keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Lontoo, osa 2

Perjantai:

IMG_8270 IMG_8275 IMG_8267 IMG_8285

Perjantaina sää näytti harmaalta aamusta ja päivällä jopa satoi, joten kierrettiin koko päivä vaan kauppoja. Yhtenä tavoitteena mulla ja Lauralla oli löytää tuolta reissusta kivat Niken kengät arkikäyttöön ja tavoite täytettiin! Oon tainnut ennenkin sanoa, että sininen/turkoosi on aina ollut "mun väri", joten rakastuin noihin kenkiin kyllä ensisilmäyksellä. Edellisiltä päiviltä jalat oli ihan kipeenä kävelemisestä, joten oli ihana vetäistä lenkkarit jalkaan!

IMG_8315

Käytiin myös Harrod'silla kun se viime kerralla unohtui. Illalla just sato paljon vettä, joten ei saatu otettua ees kaupan ulkopuolelta kuvaa.. Harrod'silla oli toinen toistaan kalliimpia merkkejä ja vähän jopa hävetti kierrellä siellä kun ties, että mihinkään ei ois varaa. Niko ja Joonas jakso ihmetellä sitä, miten esim. päiväpeitto pystyi maksamaan muutaman tonnin! Siinä peitolla ei kyllä sais koira nukkua. :D

Lauantai:

IMG_8263 IMG_8317

Meillä ei muuten ollut hotellissa aamupalaa, joten joka aamu käytiin syömässä jossain kahvilassa. Pojat söi joka aamu tollasen perinteisen englantilaisen aamupalan, mutta mulle ja Lauralle se ei maistunut.. Meillä oli hedelmiä ja patonkia, mistä en saanut mitään hienoa kuvaa kun oli jo niin nälkä.

IMG_8396 palatsi IMG_8414

Aamupalan jälkeen suunnattiin ihanan aurinkoisessa säässä Buckinghamin palatsille. Aateltiin, että siellä ei ois välttämättä paljon porukkaa kun mentiin niin aikasin, mutta väärässä oltiin.. :D Palatsin ihastelun jälkeen hajaannuttiin, sillä me haluttiin Nikon kanssa käydä Arsenalin kotikentällä ja Tower Bridgellä ja Laura ja Joonas suuntas museoon.

IMG_8417 IMG_8423 IMG_8427 IMG_8444 IMG_8451 IMG_8455

Arsenalissa oli aika hiljasta, kaduilla ei näkynyt ketään ja kentän ympärillä pyöri meidän lisäks ehkä viis muuta ihmistä. Meillä oli tarkotus mennä käymään kentällä sisällä, mutta se ois maksanut yhteensä 50 euroa niin jätettiin väliin. Tower bridgellä taas ihmisiä oli vähän enemmän kuin Arsenalissa. Käveltiin Nikon kanssa sillan läpi ja käytiin Starbucksissa juomassa kahvit ja kaakaot ennen kuin suunnattiin Lauran ja Joonaksen seuraan.

IMG_8476 IMG_8481 IMG_8482 IMG_8487

Suunnattiin seuraavaksi Camden towniin, joka jäi kans meiltä viime vuonna näkemättä. Mulla ei ollut kauheesti mitään odotuksia Camdenia kohtaan, mutta se ei ollut kyllä meidän paikka.. Mut tulipahan nähtyä! Käytiin siellä myös syömässä ja ruoka oli älyttömän hyvää! Teen vielä yhden Lontoo-postauksen tän jälkeen ja kerron tarkemmin sit tästä paikasta siinä. 

IMG_8491 IMG_8505 IMG_8509

Viimeiseksi suunnattiin taas Oxford streetille, josta haettiin Lauran kanssa jälkkäriä. Noi vohvelit oli kyllä niin hyviä! Loppuun vielä kuvat ostoskasseista, joita tarttu muutama mukaan reissun aikana.. :D Sunnuntaina ei sit tapahtunutkaan mitään erikoista, käytiin aamupalalla ja lähdettiin suunnistamaan lentokenttää kohti. Reissussa oli kyllä ihan älyttömän kivaa ja suosittelen Lontoota lämpimästi kaikille! :)

Nousko matkakuume? ;)

32 kommenttia:

  1. Oi että Lontoo näyttää ja kuulostaa kivalle!! Ja toi victoria's secret houkuttelis niiin paljon :D Ja miten muokkaat ton yhen pitkittäissuuntasen kuvan yhtä leveeks kun noi muutkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih uskon että houkuttelee ;D lataan sen flickeriin ihan normaalin kokoisena ja sit siirrän sen original kokoisena html-koodiin ja vaihan ite kuvankoon sopivaks sillein et kuvan leveydestä tulee 800 :) toivottavasti ymmärsit!

      Poista
  2. VITSI NOI SUN NIKET! Oon niin kuolannu just noita jo jonki aikaa, mut en vaan saa aikaseks kokeilla tai ostaa niitä :D ja joo, mulla tuli jo tosta edellisestä Lontoo-postauksesta kauhee hinku päästä Lontooseen, pitää ottaaki kaupunkiloma puheenaiheeks poikaystävän kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih ne on kyllä ihanat ;D vielä ei viitti käyttää noita suomessa ettei ne mee ihan harmaaks heti :D

      Poista
  3. Voi miten ihanat noi Niket! Ja kivoja kuvia, voisin katsella Lontoo-kuvia monta tuntia putkeen, se on kyllä niin paras kaupunki.

    VastaaPoista
  4. Oih Lontoo <3 todellakin nousi matkakuume...!

    VastaaPoista
  5. voi kun ihania kuvia!! :-) ite oon lähdössä huhtikuussa ensimmäistä kertaa Lontooseen, ja näitä kuvia katellessa matkakuume kyllä kasvaa entisestään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) oi, ihanaa, siellä on varmaan jo ihan kesä silloin kun nyt jo oli niin keväistä ! :)

      Poista
  6. Pärjääkö lontoossa kahen viikon päästä pelkällä nahkatakilla vai kannattaako pakata varmuudeks villakangastakki mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pärjättiin jo viime viikolla hyvin nahkatakeilla joten en suosittele ottamaan villakangastakkia mukaan! :) illalla oli viileä, mutta meillä ainakin kävelymatka matroasemalta hotellille oli niin lyhyt ettei ehtinyt kylmettyä :)

      Poista
  7. Upeet nuo Niket!! Mulle kans! :D Ja lontoo vaikuttaa kyllä niin mahtavalta paikalta, sinne pitää päästä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin kyllä tykkään! :) kannattaa kyllä käydä lontoossa!

      Poista
  8. Mahtavia matkakuvia ja ihana määrä shoppailua :D

    VastaaPoista
  9. Oih ihania lomakuvia. Pääsispä itsekki vielä joskus käymään Lontoossa :). Ja nuo Niket on mahtavutta!

    KickstartMyHeartIina

    VastaaPoista
  10. Olen menossa kesällä Lontooseen ja ajatellut ostaa Niken free runit. Oliko siellä paljon eri väri vaihtoehtoja ja mitä hinta luokkaa ne olivat ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siellä oli kaikkia niken kenkiä paljon eri vaihtoehtoja mut noita free runeja oli ehkä 8 eri värivaihtoehtoa ja maksoi 85 puntaa eli 105 euroa :)

      Poista
  11. Mä taas kertakaikkiaan rakastin Camden townia! :D Kävin siellä varmaan kolme kertaa viikon aikana, enkä vaan voinu saada siitä paikasta tarpeekseni. ♥ Niin vaan on erilaisia mielipiteitä yhtä paljon kun on ihmisiäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no ihmisiä on erilaisia ja monelta oon kuullut hyvää kyseisestä paikasta! :) mulle siellä oli ihan liikaa ihmisiä ja pientä krääsätavaraa :/

      Poista
    2. No se on kyllä totta että ihmisiä siellä oli välillä ihan ahdistukseen asti. Tosin, niinpä niitä tais olla monessa muussakin paikassa Lontoossa. :D Noita pinkkien ostoskassien kuvia katsellessa täytyy kyllä ihmetellä, että mitähän ihmettä mun päässä oikein liikkui, kun jätin Victoria's Secretillä vierailun väliin kokonaan.. :D

      Poista
    3. Siis et käyny ollenkaan?! :D oho me ootettiin sitä tyyliin eniten viime vuonna kun oltiin menossa Lontooseen ;D

      Poista
    4. En käyny ollenkaan! Mua ei jotenkin shoppailu tuolloin kiinnostanu ollenkaan ja kävin ainoastaan kaksi kertaa Primarkissa viikon aikana ja siinä ne mun shoppailut sitten olikin. :D Ens kerralla täytyy todellakin korjata asia ja varsinkin käydä Victoria's Secretillä ihan ensi tilassa. :p

      Poista
    5. Siellä vs:llä kannattaa kyllä käydä vaikka ei aikois ostakaan mitään, se on niin iso ja hieno paikka ja siellä tuoksuu ihanalle! :)

      Poista
  12. upee reissu teillä ja ihania kuvia! :) mut onks nyt muotii käyttää tollasii muotivaatteit ja lenkkeireit samaa aikaa? XD Ennenhä se oli iha kamala tyylivirhe jos oli farkut ja lenkkarit, mut nyt on ajat vissii vähä muuttunu?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) no niinhän se muoti muuttuu, mut emmä silti ihan sellasia lenkkarilenkkareita laittais jalkaa normivaatteitten kaa.. sellasia millä tyyliin käyn lenkillä eli jotain perus juoksu acis lenkkareita :D tollasia niken kenkiä ja vastaavia näky ihan kauheesti esim. tuolla Lontoon katukuvassa just yhdistettynä normaaleihin vaatteisiin :)

      Poista
  13. Voi eiiiii mäkin haluun lontooseen :)

    Mistä varasitte lennot, ja saako sinne suoria lentoja? kauanko kesti matka helsingistä-lontooseen?
    Mä lähtisin varmaan Oulun lentokentältä..:) koitin katsella mutta en oikein löytänyt mistään suoria lentoja lontooseen :( tai sitten en vaan osannut etsiä.. :D lennot (meno-paluu) oli jotain reilu 200, oliko teillä joku paketti mihin sisältyi hotelli?
    pärjääkö siellä hyvin tämmöinen vähän enkkua osaava? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varattiin ryanairilta, lähdettiin Tampereelta, lennot oli suorat ja kesti n. 3 tuntia. lennot maksoi viime vuonna n. 70 euroa ja tänä vuonna n. 150 euroa per naama ja hotelli varattiin erikseen hotels.com sivuston kautta :) ja siellä pärjää myös huonommalla enkulla, koska englantilaiset ymmärtää sitä äidinkieltään hyvin vaikka vähän väärin lausuiskin, esim. niko ei osaa enkkua mut sai kyllä tilattua omat ruuat ja juomat jne :)

      Poista
  14. Aaah, ihana Lontoo! Mä julkaisin just vähän aikaa sit postauksen meidän suunnitelmistamme muuttaa Lontooseen ensi talvena. :P Jänskää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kävinkin äsken lukemassa niistä suunnitelmista sun blogissa! ootte rohkeita, hui! :)

      Poista