perjantai 30. toukokuuta 2014

Head in the clouds got no weight on my shoulders

Kameraan on viime aikoina tarttunut paljon sekalaisia kuvia, joten tässä ois tosi tiivistetyssä paketissa mun viime viikkoa!

IMG_2467

Mua on niin paljon ärsyttänyt, että OC:tä ei löydy Netflixistä, joten kun bongasin tän Kodin1:stä, oli ostopäätöksen tekeminen helppoa. Tää tulee olemaan varmasti harmaiden sadepäivien pelastus!

juomaIMG_2060

Kuva viime lauantailta, kun oli vielä hyvät kelit terassikauden avaamiseen! Tai no, hassua sanoa, että terassikauden avaaminen, sillä tänäkin kesänä käyn ehkä kerran tai kaks terdellä.. Viime vuonna en tainnut käydä kertaakaan! 

IMG_2406

Rentoa keskiviikkoiltaa: uusi Cosmo ja uutuussuklaata. Toi suklaa oli muuten hyvää, suosittelen! Mun tulee tosi harvoin ostettua suklaata, mutta himoitsin kyseistä mustikkasuklaata ihan liikaa kaikkien niiden mainoksien takia, joita olin nähnyt, haha. 

IMG_1945

En jotenkin voi uskoa, että viikko sitten otin aurinkoa ja nyt ulos meinaa jäätyä. Aurinko ja lämpimät päivät takaisin, kiitos!

IMG_2111

Ompas tää herkkupainotteinen postaus! Mango-meloni on mun suosikkia irtojäätelöissä, mutta tuuteissa ja pakettijäätelössä lakritsi on niiiin hyvää. Ärsyttää, kun sitä lakritsia on vaan sellasina suonina jätskin seassa ja sit kaivan ne ensimmäisenä. Sit mulla onkin paketillinen vaniljajäätelöä, joka on kaivettu ruman näköiseksi.. :D

mekko

Ei kesää ilman valmistujaisia ja rippijuhlia! Eilen pyörähdettiin Nikon serkun valmistujaisissa ja yritin piristää harmaata säätä värikkäällä kukkamekolla. Toi mekko on jo pari vuotta vanha, mutta tykkään siitä edelleen! Onneks ostin sen silloin epäröinnistä huolimatta.

Mulla alkoikin tänään kuuden päivän työputki, mutta yritän pitää tätä mun postaustahtia yllä! Toivottavasti onnistuu! Kivaa viikonloppua kaikille. :)

18 kommenttia:

  1. Noi kelit vois tulla tosiaankin takas!! Ps. Kivat teipit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin vois! heti tän mun työputken jälkeen ;D

      Poista
  2. Oi kun oot kaunis! :-) pakko kysyä että mitkä noi jutut on sun kädessä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :> heh, ne on teippiä koska siihen tehtiin pari tuntia ennen noiden kuvan ottoa tatuointi :D

      Poista
    2. Oo kuvaa tatskasta!!

      Poista
  3. Paljon makso toi oc boksi?:)

    VastaaPoista
  4. Täällä ilmoittautuu myös yksi lakujäden rakastaja! Ootko mahtanu maistaa purkissa olevaa Kingiksen lakujätskiä? On meinaan parasta mitä oon syöny! Siellä on vaniljajäätelön joukossa sellasia samanlaisia "puikkoja", kun mitä niissä tikkujätskeissä on ja miitä on paljon. Suosittelen kokeilemaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo maistanu! Kiitos vinkistä, nyt alko tekemään hirveesti mieli jätskiä! :D

      Poista
  5. Ootpa tosi kaunis :) Ja nam toi sun drinkki näyttää houkuttelevalta! Haluaisin terassille istuskelemaan hyvässä seurassa ja juomaan samanlaista :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tilaan aina vihreän ja kirpeen juoman ja se on kiva kun jokainen baarimikko tekee siitä vähän erilaisen :)

      Poista
  6. Onpas ihania kuvia taas!:)
    En tiedä oletko mahdollisesti jo joskus tehnyt postausta sun ihonhoidosta ja tuotteista mitä käytät? Musta ainakin ois tosi mielenkiintoista saada semone ihonhoitopostaus. On meinaa aika bueno iho sulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) oon joskus tehny mut oon varmaan jo poistanu sen eli pistän toiveen ylös! :) mulla on kyllä ollu aina hyvä iho ja sitä ei oo tarvinnu sen kummemmin hoitaa

      Poista
  7. mun mielestä viaplaystä näkee oc:ta? Jos en ihan väärin muista :) tosi nätiltä näytät muuten tossa kuvas missä oot drinksu kädes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kattovinani et siellä on vaan yks kausi sitä :/ kiitos! :)

      Poista
  8. Aivan ihana blogi sulla, täältä sait uuden lukijan :)! Ihanaa kesän alkua sulle :)

    VastaaPoista