torstai 29. toukokuuta 2014

Hiusten uudistus Lauralle

Postaus on toteutettu yhteistyössä L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin kanssa.

Sain Indiedaysin järjestämästä Inspiration daysta mukaani L’Oréal Paris’n Préférence Glam Lights –raitatuotteen. Koska värjään hiukseni aina luottokampaajallani, kysyin, haluisko Laura käyttää saamani värin. Onneks Laura olikin suunnitellut vaalentavansa hiuksia kesäksi ja tänään ruvettiin sit värjäyshommiin!
 IMG_2627

Meitä molempia jännitti hieman, sillä mä en ole kauheen monesti värjännyt kenenkään hiuksia plus Laura pelkäs, että lopputuloksesta tulis liian punainen. Paketissa oli kuitenkin selkeät ohjeet, miten väriaineen saa levitettyä helposti hiuksiin mukana tulleen kamman avulla. Värin levittäminen oli tosi helppoa ja tällainen kokemattomampikin värjääjä onnistui raitojen tekemisessä!

hiukset

Yläpuolella näätte ennen ja jälkeen -kuvat. Musta lopputuloksesta tuli tosi kiva ja Laurakin oli tyytyväinen! Hiuksiin ei tullut selkeitä raitoja vaan yleisilme vaaleni, kuten tarkoitus olikin. Eikä lopputulos ollut punainen, joka ois ollut Lauran pahin painajainen. :D Kuvaan on tosi vaikeeta saada todellista väriä (varsinkin tän sateisen harmaan kelin takia), mutta hiukset olivat kivan vivahteikkaat ja kiiltävät!

Tästä pääsette sivulle, jolta löytyy paljon värjäysinfoa sekä opastukset kevään ja kesän kuumimpiin hiustrendeihin. Sivuilla voitte osallistua myös arvontaan, jossa valitsemalla suosikkitrendinne, voitte voittaa valitsemanne Préférence Glam Lights –raitatuotteen.

Mitä ootte mieltä lopputuloksesta? :)

11 kommenttia:

  1. hei tää postaus tuli ku tilauksesta! oon just miettiny ton värin ostoa, kun tarkotus olis vaalentaa hieman :D osaatko sanoa, että vahingoittiko toi vaalennus tukkaa miten paljon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kyllä osaa vastata tuohon mitenkään :s ainahan vaalennus vähän vaurioittaa mut kai se selviää sit vähän ajan päästä, et kuivuko hiukset :)

      Poista
    2. Ei se väri vahingoittanu mun hiuksia ollenkaan, eli rohkeesti vaan kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Oi, tosi hyvältä näyttää lopputulos! Täytyykin pitää kyseinen tuote mielessä :)

    VastaaPoista
  3. Kivan näköset :) Millonkas sä käyt siellä luottokampaajalla? On nimittäin aika kamalan näkönen juurikasvu... Sori, ei pidä kuulostaa törkeeltä, mut mä en kyl yhtään syty tommosille juurikasvuille kenenkään päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos ei halua kuulostaa törkeeltä niin ehkä tollasia kommentteja ei pidä jättää? :D käyn kampaajalla sit kun haluan ja koen tarvetta :)

      Poista
    2. ...paradoksit on sitten hauskoja...lainaten ystävällisesti ja yleismielisesti kommenttia: Sori, ei pidä kuulostaa törkeeltä, mut mä en kyl yhtään syty tommosille juurikasvuille kenenkään päässä. Ja juuri ennen sitä suora nimittäminen kamalan näköisestä juurikasvusta. Siis niin siistiä tahtotilaa, että repesin! Niin auki on pasuunassa sanansoljet, että tuosta ei voisi loukkaantua, vaikka päässäni kasvaisi lattiamoppi. Peukut.

      Poista
    3. Menetimme yhden :D

      Poista