maanantai 17. maaliskuuta 2014

Great Monday

Eilen illalla päätettiin Nikon kanssa vähän hemmotella itseämme ja käytiin saunassa! Ollaan tosiaan asuttu tässä asunnossa 2,5 vuotta ja eilen lämmitettiin saunaa vasta kolmatta kertaa.. :D Tänään jatkoin sit itteni hemmottelua ja hain Picnicistä salaatin päivälliseks töiden ja salin jälkeen.

IMG_8926

Unohdin muuten ostospostauksesta kuvata kokonaan tän kännykänkuoren! Kuori on siis myös Lontoosta. Täytyy sanoa, että oon vähän pettyny ton kuoren laatuun, sillä oon käsitellyt sitä ihan normaalisti, mutta kuori on nyt jo älyttömillä naarmuilla.. Millekään muulle kännykänkuorelle ei oo käynyt noin! Mut hienohan toi on ja onneks ne naarmut ei pahemmin näy. :)

IMG_8845 IMG_8748

Muistatteko, kun puhuin, että ostin ylläolevasta paidasta tarkoituksella liian ison koon, koska oon huomannut, että collegepaidat kutistuu pesussa? No, oikeessa olin, sillä toi paita todellakin kutistui pesussa! Hihoista tuli ehkä sentin liian lyhyet, mutta paidan pituus ja leveys kutistui sopiviks. Eli note to self: osta aina collegepaidoista liian iso koko, jotta niitä voi käyttää myös ekan pesun jälkeen!

IMG_8858 IMG_8902

Joku kyselikin multa mun lempituoksua noista Victoria's secretin rasvoista ja ehdoton lemppari on Such a flirt! Tuoksussa tuoksuu carambola ja valkoinen orkidea, mutta mulle tulee mieleen se, mille Victoria's secretissä tuoksuu. :D Myös tuo sininen Agua kiss ja Sheer love on ihania! 

Mitä oisitte muuten mieltä kysymyspostauksesta? Edellisestä on jo vähän aikaa ja sen jälkeen teitä uusia lukijoita on tullut monia! Joskus joku myös ehdotti, et kysymyspostauksen yhteydessä vois kysellä musta mun kavereilta niin, mitä ootte mieltä tästä ideasta? :) 

16 kommenttia:

 1. Tosi ihania, valosia kuvia! :-) Jotenkin rakastuin sun blogiin :D ♥

  VastaaPoista
 2. Ei mulla oo collegepaidat kutistunu pesussa, ootko muistanu pesun jälkeen venyttää niitä märkinä, ainakin siis hihoista?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon venyttänyt! ja ei mullakaan kaikki, esim. zaran paidat on pysyny hyvinä mut sit esim. yks hennesin paita kutistu ihan napapaidaks :D sellaset ei kutistu, jotka on ohuempaa, mut sit tollaset jossa on toinen puoli "nukkaa" on kutistunu :s

   Poista
 3. no sä et tosiaan usein saunassa käy ! :D nimimerkki ite käyn joka päivä saunas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mä en pysty ees käymään suihkussa joka päivä kun iho kuivuu niin paljon et käyn vaan sillon kun oon hikoillu :D

   Poista
 4. kysymyspostaus joo!!! ja jos onnistuu ni lauralle ja ennalle kysymyksiä sinusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne onkin jo lupautunut vastailemaan ;)

   Poista
 5. mun VS kuoret kesti ehkä kuukauden sitten lohkesi siitä yläreunasta. Ja sitä ennen oli tullut paljon naarmuja. Ärsyttävää ku se oli muuten niin kaunis.. :/

  Noista paidoista mul oli sama ongelma hm, zaran ja muiden "halpisten" kanssa, mutta viime kesästä asti ahkerassa käytössä ollut zoe karssonin paita on edelleen melkeen samassa kunnossa kun ostaessa!
  Ja kysymyspostaus hyvä idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou toivottavasti mulle ei käy niin! :s ja jep, niin se menee vissiin et laadusta joutuu maksaa :D kiva et kysymyspostaus saa kannatusta!

   Poista
 6. oho, jos meil ois sauna käytäis siel varmaa 3 kertaa viikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan kaikki muutkin suomalaiset, ollaan epäisänmaallisia :D

   Poista
 7. hei ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta tiiätkö millä geeleillä noi sun kynnet tehään, koska sulla on näyttäny pysyvän noi aina aika kauan ! niin haluisin vaan tietää jotain hyviä geelejä .. :) jos et tiiä niin oisitko voinu kysyä :s ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on pysyny nyt reilun kolme viikkoa! :) ja muistaakseni ninni tilaa niitä geelejä sellaisesta kun nded tai joku sellanen :F

   Poista
 8. Te ette kyllä kauheasti sitten saunassa käy :D Hyvä kun meillä taas on päinvastoin, että voitaisi käydä siellä vaikka päivittäin, mutta ei ihan viititä kun se veisi sähköä sitten aika kiitettävästi. :) Vaikka eihän tuollainen sähkösauna vedäkään ihan vertoja perinteiselle puusaunalle mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä just tykkään eniten saunoa puusaunassa mökillä! :) siks varmaan käydään niin harvoin kotona saunassa :D

   Poista