torstai 13. maaliskuuta 2014

Springtime

Muhun otettiin vähän aikaa sit yhteyttä Nunuco.fi nimisestä verkkokaupasta ja sain valita itselleni yhden tuotteen heidän valikoimastaan. Nunuco.fi on uusi suomalainen (ja jyväskyläläinen!) verkkokauppa, josta voi ostaa suojakuoria iphoneille, ipadeille ja samsungin puhelimiin. Heidän toiminta-ajatuksensa taustalla on, että suojakuoret ovat ennen kaikkia asusteita!

IMG_8789

Verkkokaupassa on vaikka mitä hienoja suojakuoria, mutta mä valitsin tällä kertaa käytännöllisyyden ja päädyin tuollaiseen käsivarren ympärille kiinnitettävään urheilukoteloon. Oon jo pitkään miettinyt tuollaisen ostamista, mut en oo koskaan saanut aikaiseksi. Varsinkin kesäisin joudun lenkillä pitämään kännykkää, avaimia ja koiran flexiä käsissä, joten tää kotelo tulee tarpeeseen. :)

IMG_8769

Mulla ois myös teille jotai, nimittäin saatte 15% alennuksen kaikista tuotteista Nunuco.fi:n verkkokaupasta koodilla SARAUMU15. Koodi on voimassa 19.3. asti. Toivoittavasti löydätte jotain kivaa kyseisestä verkkokaupasta!

IMG_8814

Ja nyt pyyntö kaikille teille, jotka jaksoitte lukea tänne asti! Kaipaisin kipeesti uusia hyviä lenkkibiisejä! Käyn pääosin kävelylenkeillä, mut oon suunnitellut, että voisin koittaa käydä myös juoksulenkeillä (hölkkälenkeillä) Remin kanssa, joten haluisin päivittää soittolistaa siihen sopivaks. Jos tiedätte joitain sellasia hyvänmielen biisejä, niin kuulisin niitä mielellään! :) 

27 kommenttia:

  1. Oi hitsit noi sun hiukset, aivan mielettömät edelleen :-3 mun kans pitänyt pitkään hankkia tuo kotelo, että lenkillä olis helpompaa mutta en oo saanut aikaseks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos! :) aina itekin yllätyn kuvista et onks ne muka noin pitkät :D nythän kannattais käyttää toi koodi ja tilata tollanen ;)

      Poista
  2. Noni, mä oon tommosta koteloa jo himoinnut jonkin aikaa, pitäiskö käyttää koodia hyväks pistää heti tilaukseen.. :--D Toi olis vaan niin kätsy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noni sit vaan klikkailemaan ostoskoriin ;D toi on kätevä!

      Poista
  3. Tollanen on kyllä ihan pirun kätevä, salillakaan ei tartte pyöritellä sitä puhelinta ympäriinsä vaan voi keskittyä tekemiseen hyvän musiikin säestämänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heti kun mun tragus paranee niin, et pystyn pitämään kuulokkeita molemmissa korvissa niin otan ton myös salille käyttöön ;D

      Poista
  4. Pakko "avautua" nyt, kun tuo nettikauppa taas muistutti mieleeni keskustelun, jonka kävin yritysvalmentajana toimivan tuttavani kanssa. Tässä nettikaupassa tiivistyy hänen sanat - hienoa, että suomalaiset yrittävät, mutta kuinka innovatiivista tuo sitten on..? Kun miettii nettikaupan lisäarvoja asiakkaalle, tässä tapauksessa niitä on lähinnä kotimaisuus ja nopea toimitus (mikä ei kylläkään aiheuta kauheasti etua tuollaisella tuotteella, jolla ei yleensä ole hirmuinen kiire). Eli kärjistetysti ainoaksi kilpailueduksi nousee kotimaisuus ja "täysin erilaiset tuotteet", jota kylläkin epäilen, nimittäin itselläni on lähes täysin identtinen "lenkkitasku" puhelimelleni..eBaysta 1,2€ hintaan. Mielestäni tätä aihetta on käsitelty mediassakin, mutta olisi mahtavaa, jos tekisit liiketalouden opiskelijana jonkun aiheeseen liittyvän postauksen, jos vaikka tämä viestini nyt herättää sinussa jotain mielipiteitä! Ja jos ei sen kummemmin herätä, haluaisin tietää, olisitko tilannut kyseisestä liikkeestä, jos olisit ollut siitä tietoinen ilman mitään yhteyden ottoa ja mitkä olisivat olleet perusteesi valita tämä eBayn sijaan? Tarkoitukseni ei ole lytätä kauppaa, mutta mielestäni toimiala, asiakassegmentit yms. olisi tärkeää miettiä kunnolla, ettei kaupan tarvitse pyöriä sukulaisten kannustusostojen perusteella! Ja siinähän syön sitten hattuni, jos bisnes alkaa kukoistaa, mutta kokemuksen kautta kriittisenä pohdin tässä asiaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on hienoa, et ihmiset pohtii tälläsiä asioita, sillä esim. meitä koulussa kannustetaan valtavasti yrittäjyyteen! Ehkä juuri sen takia, mulle tulee heti positiivinen kuva nettikaupasta kun huomaan sen olevan suomalainen, sillä tiiän, että täällä ei oo helppo menestyä, varsinkaan kun esim. kännykänkuorilla ei oo helppoa erottua joukosta. Mä oon vähän sellanen, että ostan mielummin tavarat ihan kivijalkakaupoista, mut jos jotain tilaan niin teen aika vähän hintavertailua. Esim. multa hävis kamerasta linssinsuojus ja googlettamalla päädyin sen tilaamaan sit verkkokauppa.comista kun sitä ei mistään liikkeestä löytynyt. Toinen vaihtoehto ois ollut netanttila, mut sieltä ois tullut kalliimmat postimaksut päälle. Löysin ihan vastaavia linssinsuojuksia myös joltain kiinalaiselta sivustolta ja ebaysta jollain 2 euron hinnalla, mut siitä huolimatta päätin tilata omani suomesta 10 euron hinnalla, sillä pidän suomalaisia sivustoja luotettavampana. :) tän kyseisen kännykkäpussin oisin varmasti tilannut jostain muualta kuin ebaysta, sillä musta suomalaisilta sivuilta tai sit joltain mulle tutuilta ulkomaalaisilta sivuilta on "luotettavampaa" tilata (tiiän, oon ehkä nössö!). Lisäks kun sanoit, et nopea toimitus ei tuo kilpailuetua, niin mun mielestä taas tuo, sillä jos mä tilaan jotain, niin haluun sen heti, koska en tykkää ootella! :D

      Nykyään verkkokaupoilla on vaikea menestyä, sillä netti on pullollaan niitä, mut ei se silti ihan mahdotonta oo! Hyvänä esimerkkinä Zalando, joka on kasvattanut liikevaihtonsa neljässä vuodessa nollasta miljardiin euroon ja kun nettikauppaa tutkii, eihän sekään mikään "erikoinen" oo, ihan samoja tuotteita löytyy myös muualta. Eli mun mielestä aina kannattaa yrittää!

      Poista
    2. Täytyy sanoo Sara, että aivan loistavasti vastattu ja argumentoitu, arvostan :)

      Poista
    3. kiitos! :) kiva välillä saada tälläsiä kommentteja, jotka saa ajattelemaan asioita!

      Poista
  5. Jännä kun en ole edes kuullut kyseisestä firmasta, mutta kieltämättä tuollainen kotelo olisi aika kätevä juuri lenkkeillessä, kun kuitenkin se puhelin olisi aika välttämätön olla mukana. Minulle Happoradion Ihmisenpyörä on pitkään ollut ehdoton lenkkibiisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nunuco onkin aika uusi, joten ihan mahdollista ettet ollu vielä kuullu siitä! :) ja niinpä, mä en vaan osaa kuunnella pelkkiä luonnon ääniä! :D kiitos biisivinkistä! :)

      Poista
  6. hmm no en oikeen oo varma kuuluuko nää kappaleet sun musiikkimakuun tai kategoriaan 'hyvän mielen musiikki' mutta ite tykkään tällä hetkellä ainaki näistä:
    Austin Mahone ft Pitbull - mmm yeah,
    Imagine dragons - demons,
    Clean bandit (ja joitain muita) - rather be,
    Mr. Probs - waves(Robin Schulz radio edit),
    David Guetta - shot me down
    Tiesto - Red lights
    tuossapa muutama, toivottavasti tykkäät !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy kuunnella nää tänään illalla mut jo pelkästään nimien perusteella vaikuttaa hyvältä! :) tykkään siis kuunnella kaikenlaista musiikkia, sellasta just mitä tulee esim. nrj:ltä. hyvän mielen musiikilla tarkotin sitä, et ei mitään Jenni Vartiaisen tyylistä, sillä se saa mut jotenkin ahistumaan sanotuksillaan :s :D

      Poista
    2. haha itekkään en liiemmin jenni vartiaisesta tykkää:D aina vaihan kanavaa kun tulee kyseisen artistin voivotusta radiosta..... terveisin sama ano!

      Poista
    3. Joo mulla on se, et haluun et musiikista tulee hyvä mieli niin en tykkää kuunnella synkkiä biisejä! :D

      Poista
  7. Toi on niin kätevä tollanen kotelo, kun itsekkin käyn salilla melkeimpä joka päivä ja ennen sitä kännykkää oli vaikea pitää missään kun mun vaatteissa ei ole taskujakaan niin sitten mäkin tajusin, et noitaki on olemassa niin on kyllä musiikin kanssa treenaaminen helpottunut huomattavasti! :D Täs ois muutamia tälläsiä eri tyylisiä kappaleita (osa vanhoja osa uudempia), mitä mä tykkään kuunnella treenatessa: Avicii - Wake me up, The Script - Hall of Fame, John Legend - All of me, Showtek - Booyah, Hardwell - Spaceman, Katy Perry - Dark Horse, Shakira - Can't remember to forget you, One Rebublic - Counting stars. Osa saattaa olla aika kuluneita, mutta niitäkin on välillä kiva kuunnella! :)

    http://lifeforeveryseason.blogspot.fi/ - mä oon vielä ihan uus tässä blogimaailmassa kun aloitin vasta muutama päivä sitten bloggaamaan, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa, kirjottelen siellä mun 17v. nuoren elämästä johon kuuluu hyvinvointia, muotia, kavereita yms. :) Otan mielelläni vastaan postausehdotuksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos biiseistä, pitää käydä kuuntelemassa! :) ja käyn myös kattomassa sun blogia kun kirjotit pitkän kommentin ;D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kiva!! :) mä tykkään tosi paljon avautua ja argumentoida kaikkia väitteitä, mutta kun olen vasta aloittanut niin ei ole vielä tullut mitään sopivaa avautumisaihetta, mutta otan mielelläni vastaan postausideoita ym. :)

      Poista
    4. kannattaa kirjottaa jostain mikä on pyöriny sulla mielessä vähän aikaa, sellasesta tulee yleensä paras teksti! :)

      Poista
  8. John Martin - Anywhere For You
    Rixton - Me And My Broken Heart
    Ellie Goulding - Beating Heart

    :-)

    VastaaPoista
  9. Tässä ois mun ehdotuksia lenkkibiiseiksi. Niitä on tässä "muutama".. :D Näiden biisien tahtiin oon itse kävellyt/juossut/hölkännyt jo kuukausien ajan.. Osassa on nopeempi rytmi niin on helppo suhteuttaa askeleet niitten tahtiin hölkätessä tai juostessa ja osa taas sopii loistavasti kävelylenkkeihin!

    Icona Pop - All Night
    Bonnie McKee - American Girl
    Cazzette - Beam Me Up
    Gavin Degraw - Best I Ever Had
    Breathe Carolina - Blackout
    Bruno Mars - Treasure
    Ellie Goulding - Burn
    Macklemore - Can't Hold Us
    Cher - Woman's World
    Cobra Starship - You Make Me Feel ...
    David Guetta ft. Chris & Lil - I Can Only Imagine
    David Guetta - Just One Last Time
    Empire of the Sun - Alive
    Stiftelsen - En annan värld
    The Wanted - Glad You Came
    Oskar Linnros - Hur dom än
    Avicii ft. Nicky Romero - I Could Be The One
    Solitary Phase - I Like How It Feels
    Calvin Harris ft. Ellie Goulding - I Need Your Love
    Goo Goo Dolls - Iris ( tän kuuntelen viimeisenä.. syke laskee mukavasti ennen kotiin pääsemistä :) )
    The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
    Avicii - Wake Me Up
    Alexandra Stan - Mr. Saxo Beat
    Union J - Carry You
    David Guetta ft. Ne-Yo, Akon - Play Hard
    Kent - Skisser för sommaren
    Calvin Harris ft. Florence Welch - Sweet Nothing
    Alex Hepburn - Under

    Hope so jaksat edes muutaman kuunnella, noita on aika monta tuossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, kiitos! :) tää oli perusteellinen, i like! :D

      Poista
  10. Toi urheilukotelo on kyllä tosi kätevä! Itselläni oli tollainen kun vielä omistin iphonen ja käyttöä oli kyllä :) nyt vaihdettuani samsungiin, ostin ebaysta kaksi urheilukoteloa ja mites sattuikaan, puhelin mahtuu sinne kuin nakutettu mutta se itse tarra systeemi käsivarren ympärille on liian iso, niin se ei pysy kädessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa voi vitsi! :D sinne ei varmaan voi palauttaa :s

      Poista