tiistai 11. maaliskuuta 2014

Koulun studiossa

Mä joku aika sitten kerroin teille, kuinka käytiin Lauran ja Sariannen kanssa kuvailemassa koulun studiossa koulutehtävää varten. Aattelin tulla näyttämään teille nyt vähän tuloksia! Lisäks harjoteltiin photoshopin käyttöä ja voin kertoa, et hermo meinas mennä.. Sen käyttö ei sovi kärsimättömille ihmisille. :D

IMG_7796 IMG_7793

Tehtävänä meillä oli ottaa tuotekuva mallin kanssa ja juliste tuotteelle. Alla on kuva mun julisteesta Guessin rannekorulle. Julisteeseen piti siis yhdistää kolme kuvaa ja lisätä tekstiä. Toi Sariannen kuva on yks, sit toi rannekoru oli toinen kuva ja kolmas oli toi Guessin logo. 

sarkku

Musta noi on ehkä vähän kökösti kaikki "info" tuolla alhaalla, mut jos oisin saanut ihan vapaasti tehä tän julisteen niin oisin yhdistänyt tuohon julisteen pohjakuvaan vain yhden toisen kuvan tai vaan tekstiä. Mut ohjeitten mukaan mentiin! Lisäks tasoitin taustaa, vaalensin Sariannen hiuksia ja rusketin käsiä. Heh, vois alkaa koulussa aina muokkaamaan itselleen rusketusta. ;D

minä

Yllä näkyy taas Lauran ottama tuotekuva musta ja tuote on siis toi kaulakoru. Musta Laura onnistu ottamaan kivan tuotekuvan, vaikka itelleen on tietysti aina kriittinen. :D Tää oli se päivä kun olin jo ihan kipee, mut silti menin kouluun, joten aika hyvin saatu meikillä meitettyä punanen nenä ja väsyneet kasvot.
 IMG_7578

Vikana vielä mun tuotekuva mallin kanssa. Tätä ei tarvinnut muokata Photoshopilla, mut en saanut tätä sit enää muokattua sillä enkä iPhotolla, jolla yleensä muokkaan kuvat, muokattua tota taustaa ihan tasaseks. Muuten oon tyytyväinen kuvaan! Oli muuten yllättävän vaikeeta keksiä joku tuote, mistä ottaa kuva käyttäen Lauraa mallina, sillä yleensä oon tottunut kuvaamaan tavaroita karvaviltin päällä tai jossain muussa ympäristössä.

Oli siistiä päästä kokeilemaan sellaisten isojen salamien käyttöä ja kuvien muokkaamista ihan kunnon muokkausohjelmalla! Silti tykkään kyllä enemmän kuvista, joissa on taustalla jotain muuta kuin pelkkä valkoinen tausta. Mut mitäs te tykkäätte? :)

18 kommenttia:

 1. Vautsi, nää on upeita kuvia ! :)

  VastaaPoista
 2. Ite käytän photoshop CS5 ihan jatkuvasti, mutta pitäs kyl päästä taas verestään vanhoja taitoja jonnekin kurssille- Käytän meinaan niin perusjuttuja ja pokkarilaadulla kuvat ei oo mitään priimaa. Mut ehkä sit joskus on kunnon välineet ja taitoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin varmasti parhaan hyödyn saa kun oppii käyttämään niitä erikoisempiakin juttuja! :)

   Poista
 3. Vau mitä kuvia, ootte ihan super taitavia ;-)

  VastaaPoista
 4. Hauska nähdä tekovaiheestakin kuvia, itse tulee aina häärittyä kameran takana joten en kuviin pääse joko sen tai muiden kuvaustaidottomuuden takia. Täytyy alkaa kouluttaa tuota toista puoliskoa oikein urakalla jotta päätyy itsekin joskus kuviin :D Mutta hyvin selvisit jos ekaa kertaa käytit photaria, ei ole helpoin ohjelma oppia tältä istumalta!

  hannamaria
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kouluttaa joku käyttämään kans sun kameraa! :) ja joo, ei ollu helppoa varsinkin kun YouTube tutoriaaleilla opeteltiin suurin osa ite :D

   Poista
 5. Miks ootte ilman paitaa?

  VastaaPoista
 6. Vau mitä kuvia<3 Tuo mainoskuva on niin upea:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Mitäs opiskelitkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiketaloutta muoti- ja vähittäiskaupan kärjessä :)

   Poista