sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Appelsiini-mango smoothie

smoothie IMG_0965 IMG_0975 smoothie2

Eilen illalla kun tulin töistä kotiin, mulla oli tietty kauhee nälkä ja pakastimeen ostetut mangokuutiot houkutteli. Innostuin tekemään appelsiini-mango smoothien, josta tuli tosi hyvää! Sekaan en laittanut muuta kuin jugurttirahkaa, vähän maitoa, appelsiini-mango -mehutiivistettä ja mangokuutioita. Tein tätä vielä toisen annoksen ilman maitoa ja laitoin pakkaseen, siitä tuli nimittäin hieman sellasta jäätelömäistä! Saa nähä, maistuuko se myös siltä. :) Huomaa, että kesä on tulossa, sillä talvisin mulla on aina iltasin niin kylmä, että en vois kuvitellakaan syöväni mitään tällästä iltapalaks! Sillon pitää aina saada paahdettua ruisleipää ja teetä. Nyt taas lämpimät iltapalat saa siirtyä  raikkaiden rahkojen ja smoothieitten eestä!

Mikä on teidän luotto smoothie? :)

22 kommenttia:

  1. Monesti oon lukenu mangosmoothiesta ja kuullu siitä kehuja, en vaan oo ikinä ite uskaltautunu kokeileen! En tiedä miks, en vaan oo ikinä ollu mangon ystävä :D Mutta täytyy varmaan testata joku päivä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en kauheesti välitä tuoreesta mangosta mut toi smoothie oli hyvää! Appelsiini teki sitä vähän sellasen raikkaan :) kantsii siis antaa mahollisuus! ;)

      Poista
  2. ihania kuvia taas jälleen!! <3 ja nam, varmasti hyvää. Mun pitäs kans koitaa hedelmiä smoothiessa koska yleensä tungen sinne vaan marjoja nini se maistuu joka kerta ihan samalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mä aattelin et vois kokeilla seuraavaks esim säilykepersikkaa vaikka vihaan niitä :D mut ne vois olla hyviä just smoothieissa! :)

      Poista
  3. Näyttää niin herkulliselta ! :) sain juuri smoothiekoneen synttärilahjaksi niin ehdottomasti kokeilen tätä smoothieta heti sillä :D

    VastaaPoista
  4. Luottosmoothieta ei löydy, mutta tästä voisi hyvinkin sellainen tulla! Täytyy kokeilla kunhan kerkiää :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  5. Ai että, tää kuulostaa super hyvältä! Täytyykin kokeilla :-)
    PS. löysin sun blogin vasta ja ihastuin kyllä kertaheitolla, vaikutat ihanalta ihmiseltä! :-)

    VastaaPoista
  6. Aivan älyttömän ihana blogi , niin raikkaita ja valosia kuvia! :) <3 voisitko tehdä morning routines -postauksen joskus ku ois kiva saada tietää sun ihonhoitojutskista ja muutenkin aamuista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! <3 joo, pistänpäs toiveen ylös, vaikuttaa kivalta! :)

      Poista
  7. Kuulostaa tosi hyvältä, täytyykin kokeilla joskus! Ja ihanan aurinkoisia kuvia jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  8. Mun luottosmoothie pitää sisällään maitorahkaa
    vadelmamehukeittoa
    maitoa
    neljän viljan hiutaleita
    mustaviinimarjoja

    Ihan parasta! Silti tota mangooki vois kokeilla, koska syön mangopilttiäki usein välipalana :)

    VastaaPoista
  9. voi juma ku alko tekee mieli tota sun herkkulautasta, näyttää niiin raikkaalta siihen verrattuna että oon vetäny tyyliin karkkia ruuaks tässä kovassa flunssassa ollessa :D alkaa jo vähän ällöttää.....
    minkä takia menin lukee tän postaukse XD pakko lähtee kauppaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saanko kääntää lisää veistä haavassa ;D syön tässä nimittäin iltapalaks vesimelonia, mansikoita ja viinirypäleitä! :D heh no ei, kipeenä on ihan sallittuakin syödä jotain mikä saa ees mielen hyväks! mulle ei kipeenä maistu tyyliin kuin suklaamurot... :D

      Poista
  10. Oi näyttääpä hyvältä, pitää ehdottomasti kokeilla joku kerta! :)
    Mä laitan yleensä smoothieen maitorahkaa, luonnonjogurttia, banaania, kaurahiutaleita ja vadelmia/mustikoita/mansikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä teen usein kans ton tapaisia smoothieita! :)

      Poista
  11. Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista