tuohon ympärille niin ehdottomasti pääsisivät käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jonkun pitää olla vaan rohkea eka ja sit kaikki tulee perässä ja käyttää niitä kodin ulkopuolella ;D

      Poista
  9. Oi mäkin rakastan vapaa päiviä kun ei oo hirveitä suunnitelmia ja kiireitä joka suuntaan! Ja mullakin kotona sellasset vapaa päivät kruunaa oma koira! :)

    Mä kattelin kans noita leoshortseja, mut aattelin et ne näyttää liikaa yökkäreiltä.. Mut toisaalta jos niitä rupee muillakin näkymään niin ehkäpä sitä itekkin uskaltautuis ne ostamaan ;) Ja voihan niitä tosiaan aineki käyttää koiran lenkeillä, mökillä, kotona, rannalla yms.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no varmaan käy sama kun niitten leohousujen kaa viime vuonna: aluks ne oli liian yöhousut ja sit lopulta ne oli joka päivä jalassa :D

      Poista
  10. oi, toi kukkatakki näyttää kivalta! Olisko kenties asukuvia siitä tulossa? Haluaisin ehdottomasti nähdä tuon sun päällä :)

    http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! :) eka oli vaan liian kuuma ja nyt on liian kylmät säät sille :D

      Poista