lauantai 15. maaliskuuta 2014

Random pictures

Moikka! Mulla oli eilen kiva päivä Ennan kanssa ja tänään oon saanut viettää vapaata, mutta jostain syystä kamera ei oo auennut kertaakaan. Mieli teki kuitenkin tulla postaamaan, joten aattelin näyttää muutamat random kuvat viime päiviltä! :)

IMG_8827

Aamupalaa, namnam! Syön aamupuuroni aina mustikoilla, joten meinas tulla paniikki kun tajusin, että ne oli yks aamu loppuneet.. Onneks oli mansikoita! Ennen en voinut sietää pakastettuja mansikoita, mut nyt oon alkanut syömään niitä esim. rahkan seassa. Musta on muuten hassua, että en pysty syömään samaa ruokaa kahta päivää pitempään putkeen, kun se alkaa jo ällöttämään, mut sit aamupala saattaa pysyä samanlaisena monta vuotta putkeen ja silti se maistuu aina yhtä hyvältä? Kaurapuuro raejuustolla ja mustikoilla on kuulunu mun aamuihin jo viime vuoden keväästä asti ja hyvin menee alas vieläkin!

IMG_7754

Tää kuva on jo otettu ennen Lontoon-reissua, kun pidettiin Lauran kanssa leffailtaa. Ootteko nähneet ton Springbreakers-leffan? Mitä tykkäsitte? Me oletettiin Lauran kanssa, että toi ois perinteinen teinileffa, mutta ei mennyt meidän oletukset ihan nappiin! Mut siis joo, tykkäsin leffasta, mutta mulle jäi vähän hämmentynyt fiilis. Sellanen, et mitä tässä nyt oikeen tapahtu?

IMG_8751

Joku mun facebook kaveri oli linkittänyt seinälleen Robinin onnellinen-biisin ja päätin tylsyyksissäni laittaa sen pyörimään. Ja rakastuin heti! Oon kuunnellut tän biisin sen jälkeen varmaan tuhat kertaa ja tykkään, kun tästä tulee vaan niin hyvä mieli. Varsinkin, kun tää video on ilmeisesti kuvattu jossain etelässä (matkakuumetta pukkaa...).

IMG_8740

Vaihdettiin yhteisestä jättipeitosta omiin peittohin, kun enää ei oo pakkasia ja kylmä yöllä ja sain otettua käyttöön ihanat joululahjalakanat! Noi on kaikessa yksinkertaisuudessaan jotenkin niin kivat. Tulee hotellifiilis, kun nukkuu kokovalkoisissa lakanoissa. ;) Nikon mielestä se on ihan sama, millaset lakanat on, mut musta tuntuu, että meen paljon paremmalla mielellä nukkumaan sellasissa lakanoissa, jotka on mun mielestä hienot! Elämän pieniä iloja. ;D

IMG_8819

Vikaks vielä kuva mun tän hetken lempiteestä. Oon juonut tota usein koulussa ja kun Cittarissa törmäsin tuohon samaan teehen, mun oli pakko ostaa sitä myös kotiin! Suosittelen maistamaan! Hauskaa, kun sitä ei myyty sellasissa normaaleissa teepaketeissa, vaan jouduin ostamaan sellasen 150 kpl säästöpakkauksen. :D

Tänään me tehtiin lauantai-illan kunniaks itse pitsaa, joten nyt laitan koneen kiinni ja käyn kurkkaamassa, oisko se jo valmista. Kivaa viikonloppua teille!

24 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Ja hassua, mutta en oo koskaan edes ajatellut tota aamupalajuttua! Mäkin olen nyt noin puoli vuotta syönyt ihan paria poikkeusta luukuun ottamatta joka päivä saman aamupalan, mutta aina se vaan maistuu. :D En kuitenkaan vois ikinä kuvitella syöväni puolta vuotta joka ikisenä päivänä samaa lounasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! :D mäkin söin koko yläasteen ajan aina fitness-muroja sekotettuna activia jugurttiin ja hyvin maistu! :D

      Poista
  2. Kuin ihana toi makkarin seinäteksti! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia taas kerran ja vitsi miten ihanat nuo lakanat! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana lukea näitä sun postauksias! :) Aina tulee jollain tapaa hyvä mieli. Vaikutat vähän yheltä mun todella hyvältä ystävältä, niin tykkään susts entistä enemmän! :D Jatka samaan malliin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja mä tykkään lukea tälläsiä kommentteja! <3 heh hauska toi et muistutan sun kaverilta! :D

      Poista
  5. Iiii, ihana Robin!<3 Toi on kyllä ihan huippubiisi mun mielestä:)

    VastaaPoista
  6. Hih ihana että joku muukin on rakastunut tuohon biisiin ja kuunnellut sen jo puhki ja silti se vaan on ihana <3 ;-)

    VastaaPoista
  7. Sun blogi on tosi mahtava, tulee aina tosi hyvälle mielelle kun lukee sun juttujas ja kattoo kaikkia ihania kuvia! Munkin lemppari aamupala on muuten kaurapuuro raejuuston ja mustikoitten kanssa, vaikka iskä aina epäileekin ettei se voi olla kovin hyvää, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tällästä kommenttia on aina kiva saada! :) heh, sun pitää joku aamu tehä sellanen puuro teidän iskälle niin jos se vakuuttuis sitten ;D

      Poista
  8. hei kun sulla on noita VS tuotteita jonkin verran, niin mitkä on sun lempparit body splasheista ja vartalorasvoista? onko joku/jotkut ylitse muiden? kiitos jos viitsit vastata, sulla on muuten todella kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun ehdoton lemppari on such a flirt rasva! :) kiitos paljon :)

      Poista
  9. Olipas kiva postaus :). Tuo on oikeesti jännä, että sama aamupala menee vaikka kuinka pitkään! Oon muuten samaa mieltä, että kivoissa lakanoissa menee nukkumaan mielummin :D.

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! Munkin täytyy myöntää, et oon Robin-fani. :P :D "Erilaiset" soi Spotifyssa aika usein...

    VastaaPoista