tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lontoo, osa 1

Reissusta kotiuduttu ja arkeen palattu! Meillä oli ihan älyttömän kiva reissu ja kuvia tarttui mukaan sellaset 600 kappaletta, joten postauksia on muutama tulossa. Instagramissa jo vähän naureskeltiin, että instakuvien perusteella olisi voinut luulla, että oltiin Lauran kanssa kahdestaan reissussa, mutta nyt tulee todistusaineistoa siitä, että oli meillä poikaystävät myös mukana. ;D

Keskiviikko:

IMG_7924 IMG_7920 IMG_7919 IMG_7914

Keskiviikkona oltiin perillä Lontoossa kahden aikoihin, joten kun oltiin käyty tavarat viemässä hotellille, ehdittiin hyvin käydä jo ensimmäisenä päivänä pyörähtämässä Oxford streetillä. Ensimmäiseks suunnattiin, minnekäs muuallekaan, kuin Victoria's secretille! Kyseinen kauppa ei pettänyt tänäkään vuonna ja vietettiin siellä reissun aikana yhteensä sellaset 3-4 tuntia.. :D

Torstai:

IMG_7961 IMG_7940

Heti ekana kokonaisena päivänä haluttiin mennä kattomaan Big beniä ja käymään London eyessä, joten suunnattiin sinne heti aamusta. Niko oli tiistai-iltana heittänyt Joonakselle facebookissa kiertävän kaljan juonti -haasteen ja Joonas kuvas oman videonsa Big ben taustalla. En usko, et kovin moni on tehny samaa!
 IMG_7982 IMG_8046 IMG_8072 IMG_8081 IMG_8091

Meillä kävi hullun hyvä tuuri London eyehin mentäessä, sillä korttimaksupäätteet oli jotenkin jumissa, joten koska me maksettiin liput käteisellä niin päästiin jonottamatta kierrokselle. Viime vuonna ei päästy Lauran kanssa London eyehin ollenkaan, sillä se oli vuosihuollossa, joten ootin tätä tänä vuonna paljon. Maisemat tuolta katottuna oli kyllä upeat ja sieltä pystyi bongailemaan tuttuja paikkoja.
 IMG_8120 IMG_8204 l

Haluttiin tietty myös perinteisiä turistien puhelinkoppikuvia, mutta tänä vuonna meidän oli pakko löytää just tuo tietty puhelinkoppi, sillä ollaan nähty siitä niin monta kivaa we heart it -kuvaa!

IMG_8218 IMG_8220 IMG_8229

Seuraavaks suunnattiin Piccadilly circukselle, jossa mentiin syömään Jamie Oliverin ravintolaan. Odotukset oli korkeella, mutta pakko myöntää, että ruoka ei ollut mitenkään kauheen erikoista. Mun kanahampparin kanakin oli aika kuivaa.. Onneks kuitenkin käytiin!

IMG_8246 IMG_8247 IMG_8249

Päivän päätteeksi suunnattiin taas Oxfordille ja pyörittiin Lauran kanssa pelkästään VS:llä (pojat oli tän ajan baarissa istuskelemassa). Victoria's secret on kyllä sellanen unelmakauppa eikä se pettänyt tänäkään vuonna!

Nyt alan muokkailemaan ja valitsemaan seuraavia reissukuvia, joten pysykää kuulolla. ;) Miltäs ekat päivät näyttää? :)

43 kommenttia:

  1. Minkä merkkisellä objektiivilla noi fisheye-kuvat on otettu? :)

    VastaaPoista
  2. Mitä ihanuuksia noi on tossa noitten limukuvien yläpuolella ? :) onks ne semmosia kylpy juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli jotain tunnettuja saippuoita! en kyllä enää muista, et mikä ton kaupan nimi oli, mut tuolla tuoksu ihan taivaalliselle :D

      Poista
    2. Näyttäis Lushin liikkeeltä :) Suomesta löytyy kans jonkin verran niiden kauppoja :)

      Poista
    3. Tuo kauppa on Lush :) Se on kyllä ihana, ja sen haistaa jo kadun toiselta puolelta ;D Ne niitten saippuat näyttää ihan syötäviltä!

      Poista
    4. Saippua-kauppa on nimeltään LUSH :)

      Poista
    5. heh onneks mulla on fiksuja lukijoita! ;D kiitos kaikki!

      Poista
    6. Lush löytyy myös ihan Helsingistäkin :)

      Poista
    7. Joo eli tossa on just niitä kylpypalloja :)

      Poista
    8. hyvä kun te tiiätte paremmin kun mä! :D

      Poista
  3. Ää oon niin kateellinen! Lontoo on mun mielestä vaan niin kaunis kaupunki! vaikka tavallaanhan siellä on vaa taloja eikä mitään trooppisia puita ym eksoottisia juttuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, mäkin tykkään lontoosta ihan kauheesti, vaikka en osaa kyllä ees perustella et miks! :D

      Poista
  4. Ekat päivät näytti siltä, että itsekin on päästävä käymään Lontoossa :)). Dublin oli ihana paikka, joten tuskin Brititkään pettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla! :) suosittelen kyllä ehdottomasti, vaikka ei muuten kaupunkilomista välittäis, uskon et lontoosta tykkää :)

      Poista
  5. ihania kuvia! lontoo-kuume nous kyllä nyt kattoon:D!

    VastaaPoista
  6. Aah mä en kestä! Kommentoinkin sulle jo instagrammiin että kateudesta vihreänä varattiin kaverin kanssa liput lontooseen muutaman viikon päähän! Oisko sulle nyt kahdelle ensikertalaiselle lontoossa vierailevalle nuorelle naiselle kullanarvosia vinkkejä reissuun? Hyviä rafloja ja shoppailujuttuja tai pubeja? :) Oon kyllä lukenut sun kaikki lontoo-postaukset, mutta aattelin että tuleeko tuoreeltaan jotain mieleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aattelin tehdä sellasen postauksen kans kun oon saanut ensin kaikki kuvat laitettua tänne! :) mulla ei ihan kauheesti oo vinkkejä mut sellasia pieniä, mitä oon ite oppinut :)

      Poista
    2. voisiks tehä ihan jonku sellasen että missä kannattaa majottua ja miten ootte liikkunu lentokentältä tai ylipäätän lontoon keskustassa?:)

      Poista
  7. Aivan mielettömän upeita kuvia ja mielenkiinnolla seurasinkin teidän matkaa tuolla IG:n puolella ;-) ja vautsi vau, en ookkaan aikasemmin kiinnittänyt huomiota noihin sun hiuksiin, mutta jestas kun ne on pitkät ja upeet ! VAU VAU VAU !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihana! :) itekin huomasin tuolla lontoossa, et mun hiuksethan on aika pitkät jo! :D ei sitä tajua kun ne ei eestäpäin oo niin pitkät kun niitä on leikattu sellaiseen takaa pidemmät -muotoon :)

      Poista
  8. ihania kuvia!! ootan kyllä innolla lisää :D käytkö muuten opiskelun lisäksi jossain töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) näitä on vielä "muutama" tulossa ;D joo, oon kaupassa töissä!

      Poista
  9. Onko noi VS:n tuotteet halvempia kuin Suomessa? :) Ihanaa, että ainakin vikingin laivoillekin on nyt rantautunut hiukan noita tuoksuja, mutta tuolla Lontoossa valikoima varmaan oli ihan huikee näihin Suomen valikoimiin verrattuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiiä yhtään paljon ne maksaa laivalla eikä niitä mun mielestä Suomesta saa mistään :o mut siis esim. rasvat oli 5 purkkia 30 puntaa ja pikkarit tyyliin 3 kpl 20 puntaa :)

      Poista
  10. Tosi ihania kuvia, on se Lontoo vaan niin hieno paikka! :)

    VastaaPoista
  11. parfyymi.fi nettisivulta saa tilattua VS tuotteita ja mun mielestä nuo on aika halpoja, en sitten tiiä mitä ne oikeasti maksaa :D
    http://www.parfyymi.fi/Catalog.aspx?searchtype=perfume&Category=1&Group0=1965
    ja tuotteet tulevat ruotsista. (?) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on noi vähän kalliimpia kuin VS:llä kun sieltä saa aina niitä paljousalennuksia :) ja onhan se nyt ihan eriasia ostaa niitä sieltä liikkeestä kun tilata netistä ;D

      Poista
    2. No on tietty. :D Mä niiiiiiiiin haluisin tonne ! <3

      Poista
    3. suosittelen kyllä käymään! :)

      Poista
  12. Äää mul on ikävä suaaaaaaa

    VastaaPoista
  13. Ihanalta reissulta vaikuttaa! Tulee itsellekin matkakuume noita kuvia katsoessa, varsinkin kun olen haaveillut pitkään Lontooseen pääsystä, kun en ole siellä käynyt. Mutta olisi kiva tosiaan kuulla jtn vinkkejä tuolla liikkumiseen (suosikkiravintoloita, -pubeja, -kauppoja yms) jos sitä joskus pääsisi itsekin tuolla käymään niin helpottaisi heti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä teen vielä yhden tälläsen postauksen ja sit kirjottelen vinkkejä Lontooseen! :)

      Poista
  14. Upeita kuvia, ihan matkakuume iskee :D Odotan innolla lisää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! :) tänään ois tulossa loput kuvista ;D

      Poista
  15. oi ihania kuvia! lontoo on kyllä ihan mielettömän ihana kaupunki :>

    VastaaPoista